Tetenoz aşısını 19+0 ile 19+6arasindami yoksa 20+0 dan sonra mı yaptırdınız

Aile hekimim 20. Haftada gel dedi, kendi doktorum da onayladı, haftaya gidicem bende

21. Haftada 1. Dozunu 25. Haftada 2. Dozunu oldum ben..Zaten gidince hemşirenin sorması lazım hareketlerini hissediyor musun diye ve hemsirede bir kalp atışını dinleme cihazı var onunla da kalp atışlarını dinledikten sonra aşıyı yapar ama hareketlerini hissetmen önemli tabi :)

Ben dört yıl aile hekimliği hemşireliği yaptım bana göre en uygun zaman 24. Hafta kendim de öyle yaptırcam kısmet olursa

Ben dört yıl aile hekimliği hemşireliği yaptım bana göre en uygun zaman 24. Hafta kendim de öyle yaptırcam kısmet olursa
Aile hekimi beni 20.haftada çağırdı neden 24 en uygun diye dusunuyorsunuz bide hemşirelik yaptirsaniz bana devit 3 verildi oda c grubu ymus gebelikte bunu öneriyor muydunuz

Aile hekimi beni 20.haftada çağırdı neden 24 en uygun diye dusunuyorsunuz bide hemşirelik yaptirsaniz bana devit 3 verildi oda c grubu ymus gebelikte bunu öneriyor muydunuz
Canim hemşireler bunun üzerine eğitim aldıkları için onlar Dvit vermek durumunda kalıyorlar..Benim doktorum da kullanma dedi..Şu an Decavit ve Santafer kullanıyorum sadece

Sağlık bakanlığı gebelere d-vit kullanımı için yazı gönderdi ama ben şahsen gebelerime d-vit baktır kanda düşükse başlarız diyordum . Tetanoz olayına gelince gebenin bebek hareketlerini hissetmiş yükleme yaptırmış ve gebeliğin dört hafta daha ilerlemiş olması bebek lehine. Çok nadir de olsa rahimde kasılma yapabileceği için benim fikrim 24 te yapılmasından yana. Zaten bakanlık bağışıklık doğuma üç hafta kala tamamlanmış olsun diyo şu tarihte yapın demiyo

Bende direk başladılar dvite ama ben düzenli kullanmıyorum canım ve vinelac iciyorum içinde de var onun çok tesekkur ediyorum canım saolasin

Canim hemşireler bunun üzerine eğitim aldıkları için onlar Dvit vermek durumunda kalıyorlar..Benim doktorum da kullanma dedi..Şu an Decavit ve Santafer kullanıyorum sadece
Bende kullanmıyorum canım benimde doktorum çok sıcak yaklasmadi

Benim ilk hamileliğimden 5 dozumu tamamladığımdan 19.haftada gel hatırlatma dozu yapılacak sadece dedi.

Bana bebeğini hissettiğin zaman gel demişti. 19+2 de yaptırdım. Pazartesi de 2. dozumu yaptırıcam.

kızlar benım doktorum önermedi gerek duymuyoruz dedı ama ben yınede onlem amaçlı geçen hafta yaptırdım 32. haftaya kadar yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…