Teyze oluyurum ama ??????

ben de evliliğimin 3. yılında çocuk sahibi oldum.gezdik eğlendik tadını çıkardık öyle bebek düşündük yaşım da 30 olunca hamile kaldım.annemin densiz bir arkadaşı bana ''yaşın geçti artık doğur olmaz böyle'' demişti ben de eskidendi o üler teyze cahil insanlar gibi höd diye çocuk mu doğurulur.biz hayatımızı yaşıyoruz her şeyin tadına varıyoruz doğurupta millet gibi hayatımı kısıtlayamam.zamanı gelince elbette yaparız kime ne hayat bizim hayatımız biz böyle uygun görüyoruz demiştim.hakikatten de öyle oldu.yanlış anlaşılmasın hemen doğuranlara lafım yok lafım güler teyzeyeydi:)))

Bana soranlara "çok kısırım ben, öyle böyle değil mega kısırım" diyorum sırıtarak. Dalga geçtiğimi anlayanlar bozuluyor anlamayanlar vah vah yapıyor. Ne uğraşcam.
Yaw ben sen ve sen gibilere zorla bebe yaptiracam.
Hep diyorum kimsenin de zoruna gitmesin. Cocuk istemeyen kadin profillerini inceleyince aslinda onlardan iyi analar ve faideli evlatlar cikar diye dusunuyorum.

Yaw ben sen ve sen gibilere zorla bebe yaptiracam.
Hep diyorum kimsenin de zoruna gitmesin. Cocuk istemeyen kadin profillerini inceleyince aslinda onlardan iyi analar ve faideli evlatlar cikar diye dusunuyorum.

Çıkar tabi akıllım. Benden gayet güzel bişey çıkar da onu bu ülkeye bu dünyaya mahkum etmek içimden gelmiyor be kuzum.

Çıkar tabi akıllım. Benden gayet güzel bişey çıkar da onu bu ülkeye bu dünyaya mahkum etmek içimden gelmiyor be kuzum.
Oyle deme sonra meydan baskalarina kaliyor.
Ama dunya cehenneme dondu o konuda haklisin. Ne olacak cocuklarimizin gelecegi bilemiyorum.
Neyse pozitif olalim. Kafamiza boyle seyler sokma. Git kamp yap

Bana da diyorlardı bende nasıl yapıldığını bilmiyoruz bize öğretin dedimsonra iki kızım oldu niye biri erkek değil dediler bende biz bilmiyorduk acemilikten dedim simdi oğlum da var dördüncü yude yaparsın kaynana benzeyeceksin 10 tane yaparsın diyorlar bende neyim eksik futbol takımı kuracağım diyorum elle düğün bayram olur her dediklerini duyma kısacası

benim kardesim evleniyo onun esyalarini aldigimiz mobilyaciya gittik o artaki satis danismani kiz beni taniyo yani benim 4.5 senelik evli oldugumu biliyo bana dediki cocugun buyudumu kac yasimda oyle bozuldum ki anlatamam tabi bende hala cocuk yok 7 8 aydir dusunuyoruz olmuyo o ayri

cok sagolun allah saglikla dogurmayi nasip etsin

Sebepsiz infertilite sebebi bu teyzeler işte.

4 sene sonra kendi isteğimle hamile kaldım.
Duymadığım kalmadı. Bir erkek arkadaşım öğretmen bir de çocuğu olmuyorsa bunu boşa dedi eşime.
Bir de ananemin kaybettik herkes yasta ağlamaktan canım çıkmış. Teyzenin biri demez mi annenin geç oldu ya senin de öyle olur. Taziye evinde bari dur mübarek.

Allah dileyen isteyen iyi ebeveyn olabilecek herkese nasip etsin.

Aminn aminnn bende çok dertliyim bu Teyze lerden ....

Sanane deee

sizde tuhafsiniz ama yegrninizi gormeye engelmi bu kadarmi onemli yani

Kim ne derse desin takmayın. Ben 6 yıllık evliyim iki yaş küçük kız kardeşim şuan bebek istiyor. Biran önce olsun diye dua ediyorum. Ben doktor kapısında bekliyorum kardeşim beklemesin. Ayy bir teyze olsam neler neler alırım küçüğüme. Bana da söylüyorlar nasip diyip geçiyorum. Herkes bebek sahibi olacak diye birşey yok Rabbim nasip ederse olur.

elalem sorar:
-okul ne zaman bitcek?
okul biter...
-iş bulamadın mı?
iş bulunur ya da bulunmaz...
-sevgilin yok mu?
var ya da yok...
-ne zaman evleneceksin?
evlenirsin diyelim...
-çocuk ne zaman?
diyelim çocuk oldu...
-ikinci çocuk düşünmüyor musun?
bu böyle sürüp gidiyor....

Arkadaslar bn bir buck senlik esliyim bnde ayni derttn mudaribim 8 ay icnde 4 dusk yptm i aydirda olmuyr denedm o kdar dusuge ragmn soruyolr hala birbirsey vrmi diye sinir oluyrm eltim biri dogdu yeni biride hamile salk bir komsu diyr eltin seni gecti bnde dedim onlar yaslida acele ediyrlr bnm bir acelm yok bu cocuk yuzundn piskoljim bozuldu npcm bilmiyrm daha 21 yasdym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…