tevfik sözen mi haldun kamburoğlu mu?

mira_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
20
1
36
39
Ankarada burun ameliyatı olmask istiyorum . estetik olduğu belli olmayan doğal bir burnum olsun isityorum. forumdakiler bu doktorlar üzerinde. sizce hangisi (

Haldun Kamburoğlunun yaptığı burunlara baktım çoğunda beni rahatsiz eden bir detay vardı, burunlar ya geniş ya uzun geliyordu.

ben de arada kaldım ama haldun beyi beklemek gerçekten zor geliyor.

Ben Haldun beye ameliyat olacaktım. Fiyatlar iki katına çıkmış

Ben de arayış içindeyim iyi yapanlar ilk ameliyat için çok istiyorlar, sizin para konusunda bir limitiniz var mı ona göre birbirimize yardımcı oluruz :)

Ben haldun beyden mart ayinda 2016 icin randevu almistim 4500 demisti 5000 olur en fazla demisti.simdi de fiyatlar degisti diyor. Yani bu durum benim canimi sıktı acikcasi.cunku bastan oyle dememisti. Ve haldun beyde karar kilmistim.benim limitim en fazla 5 bindi.

Ben de arayış içindeyim iyi yapanlar ilk ameliyat için çok istiyorlar, sizin para konusunda bir limitiniz var mı ona göre birbirimize yardımcı oluruz :)

O kadar ay bekledikten sonra benim vazgecmeme neden oldu bu durum. Ailem de ameliyat ol diyordu.Simdi bu durumu duyunca ailem de vazgeçti. Ameliyat olamayacagim.

Evet tarih yazmisti
O zaman söz verdiği fiyattan yapması gerekir. Siz o kadar beklemişken bir anda farklı fiyat vermesi hoş olmaz.
Haldun beye ameliyat olmayı ben de düşünüyordum ama hem yaza kadar beklemek istemiyorum hem de fiyatlar bir anda aşırı artmış

Ben bu sekilde bir tavır gördükten sonra haldun beye ameliyat olmam. Cünkü bilmesi gerekirdi. Konu tamamen para degil cünkü ben o kadar bekledim. Söylenen fiyatta da degisiklik olmus az da degil baya degisiklik olmus. Cok kirildim. Bilseydim coktan baska doktora ameliyat olurdum.sizde benim gibi yapmayin ne olacagi belli olmuyor o kadar zamanda

Haklısınız iyi ki ben de beklemek istemedim başka bir doktora karar verdim 3 hafta sonra ona ameliyat oluyorum. Hayırlısı buymuş demek ki ne yapalım

Haklısınız iyi ki ben de beklemek istemedim başka bir doktora karar verdim 3 hafta sonra ona ameliyat oluyorum. Hayırlısı buymuş demek ki ne yapalım

Siz kime ameliyat oluyorsunuz. Simdiden hayirli olsun. Aynen oyle diyorum demek ki hayirlisi boyleymis

Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…