Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyordum büyüdüklerinde daha az işe yarıyor şimdi osanit kullanıyorum ya daMerhaba bebeğim 9 aylık diş çıkarıyor dün gece hiç uyumadı desem yeridir üstüne bi de burnu tıkandı ve hafif ateşi var diş yüzünden mi ateşi çıktı anlamadım dün tetagil kullanmaya başladım memnun olan var mı ya da diş çıkarma dönemine fikri olan ?
Teşekkür ederim yazdığınız için ilk dişlerden sonra alışıyorlar sanırım inşallah öyle olur benimki de biraz canı yanıyor bi tane dişi çıktı dahaBen oğlumun ilk dişleri çıkarken kullanmıştım. Tam dişin patlayacağı süreçte 2 -3 gece aşırı ağrı çekerdi. Tetagil sürerdim. Ağrı kesici şurup etkisini gösterinceye kadar rahatlama sağlardı. İlk 4 dişten sonra o kadar çok zorlanmaz oldu bir kutuyu bitirmedik bile
Teşekkür ederim cevabınız için dediklerinizi de gözden geçireceğimBen kullanıyordum büyüdüklerinde daha az işe yarıyor şimdi osanit kullanıyorum ya da
Dentinox jel
Evet en zoru ilk dişler. Zamanla alışıyorlar sanırım. Oğlum şuan son 2 azı dişini çıkardı uykuları bile bölünmedi maşallah. Darısı sizin kuzuyaTeşekkür ederim yazdığınız için ilk dişlerden sonra alışıyorlar sanırım inşallah öyle olur benimki de biraz canı yanıyor bi tane dişi çıktı daha
Biz kullanmıştık 4 yaşındaki oğluma şimdi 3 aylık kardeşi var yine kullanicaz çok işe yarıyorMerhaba bebeğim 9 aylık diş çıkarıyor dün gece hiç uyumadı desem yeridir üstüne bi de burnu tıkandı ve hafif ateşi var diş yüzünden mi ateşi çıktı anlamadım dün tetagil kullanmaya başladım memnun olan var mı ya da diş çıkarma dönemine fikri olan ?
Maşallah oğluşa teşekkür ederim inşallahEvet en zoru ilk dişler. Zamanla alışıyorlar sanırım. Oğlum şuan son 2 azı dişini çıkardı uykuları bile bölünmedi maşallah. Darısı sizin kuzuya![]()
İnşallah benimkinde de yarar ama ağzına dökünce sevmiyor elle versek olur muBiz kullanmıştık 4 yaşındaki oğluma şimdi 3 aylık kardeşi var yine kullanicaz çok işe yarıyor
Ben ellerimi yıkayıp parmağıma sürüp damağını kaşıyordum parmaklaİnşallah benimkinde de yarar ama ağzına dökünce sevmiyor elle versek olur mu
Evet burnu tıkalı 9 gündür ve geçmiyor üstüne 2 tane diş çıkardıTetagil ben de kullandım. Epey işe yarıyor. Yalnız salgın var dikkat edin. Burnu tıkalıyken de uyumayabilir
Deneyim o zaman bendeBen ellerimi yıkayıp parmağıma sürüp damağını kaşıyordum parmakla
Buhar makinesi var mı? Serum fizyolojik ile 10 dk yapınca burnu açıyor. Yatmadan önce iyi gelebilirEvet burnu tıkalı 9 gündür ve geçmiyor üstüne 2 tane diş çıkardı
Evet vardı ama bi anda çalışmadı mini boydu bozuldu sanırımBuhar makinesi var mı? Serum fizyolojik ile 10 dk yapınca burnu açıyor. Yatmadan önce iyi gelebilir