Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haldun Kamburoğlunun yaptığı burunlara baktım çoğunda beni rahatsiz eden bir detay vardı, burunlar ya geniş ya uzun geliyordu.
Ben de arayış içindeyim iyi yapanlar ilk ameliyat için çok istiyorlar, sizin para konusunda bir limitiniz var mı ona göre birbirimize yardımcı oluruz :)Sizin begendiginiz, onerebileceginiz bir doktor var mı?
Ben de arayış içindeyim iyi yapanlar ilk ameliyat için çok istiyorlar, sizin para konusunda bir limitiniz var mı ona göre birbirimize yardımcı oluruz :)
Ben de arayış içindeyim iyi yapanlar ilk ameliyat için çok istiyorlar, sizin para konusunda bir limitiniz var mı ona göre birbirimize yardımcı oluruz :)
haldun beyin kendisine yazın
Ameliyat sırasında mıydınız?O kadar ay bekledikten sonra benim vazgecmeme neden oldu bu durum. Ailem de ameliyat ol diyordu.Simdi bu durumu duyunca ailem de vazgeçti. Ameliyat olamayacagim.
Ameliyat sırasında mıydınız?
Ameliyat sırasında mıydınız?
O zaman söz verdiği fiyattan yapması gerekir. Siz o kadar beklemişken bir anda farklı fiyat vermesi hoş olmaz.Evet tarih yazmisti
O zaman söz verdiği fiyattan yapması gerekir. Siz o kadar beklemişken bir anda farklı fiyat vermesi hoş olmaz.
Haldun beye ameliyat olmayı ben de düşünüyordum ama hem yaza kadar beklemek istemiyorum hem de fiyatlar bir anda aşırı artmış
Haklısınız iyi ki ben de beklemek istemedim başka bir doktora karar verdim 3 hafta sonra ona ameliyat oluyorum. Hayırlısı buymuş demek ki ne yapalımBen bu sekilde bir tavır gördükten sonra haldun beye ameliyat olmam. Cünkü bilmesi gerekirdi. Konu tamamen para degil cünkü ben o kadar bekledim. Söylenen fiyatta da degisiklik olmus az da degil baya degisiklik olmus. Cok kirildim. Bilseydim coktan baska doktora ameliyat olurdum.sizde benim gibi yapmayin ne olacagi belli olmuyor o kadar zamanda
Haklısınız iyi ki ben de beklemek istemedim başka bir doktora karar verdim 3 hafta sonra ona ameliyat oluyorum. Hayırlısı buymuş demek ki ne yapalım
Teşekkür ederim. Ben hacettepede ameliyat oluyorumSiz kime ameliyat oluyorsunuz. Simdiden hayirli olsun. Aynen oyle diyorum demek ki hayirlisi boyleymis