Teyze oluyurum ama ??????

İlk evliliğimde aramız kötü olduğundan çocuk düşümmedim. Ama densiz insanlar aynen sana yaptıkları gibi bana da bu imaları yapıyorlardı be ben direkt bozuyordum sen de boz. Hadlerini bilsinler.

ya amaaan boşverin onları siz. başlığınızı da değiştirin. olley teyze oluyorum deyin. var mı daha güzeli? kardeşinizin sevincini paylaşın, minnak kuzuya güzel hediyeler bakın. gerisi fasa fiso

İster istemez herşey böyle boy sırasına göre düşünülüyor.Önce kardeş sözlense abla evde kaldı bile deniyor.Bunları da aşmak lazım aslında ama bunlara gelene kadar neler var.
Yalnız ben annenin yerinde olsam kısır lafına çok tepki gösterirdim.Kısırlık mı kaldı artık ? Hem öyle olsa bile insanın yarasına basılır mı ?

Ay bu ne? Illa ki cevap vermek zorunda misiniz? Muhattap olmayin. Tabi ortaminizi bilmiyorum ama. Bir arkadas yazmis iste, henuz cocuk dusunmuyoruz, yeterli bir cevap.

İstemiyoruz çocuk sana ne deyin, ben yeni evliyim yok mu diye soruyorlar. Olsa bile söyler miyim sana be kenafir gözlü diyorum şakayla karışık. Ne anlarsa artık

Onlarin ağzı durmaz. Kardeşim benden bir yıl sonra evlendi. Ve hemen bebek istediler. Biz 2 yıl istemedik. Düğünlere vs gidiyoduk beraber. Bile bile büyüğün yok dimi bebek küçüğün diyolardi. Biliyolar ama tasdik edip Laf sokmak istiyolar. Bebek olana kadar düşünüyorsanız bile düşündüğünüzü söylemeyin. Bu sefer de her görüşte var mı var mı diye sormalar başlıyor. Laf soksan aa bak sinir yapmış yazık kafasına takmış derler. En iyisi uzak durmak bu tiplerden. Annen de sana söylemesin.

Bana soranlara "çok kısırım ben, öyle böyle değil mega kısırım" diyorum sırıtarak. Dalga geçtiğimi anlayanlar bozuluyor anlamayanlar vah vah yapıyor. Ne uğraşcam.

evlendikten 6.5 sene sonra anne olmuş biri olarak, adamına göre cevap veriyordum. çoğunlukla ozellikle akraba teyzelere böyle süt dökmüş kedi gibi dolu dolu gözlerle bakıp çok istiyoruz ama.... diyordum, nasıl vicdan yapıp pişman oluyorlardı, oh olsun üzülsünler biraz

Size ne hayrola İstatistik kurumunda yada nufus müdürlüğünde mi çalışıyorsunuz deyin mesela ?
Yada hayırdır bi kür mü önereceksin diyebilirsiniz imalı bir şekilde?
Yapınca sen mi bakıcan bu ne heves de denebilir sanırım :)

Bu insanların densizlikleri hiç bitmiyor. Ne zaman evleneceksin evde mi kaldın ne zaman çocuk yapacaksın ne zaman ikinciyi yapacaksın vs vs hiç bitmiyor. Ne meraklı toplumuz.
Bizimde evimiz yok kiradayız 8 senedir aynı dairede oturuyoruz. Yan apartman aile apartmanı iki yıl önce yıkıldı yeniden yapıldı. Sabit oturan bi daire var mal sahibi. Ne zaman görse soruyor ev almadınız mı diye. aynı şekilde annemede soruyormuş. Hatta ne gerek var çocuğu ana okuluna verdiniz ev alsaydınız bile demiş. En sonunda dayanamadım bigün hayırdır teyze tapu kadastrodamı çalışıyon sanane bizim ev almamızdan dedim. O günden beri kafasını çeviriyor görünce.

2 yıllık evliyim 2 yıldırda çocuk için uğraşıyorum bazı sağlık sounlarım var 2 yıl 20 yıl gibi geld diyeceğim nerdeyse.Bu kadar istememe ve her ay hastanae köşelerinde dolandığımı bildikleri halde hala yokmu cocuk, ne zaman yapacaksın diyen gerizakalılar var ne diyeceksin bunlara bende bön bön gözlerine bakıyorum saygımı bozsam çok şey diyeceğimde işte kırılayım ama kırmayayım diyorum sabrediyorum.Kısır olduğunu bilselerde sorarlar bundan zevk alırlar çünkü senin elindedir ya olmayışı.
Bu arada sen istiyormusun bilmiyorum ama bende kendi içimi dökmüş bulundum.Takmayacksın bunları sürü ile bunlar sürü...

iyide onlar için söylediğin sözler kafi gelir bence tabi anlayana

Ya laf olsun diye soranlarda var bir kere başıma gelmisti karşimdaki tersledi beni üzülmüstüm.Çocuğu olmayan kimselerin bu isteklerini çok belli etmemesi gerek bence .Çok istiyordu var mı bir gelişme diye merak ediyor insanlar.İki ucu bklu degnek cok sorarak bunaltmamak lazım insanları.

benim favori cümlem
-hayırdır niye merak ettin beraber mi büyütücez diyorum sesleri kesiliyor :)

not: 2.5 yıldır o cevabı veriyordum şükür şuan hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

benim favori cümlem
-hayırdır niye merak ettin beraber mi büyütücez diyorum sesleri kesiliyor :)

not: 2.5 yıldır o cevabı veriyordum şükür şuan hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
banada dua et cocuk olsun diye hamilelerin duasi kabul olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…