Teyze oluyurum ama ??????

İlk evliliğimde bana da diyorlardı dogur da sevelim diye.
Ben dogurunca sen mi bakcaksın derdim çeneleri kapanırdı.
Tavsiye ederim :))

iyi ki o zaman onların lafıyla çocuk mocuk yapmamışım valla..

banada dua et cocuk olsun diye hamilelerin duasi kabul olurmus
ederim tabii rabbim en kısa zamanda seni de hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın
ben evlendiğimden beri istiyordum olmadı sorunlar çıktı en son tüp bebek dedi doktorumuz 2.denememiz de tuttu çok şükür rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

Evlenip hemen çocuk düşünmeyenlerin maruz kaldığı klasik sözler.
Eşimin dış kapının dış mandalı bi akrabasının azarlamışlığı bile vardır bu nedenle.
Ben tutamıyorum kendimi gülüyorum açıkçası, komik geliyor eğleniyorum.

Problem mi var diyene de "Bilmiyorum ki denemedik" falan diyodum.

Uzun uzun ne düşünmüyoruz da bilmem ne de açıklama yapayım.

Hepinize çok teşekkür ediyorum işteyim ve tek cevapta yazayım dedim
Güel cevaplarınız var hepsini diyecegim

Bu arada biraz borçlarımız var biraz da borç yuzünden maddi manevi iyi degiliz biraz kafar dagitmaya huzur bulmaya ihtiyacımiz var
Onun için once iyi olalım sonra Allah nasip ederse artık

Bu arada kısırmısın diyen akrabalarım olur kendileri

Hebide çocuk kısmetiyle gelir diyolar
Ben simdibu borç içinde bebek mi yapaym simdi
Onlara göre istememek gibi lüx olamaz
Olmuyorsa kısırdır
Allahım sen görüyorsun ya

Secenek cok, cocuk dusunmuyor musun diyenlere; dusunuyorum oyleyse varim, aslinda ben bir erkegim, dusunemeyecek kadar kafam mesgul, sana ne, sana ne be, amaaannn bosverrrr, isim gucum yok cocuk mu isteyecegim, boyle cok rahatim yan gel yat osman, cok samimi bir tanidiksa yuru git isine be gibi cevaplar veriyorum. Canim hangisini istiyorsa, kime ne soylersem neseleneceksem onu soyluyorum. Zaten insanlarla dalga gecme ve ters olma ozelliklerim yuzunden az bucuk taniyanlar bana pek soru sormaz, ben ne kadar istiyorsam o kadar yanima yaklasirlar.

Ben evlendikten 3 sene sonra hamile kaldım. Duyanlar hep aa tedaviyle mi falan dediler. Hemen bebek yapmayınca bir sorun var gibi algılanıyor. Amaaan boşverin. Teyzeler candır can. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşinize...

Ben suan istemyrum canım
Rabbim kucağına bir bebiş almayı nasip etsin
Aklı sıra işte kadınlığı dogurmaktan ibaret sanıyilar
Bosver üzülme sende
Bunu diyenlerin de halleri belli zaten

Altı senelik evlilik ve çocuk yok.

İş yerinde var benim de bir ekip, mütemadiyen çocuk sahibi olmanın ne kadar mühim, müthiş bişi olduğunu , benim yarım kalmış duyguların insanı olduğumu vs dinliyorum.
Aynı kimseler baska arkadaşların yanında çocuk sahibi olmanın külfetinden, zorluğundan dert yanıyorlar .
Bi de bunlar illa açıklama bekliyor. He deyip geçemiyorsun.

*Birisine Daha 28im dedim. İki seneye yumurta kalmaz sende dedi.
* birisi hala boşanmamış olmama şaşıyormuş ; zira çocuk yokken evliliğin anlamı Nasıl olurmuş...
*birisi arkamdan habire spor yapıyor, estetik yaptırıyor kocası kapının önüne koyar diye korkuyor herhalde demiş
*birisi yüzüme karşı sen şimdi çocuk doğurmadığın için genç gösteriyorsun ama buna güvenme, senden genci var ya kocanı kaparlarsa garantin yok, çocuk yap dedi.

Evet çocuk yapmadığım için en az lisans mezunu insanlardan duyduğum hakaretlerini okudunuz.

Teşekkürler

inatlarına yapma çocuğu kudursunlar

Bi tane dogurdum 2. Yi soruyorlar simdi, bi de yasim geciyormus hemen yapmaliymisim pisman olurmusum. Ya yapip da pisman olursam diyorum simdi de ustelik 30 lu yaslarinda bir kadina yasin geciyor denir mi ne ayip orta yas bunalimina sokar bunlar insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…