evet öyleymiş belli bi süre sonra koyabilirmişim fotolarımı sabredicez artık fotolarımı koymam için
"eskiden periydim " eğer ameliyat olmayı düşünüyorsan kesinlikle tevfik bey gitmeden ol kaçırma derim :)
Para durumunu ayarlamaya calisiyorum. Hocam fiyat konusunda yardimci oldu saolsun ama yinede kredi cekmem gerekiyor.
Benimle 2 saate yakin konustu ve oldukca guven verici .en guzelide dogal bir burun yapacagindan eminim. Sende nasil sorunlar vardi canim sekli cok degisti mi?
Canim oyun bolumune gidip mesaj sayini doldurabilirsin .burnunu simdi daha cok merak ettim :)
kapalı oldu dışarıdan görünür hiçbir iz yok msj sayımı normalde de doldururum ama fazla nete girme fırsatım olmuyo en yakın zamanda koymaya çalışıcam
COk sevindim senin adına canım. Normalde bende de iz kalmaması gerekiyordu ama benim dikişim açılınca tekrar dikiş atıldı. biraz iz var ama doktoruma güveniyorum. Tevfik hoca geçecek dediyse geçecektir.
umarım geçer bende bi problem olmadı çok şükür dikiş izimde yok yok denecek kadar az şişkinlik var ama oda iner dedi tevfik bey o yüzden içim rahat
Sİslikleri dert etme sen onlaR hızla iner. Yeter ki sonuçtan memnun ol ki zaten memnunsun da..
yo dert etmiyorum sonuçtanda çok şükür memnunum umarım sizde olursunuz
Sİslikleri dert etme sen onlaR hızla iner. Yeter ki sonuçtan memnun ol ki zaten memnunsun da..
yo dert etmiyorum sonuçtanda çok şükür memnunum umarım sizde olursunuz
Ben de memnunum. Darısı periye ,hadi pericigim!!!
Ben de memnunum. Darısı periye ,hadi pericigim!!!
ne güzel umarım oda memnun kalır ki hiç şüphesi olmasın memnun kalacağına
Gulay canım sende mi Tevfik beyi netten buldun?
Umarim canimm bende sizin kadar sonuctan memnun olmayi cok istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?