- Konu Sahibi nebilimben
-
Bende onu diyorum işte şaştım orayı görünce maaş 1000 tl den az okul taksiti 800 tlpes yani.1000 tl alti gelirle kim ozele cocuk gonderiyormus.vermemek icin ne yapacagini sasirmis devlet
Böyle şey olabilir mi ama bu adamın verdiği vergi bilmem ne ya bu olabilir mi herseyi cin gibi araştırmayı biliyorlar ya benim gibi mantık olarak 1000 tl gelirle bu okula nasıl başvurur demiyorlar mı yaCanım memur falan değilse doğrudan devletle işi olmayan insanlar maaşlarını az gösteriyor esnaf falan mesela Maaşla çalışmayanlar yani Kendi inisiyatifinde Gerçi ev araba mülke de bakıyor olmaları gerek ama teşvikte bakmıyorlarmış sanırım
Ya ben de duydum böle o yüzden de 5000 tl ye çıktıysa bize Heralde çıkar dedim ümitlendik bizim de 3500 lira yani ben küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın biz zengin değiliz ne zorlukla gönderiyoruzBizim aylik gelirimiz 5000 TL civari gecen sene teşvik aldik bu sene basvurmadik ama işyerinden bir arkadasim başvurdu onlara da cikmamis sanirim prosedür değişti gecen sene herkeze cikmisti
Canım sistem böyle Belgelerde yazılıyor kalıyor Kimse oturup tek tekherkes için mantıklı düşünüp düzenleme yapamaz ki malesef Mal,ye sisteminin açığı işte NapalımBöyle şey olabilir mi ama bu adamın verdiği vergi bilmem ne ya bu olabilir mi herseyi cin gibi araştırmayı biliyorlar ya benim gibi mantık olarak 1000 tl gelirle bu okula nasıl başvurur demiyorlar mı ya
Ben onda değilim haksızlık varsa ona üzülüyorum benden daha çok ihtiyacı olana çıktıysa canı gönülden helal olsun zaten para için üzülmüyorummaasliya ve vergisini catir catir odeyene cikmamis anlasilan.yine en ihtiyaci olmayanlara yaradi bu is yani
Bilemiyorum benim elimdeki kağıtta gelire göre puan verilmişPuanlama sistemi sadece gelire göre yapılmıyor ki.
Belki annesi ve /veya babası vefat etti.
Belki okuyan başka kardeşi de var.Puanları oradan almışlar demek.
Insallah öle dirDemek ki sizin sadece gelir rakamı bildirilmiş.okul öncesi olduğu için okul not ortalaması zaten olamaz.Kardeş filan da yoksa düşük puan almışsınız çıkmaması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?