- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
ederim tabii rabbim en kısa zamanda seni de hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsınbanada dua et cocuk olsun diye hamilelerin duasi kabul olurmus
2 yıllık evliyim 2 yıldırda çocuk için uğraşıyorum bazı sağlık sounlarım var 2 yıl 20 yıl gibi geld diyeceğim nerdeyse.Bu kadar istememe ve her ay hastanae köşelerinde dolandığımı bildikleri halde hala yokmu cocuk, ne zaman yapacaksın diyen gerizakalılar var ne diyeceksin bunlara bende bön bön gözlerine bakıyorum saygımı bozsam çok şey diyeceğimde işte kırılayım ama kırmayayım diyorum sabrediyorum.Kısır olduğunu bilselerde sorarlar bundan zevk alırlar çünkü senin elindedir ya olmayışı.
Bu arada sen istiyormusun bilmiyorum ama bende kendi içimi dökmüş bulundum.Takmayacksın bunları sürü ile bunlar sürü...
Altı senelik evlilik ve çocuk yok.
İş yerinde var benim de bir ekip, mütemadiyen çocuk sahibi olmanın ne kadar mühim, müthiş bişi olduğunu , benim yarım kalmış duyguların insanı olduğumu vs dinliyorum.
Aynı kimseler baska arkadaşların yanında çocuk sahibi olmanın külfetinden, zorluğundan dert yanıyorlar .
Bi de bunlar illa açıklama bekliyor. He deyip geçemiyorsun.
*Birisine Daha 28im dedim. İki seneye yumurta kalmaz sende dedi.
* birisi hala boşanmamış olmama şaşıyormuş ; zira çocuk yokken evliliğin anlamı Nasıl olurmuş...
*birisi arkamdan habire spor yapıyor, estetik yaptırıyor kocası kapının önüne koyar diye korkuyor herhalde demiş
*birisi yüzüme karşı sen şimdi çocuk doğurmadığın için genç gösteriyorsun ama buna güvenme, senden genci var ya kocanı kaparlarsa garantin yok, çocuk yap dedi.
Evet çocuk yapmadığım için en az lisans mezunu insanlardan duyduğum hakaretlerini okudunuz.
Teşekkürler
Ben kendileri isteyerek, gercekten anne olmayı dileyerek çocuk yapan insanların kimsenin işine karıştığını görmedim.inatlarına yapma çocuğu kudursunlar
Napim ki başka(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?