PINAR45 Guru Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2014 Mesajlar 3.222 Emoji Skoru 4.515 Puanlar 448 26 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR45 #41 elifalper .!.: Yok canım benimki bariz belli ama diğerine göre daha silik tabi :) henüz günüm gelmedi aynı senin gibi :) inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi canim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Aminn canim gunune kaç gun var sende bnm gibi dayanamayıp erkenmi yaptın testi :)
elifalper .!.: Yok canım benimki bariz belli ama diğerine göre daha silik tabi :) henüz günüm gelmedi aynı senin gibi :) inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi canim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Aminn canim gunune kaç gun var sende bnm gibi dayanamayıp erkenmi yaptın testi :)
E elifalper Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 204 Emoji Skoru 7 Puanlar 33 Yer Gaziantep 26 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR45 #42 PINAR45 .!.: Aminn canim gunune kaç gun var sende bnm gibi dayanamayıp erkenmi yaptın testi :) Genişletmek için tıkla... Evet canım 2 gün var daha ama tüp bebek olduğu için sabirsizlandim dayanamayıp test yaptım inşallah kanda da çıkar sağlıkla da kucağıma alırım :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
PINAR45 .!.: Aminn canim gunune kaç gun var sende bnm gibi dayanamayıp erkenmi yaptın testi :) Genişletmek için tıkla... Evet canım 2 gün var daha ama tüp bebek olduğu için sabirsizlandim dayanamayıp test yaptım inşallah kanda da çıkar sağlıkla da kucağıma alırım :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
PINAR45 Guru Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2014 Mesajlar 3.222 Emoji Skoru 4.515 Puanlar 448 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR45 #43 elifalper .!.: Evet canım 2 gün var daha ama tüp bebek olduğu için sabirsizlandim dayanamayıp test yaptım inşallah kanda da çıkar sağlıkla da kucağıma alırım :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... İnş cnm amin testte silikte olsa ikinci çizgi çikmiş çk buyuk ihtimalle hamilesin cnm ne kadardır istiyordunuz ve ozel degilse neden olmdı norml yolla
elifalper .!.: Evet canım 2 gün var daha ama tüp bebek olduğu için sabirsizlandim dayanamayıp test yaptım inşallah kanda da çıkar sağlıkla da kucağıma alırım :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... İnş cnm amin testte silikte olsa ikinci çizgi çikmiş çk buyuk ihtimalle hamilesin cnm ne kadardır istiyordunuz ve ozel degilse neden olmdı norml yolla
xx_123 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 144 Emoji Skoru 4 Puanlar 38 Yer İstanbul 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR45 #44 bir kaç gün daha bekle sabah erkenden yap testi ozaman kesin sonuç çıkar
Kar_Tanem Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2012 Mesajlar 614 Emoji Skoru 88 Puanlar 123 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR45 #45 Bende bugün test yaptım iki çizgi çıktı. İkiside çok net. Adetim 3gün geçti