dr tevfik beye bende ameliyat oldum alanında uzman çok başarılı güler yüzlü bi doktor ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle öneririm ben memnun kaldım ameliyat olmak isteyipte kararsız olan veya bu ameliyattan korkan var ise kesinlikle kormasınlar korkacak hiçbirşey yok zaten tevfik beye gözü kapalı güvenebilirsiniz..
nasıl koyacağımı bilmiyorum yalnız bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
dr tevfik beye bende ameliyat oldum alanında uzman çok başarılı güler yüzlü bi doktor ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle öneririm ben memnun kaldım ameliyat olmak isteyipte kararsız olan veya bu ameliyattan korkan var ise kesinlikle kormasınlar korkacak hiçbirşey yok zaten tevfik beye gözü kapalı güvenebilirsiniz..
canım gcmiş olsunn :) ewet yavaş yavaş cogalıyoruz cok süper yaaa :) wallahi diger sayfaları kıskanır olmuştummP
canım albüm yapabilmek için belli bi msj sayısına ulaşmak lazım onun içinde birazcık yorumlar yazman gerekk işin en sıkıcı tarafıı ama bende fotolarını cok merak ediorumm :)) wallahii yüzüm eskidi yeni yüzler görmek istioruzz :))
Canım tam biz çoğalıyoruz dedik Tevfik bey de gidiyor:):):)
Benim tevfik hocayi kacirmadan ameliyat olmam lazim yoksa antepte iyi doktor bulmak zor :)
Benim tevfik hocayi kacirmadan ameliyat olmam lazim yoksa antepte iyi doktor bulmak zor :)
bence gidincee cok daha fazla üye olacakk sohbet edeceğimizz :) destek olacagımızz inşallahh...
Ankara ve İstanbul'dakiler için yeni cok iyi bir doktor daha :)
kesinlikle katılıyorum sana işinde çok uzman başarılı bi dr umarım daha iyi yerlere gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?