- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
ben de evliliğimin 3. yılında çocuk sahibi oldum.gezdik eğlendik tadını çıkardık öyle bebek düşündük yaşım da 30 olunca hamile kaldım.annemin densiz bir arkadaşı bana ''yaşın geçti artık doğur olmaz böyle'' demişti ben de eskidendi o üler teyze cahil insanlar gibi höd diye çocuk mu doğurulur.biz hayatımızı yaşıyoruz her şeyin tadına varıyoruz doğurupta millet gibi hayatımı kısıtlayamam.zamanı gelince elbette yaparız kime ne hayat bizim hayatımız biz böyle uygun görüyoruz demiştim.hakikatten de öyle oldu.yanlış anlaşılmasın hemen doğuranlara lafım yok lafım güler teyzeyeydi:)))Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar
Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
Yaw ben sen ve sen gibilere zorla bebe yaptiracam.Bana soranlara "çok kısırım ben, öyle böyle değil mega kısırım" diyorum sırıtarak. Dalga geçtiğimi anlayanlar bozuluyor anlamayanlar vah vah yapıyor. Ne uğraşcam.
Yaw ben sen ve sen gibilere zorla bebe yaptiracam.
Hep diyorum kimsenin de zoruna gitmesin. Cocuk istemeyen kadin profillerini inceleyince aslinda onlardan iyi analar ve faideli evlatlar cikar diye dusunuyorum.
Oyle deme sonra meydan baskalarina kaliyor.Çıkar tabi akıllım. Benden gayet güzel bişey çıkar da onu bu ülkeye bu dünyaya mahkum etmek içimden gelmiyor be kuzum.
cok sagolun allah saglikla dogurmayi nasip etsinederim tabii rabbim en kısa zamanda seni de hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın
ben evlendiğimden beri istiyordum olmadı sorunlar çıktı en son tüp bebek dedi doktorumuz 2.denememiz de tuttu çok şükür rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
Aminn aminnn bende çok dertliyim bu Teyze lerden ....Sebepsiz infertilite sebebi bu teyzeler işte.
4 sene sonra kendi isteğimle hamile kaldım.
Duymadığım kalmadı. Bir erkek arkadaşım öğretmen bir de çocuğu olmuyorsa bunu boşa dedi eşime.
Bir de ananemin kaybettik herkes yasta ağlamaktan canım çıkmış. Teyzenin biri demez mi annenin geç oldu ya senin de öyle olur. Taziye evinde bari dur mübarek.
Allah dileyen isteyen iyi ebeveyn olabilecek herkese nasip etsin.
Sanane deeeMerhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar
Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
sizde tuhafsiniz ama yegrninizi gormeye engelmi bu kadarmi onemli yanicanım bende aynı durumdayım 6 senelik evliyiz nasib olmadı bazı sebebler vardı benden 4 yaş küçük kızkardeşim geçen yıl evlendi bebeği oldu o kendini bilmezler yüzünden yanına gidemedim daha,onlara neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?