- 2 Mart 2023
- 2.481
- 8.577
- 88
- 45
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
16. Haftadan itibaren yapılabiliyor.Kızlar gebelikte tetanozu kaçıncı haftada yaptırdınız? İnternette hep 20.hafta diyor ama beni salı günü aşı için cagirdilar. 18+4 oluyor hamileliğim salı günü. Kadın doğumcuma da sordum yaptırabilirsin sorun yok dedi ama ne bilim.. Baska var mı erken yaptıran merak ettim. Doktorum da onay verince içim rahatladı ama ne biliyim..
Benim doktorum bebek iyice hareketlenmeden yaptırma dedi. 23 24. Haftalarda belki yaptırırımben de bekleyeyim o zaman 20yi ya. benim doktorum sıkıntı yok dedi
Kacinci haftada yaptırdınız acaba aşıyı?Kızlar gebelikte tetanozu kaçıncı haftada yaptırdınız? İnternette hep 20.hafta diyor ama beni salı günü aşı için cagirdilar. 18+4 oluyor hamileliğim salı günü. Kadın doğumcuma da sordum yaptırabilirsin sorun yok dedi ama ne bilim.. Baska var mı erken yaptıran merak ettim. Doktorum da onay verince içim rahatladı ama ne biliyim..
22de yapıcaz dedi hemsire ama beni aramayı unuttuKacinci haftada yaptırdınız acaba aşıyı?
Erken değil ki 18+4 istediğiniz zaman yaptırın çok da önemli değil doktor da sallamamış zatenKızlar gebelikte tetanozu kaçıncı haftada yaptırdınız? İnternette hep 20.hafta diyor ama beni salı günü aşı için cagirdilar. 18+4 oluyor hamileliğim salı günü. Kadın doğumcuma da sordum yaptırabilirsin sorun yok dedi ama ne bilim.. Baska var mı erken yaptıran merak ettim. Doktorum da onay verince içim rahatladı ama ne biliyim..
23+5te yaptirdimErken değil ki 18+4 istediğiniz zaman yaptırın çok da önemli değil doktor da sallamamış zaten
iki doz da yaptırdım hamileyken ben. bir sorun olmadıArkadaşlar merhaba. Aşı konusunda Google'a aşı ismi ve prospektüsü yazarsanız sağlık bakanlığının sitesinde prospektüsü çıkıyor. Tıklayıp indirip inceleyebilirsiniz. Tetanoz aşısı için aşağıdaki resimdeki gibi açıklama var.
Bunları okuduktan sonra yinede yaptırır mısınız, siz karar verin.
Tüm aşılar için aynı araştırmayı yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3539145
Çok şükür bişey olmamış. Son yıllarda çocukların çoğunda alerjik hastalıklar arttı. bir takım kimseler bu hastalıkların sebeplerini aşılara bağlıyorlar
Lütfen bilim insanlarının araştırması olmadan aşılarla ilgili kulaktan dolma bilgi yazmayınız.Çok şükür bişey olmamış. Son yıllarda çocukların çoğunda alerjik hastalıklar arttı. bir takım kimseler bu hastalıkların sebeplerini aşılara bağlıyorlar
#muktesebat prospektüsta yazan şeylere bir cevabınız varsa buyurun, yoksa gerisi lafü güzafYeni doğum yapmış bir kadın ve tazecik bebeğinin tetanozdan kasıla kasıla ölmesi ihtimalinin önüne geçen şey aşı. Tetenoz nedir, nasıl bulaşır, nasıl öldürür isteyen açıp baksın.
Üye olduğun zamandan beri tetenoz başlıklarını bulup kopyala yapıştır şeyleri paylaşıyorsun, neden?
Tıbbi dezenformasyon suç olmalı, keşke suç sayılsa.
Aşının prospektüsü direk bilim insanları tarafından oluşturuluyor. Yani sizin aşıyı savunduğunuzun tam tersi, prospektüsü yazan bilim insanları ne denli tehlikeli olduğunu yazıyor. Buyrun onlara bir cevap verin.Lütfen bilim insanlarının araştırması olmadan aşılarla ilgili kulaktan dolma bilgi yazmayınız.
