Tetagil kullanan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cany1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cany1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
251
75
13
Merhaba bebeğim 9 aylık diş çıkarıyor dün gece hiç uyumadı desem yeridir üstüne bi de burnu tıkandı ve hafif ateşi var diş yüzünden mi ateşi çıktı anlamadım dün tetagil kullanmaya başladım memnun olan var mı ya da diş çıkarma dönemine fikri olan ?

Ben oğlumun ilk dişleri çıkarken kullanmıştım. Tam dişin patlayacağı süreçte 2 -3 gece aşırı ağrı çekerdi. Tetagil sürerdim. Ağrı kesici şurup etkisini gösterinceye kadar rahatlama sağlardı. İlk 4 dişten sonra o kadar çok zorlanmaz oldu bir kutuyu bitirmedik bile

Ben kullanıyordum büyüdüklerinde daha az işe yarıyor şimdi osanit kullanıyorum ya da
Dentinox jel

Teşekkür ederim yazdığınız için ilk dişlerden sonra alışıyorlar sanırım inşallah öyle olur benimki de biraz canı yanıyor bi tane dişi çıktı daha

Teşekkür ederim yazdığınız için ilk dişlerden sonra alışıyorlar sanırım inşallah öyle olur benimki de biraz canı yanıyor bi tane dişi çıktı daha
Evet en zoru ilk dişler. Zamanla alışıyorlar sanırım. Oğlum şuan son 2 azı dişini çıkardı uykuları bile bölünmedi maşallah. Darısı sizin kuzuya

Biz kullanmıştık 4 yaşındaki oğluma şimdi 3 aylık kardeşi var yine kullanicaz çok işe yarıyor

Tetagil ben de kullandım. Epey işe yarıyor. Yalnız salgın var dikkat edin. Burnu tıkalıyken de uyumayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…