Tetanoz olan, olanı gören, bilen var mı?

Simdi geldi esim vurmuslar pasli degilmjs ama dedgunuz gibi vurulmasi uygunmus
Birde ilac vermis
Gecmia olsun sizede cok

Ooo o zaman ben sağlık ocağına gidip halledeyim bunu teşekkür ederim

rica ederim. aşı kartı çıkarttır orda. Bu olduğun tarihi de not et. 1 ay sonra git. Ücretsiz zaten sağlık ocağında. İlk aşı sadece virüsü veriyor koruması yok yani. O yüzden en azından ikinci dozu mutlaka ol ki 5 yıl korusun

Simdi geldi esim vurmuslar pasli degilmjs ama dedgunuz gibi vurulmasi uygunmus
Birde ilac vermis
Gecmia olsun sizede cok

Size de çok geçmiş olsun, teşekkür ettim :)

Evet not ettim canım çok sağol. Yarın da gidip kartımı çıkarayım :)

çok geçmiş olsun.. merak ettim an itibariyle var mı bi uyuşma, kas ağrısı vs?

çok geçmiş olsun.. merak ettim an itibariyle var mı bi uyuşma, kas ağrısı vs?

Yok canım hiçbir şeyim. Benim romatizmam var şimdi bir yerlerim ağrıdıkça ona yoruyodum doktorun pinpirikliğinden. Ama bence bir şey yok. Çok teşekkür edeirm. Doktordan döndüğümde paniklemiştim ama eski halime döndüm. Çünkü düşünmek insanı hasta ediyor. Tetanoz falan olursam bildiririm

ay Allah korusun tetanoz oldum diye bir başlık görmek istemeyiz :)) yine de bu korku sana ders olmuştur bence böyle şeylerde hemen doktora gitmen gerektiği konusunda

ay Allah korusun tetanoz oldum diye bir başlık görmek istemeyiz :)) yine de bu korku sana ders olmuştur bence böyle şeylerde hemen doktora gitmen gerektiği konusunda

Sorma sorma. ..o çektiğim korku yetti. Hala da korkum geçmiş değil bakma böyle dediğime. Burda bir arkadaş da dedi yarın gidip sağlık ocağından aşı karnesi çıkarıcam. 5 tane arka arkaya yaptırınca ömür boyu koruyormuş. :)))

yaptır gitsin o zaman :))) evet okudum onu. aşı karnesi güzel birşey zamanını falan da unutmuyorsun. tekrardan geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…