O bir takım kimseler el kadar çocukların maruz kaldığı yoğun elektromanyetik hakkında fikir sahibi mi?
Kullandığınız wifiler, cep telefonları, pcler, tabletler, çevrenizdeki baz istasyonları, trafolar, enerji nakil hatları, AVM’ler ve hatta evlerimiz hepsi elektromanyetik yayar.
“Uluslararası Kanser Araştırma Enstitüsü IARC’ın yaptığı çalışmalarda, düşük frekanslı manyetik alanların insanlar üzerinde kanserojen etkileri olduğu ortaya konulmuştur [1]. Özellikle çocuk lösemisine yakalanma riski, düşük frekanslı manyetik alanlara maruz kalan çocuklarda daha fazladır [2, 3, 4]. Bunun dışında Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin de düşük frekanslı manyetik alanalara maruz kalanlarda arttığını gösteren çalışmalar yapılmıştır [4].
[1] IARC Non-ionizing radiation, Part I: Static and extremely low frequency (ELF) electric and magnetic fields. IARC Monographs80, IARC Press: Lyon, 2002
[2] Ahlbom A., Day N., Feychting M. et al., A pooled analysis of magnetic fields and childhood leukemia, British Journal of Cancer, Vol. 83(5) pp 692-698, 2000
[3] Greenland S., Sheppard A. R., Kaune W. T., et al., A pooled analysis of magnetic fields, wire codes, and childhood leukemia. Childhood Leukemia – EMF Study Group, Epidemiology Vol. 11(6), pp: 624-634, 2000
[4] Kheifets L., Repacholi M., Saunders R. et al., The sensitivity of children to electromagnetic fields., Pediatrics Vol. 116(2), pp:303-313, 2005”
#muktesebat prospektüsta yazan şeylere bir cevabınız varsa buyurun, yoksa gerisi lafü güzaf
bence boşa tartışıyoruz yani. benim konuyu açma sebebim de 20.hafta öncesinde aşı yapılabilir mi diyeydi. yoksa aşının yararından cok zararı olsa yapılmayacağını biliyorum. beni takip eden iki doktorum da aşıda sorun görmedi. 2 doz yapıldı aşı ve bebeğim de ben de çok sükür sağlıklıyız. etrafımda da hiç kötü sonuc alan görmedim sadece aşı sebebiyleAşının prospektüsü direk bilim insanları tarafından oluşturuluyor. Yani sizin aşıyı savunduğunuzun tam tersi, prospektüsü yazan bilim insanları ne denli tehlikeli olduğunu yazıyor. Buyrun onlara bir cevap verin.
Aşının prospektüsü direk bilim insanları tarafından oluşturuluyor. Yani sizin aşıyı savunduğunuzun tam tersi, prospektüsü yazan bilim insanları ne denli tehlikeli olduğunu yazıyor. Buyrun onlara bir cevap verin.
Ve tetanoz hastalığının nasıl ağır hastalık olduğunu ölümle sonuçlandığını okuyun.Lütfen bilim insanlarının araştırması olmadan aşılarla ilgili kulaktan dolma bilgi yazmayınız.
Ne güzel örnek verdin köpek ısırdıktan sonra aşı olmaya gidilir, ısırmadan değil.Ve tetanoz hastalığının nasıl ağır hastalık olduğunu ölümle sonuçlandığını okuyun.
Varsayalım sizi köpek ısırdı kuduz aşısı olmayacaksanız konu kapanmıştır bence
Senin derdin nedir? Tetenoz hastaneden bulaşmaz risk orada değil risk hayatın içinde.Ne güzel örnek verdin köpek ısırdıktan sonra aşı olmaya gidilir, ısırmadan değil.
Bir gebeye hastanede tetanoz bulaşma ihtimali yolda yürürken kafana meteor düşme ihtimalinden daha düşük.
Sizin mantiginiza göre sizin belirli periyotlarla kuduz aşısı yaptırıyor olmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?