tevfik sözen

dr tevfik beye bende ameliyat oldum alanında uzman çok başarılı güler yüzlü bi doktor ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle öneririm ben memnun kaldım ameliyat olmak isteyipte kararsız olan veya bu ameliyattan korkan var ise kesinlikle kormasınlar korkacak hiçbirşey yok zaten tevfik beye gözü kapalı güvenebilirsiniz..

dr tevfik beye bende ameliyat oldum alanında uzman çok başarılı güler yüzlü bi doktor ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle öneririm ben memnun kaldım ameliyat olmak isteyipte kararsız olan veya bu ameliyattan korkan var ise kesinlikle kormasınlar korkacak hiçbirşey yok zaten tevfik beye gözü kapalı güvenebilirsiniz..

Hosgeldin aramiza canım. Ne zaman ameliyat oldun?

Ne güzel Tevfik Hocanın hastaları çoğalıyor :) hoşgeldin 02gulay27
fotoğraf görebilirmiyiz peki ? olmak isteyen arkadaşlarımıza çok yardımcı olmuş olursun.

teşekkür ederim 8 ekimde ameliyat oldum yaklaşık bir ay önce fotoğraf koymak istiyorum ama yeni üye olduğum için şu anda koyamıyorum

canım gcmiş olsunn :) ewet yavaş yavaş cogalıyoruz cok süper yaaa :) wallahi diger sayfaları kıskanır olmuştumm :PP
canım albüm yapabilmek için belli bi msj sayısına ulaşmak lazım onun içinde birazcık yorumlar yazman gerekk işin en sıkıcı tarafıı ama bende fotolarını cok merak ediorumm :)) wallahii yüzüm eskidi yeni yüzler görmek istioruzz :))

canım gcmiş olsunn :) ewet yavaş yavaş cogalıyoruz cok süper yaaa :) wallahi diger sayfaları kıskanır olmuştumm :PP
canım albüm yapabilmek için belli bi msj sayısına ulaşmak lazım onun içinde birazcık yorumlar yazman gerekk işin en sıkıcı tarafıı ama bende fotolarını cok merak ediorumm :)) wallahii yüzüm eskidi yeni yüzler görmek istioruzz :))

Canım tam biz çoğalıyoruz dedik Tevfik bey de gidiyor:):):)

evet öyleymiş belli bi süre sonra koyabilirmişim fotolarımı sabredicez artık fotolarımı koymam için
"eskiden periydim " eğer ameliyat olmayı düşünüyorsan kesinlikle tevfik bey gitmeden ol kaçırma derim :)

bence gidincee cok daha fazla üye olacakk sohbet edeceğimizz :) destek olacagımızz inşallahh...

Ankara ve İstanbul'dakiler için yeni cok iyi bir doktor daha :)

Antep icin de cok cok büyük bir kayıp olacak ama. Keske Tevfik hoca Antepli olsaydı yaa.. Antep in böyle usta cerrahlara ihtiyacı var. Neyse yolu hep açık olsun. Bence bundan birkaç yil sonra Tevfik bey cok cok daha yuksek yerlerde olacatir. Çünkü o isini cok büyük titizlikle ve de severek yapan basarili, bilgili ve guleryuzlu bir cerrah...

Back
X