tevfik sözen

Para durumunu ayarlamaya calisiyorum. Hocam fiyat konusunda yardimci oldu saolsun ama yinede kredi cekmem gerekiyor.
Benimle 2 saate yakin konustu ve oldukca guven verici .en guzelide dogal bir burun yapacagindan eminim. Sende nasil sorunlar vardi canim sekli cok degisti mi?

benim hem nefes alma problemim vardı hemde şeklinden çok rahatsızdım piskolojimi bozulmuştu resmen ama tevfik bey sayesinde düzeldim evet eski burnumdan eser yok şimdi bambaşka bir burnum var çokta memnunum en güzelide hiçbir iz yok ve saki hiç ameliyat olmamış gibiyim

Son düzenleme:

Canım doktorum ya...cok insaflidir. Fiyatta Muhakkak yardımcı olmuştur.

kapalı oldu dışarıdan görünür hiçbir iz yok msj sayımı normalde de doldururum ama fazla nete girme fırsatım olmuyo en yakın zamanda koymaya çalışıcam

kapalı oldu dışarıdan görünür hiçbir iz yok msj sayımı normalde de doldururum ama fazla nete girme fırsatım olmuyo en yakın zamanda koymaya çalışıcam

COk sevindim senin adına canım. Normalde bende de iz kalmaması gerekiyordu ama benim dikişim açılınca tekrar dikiş atıldı. biraz iz var ama doktoruma güveniyorum. Tevfik hoca geçecek dediyse geçecektir.

COk sevindim senin adına canım. Normalde bende de iz kalmaması gerekiyordu ama benim dikişim açılınca tekrar dikiş atıldı. biraz iz var ama doktoruma güveniyorum. Tevfik hoca geçecek dediyse geçecektir.

umarım geçer bende bi problem olmadı çok şükür dikiş izimde yok yok denecek kadar az şişkinlik var ama oda iner dedi tevfik bey o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…