• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyze ve bitmek bilmeyen konuşmaları!

Yazımı iyi okuyunuz! O hapı kullanıyorsunuz diye üzerinize alınmayı da kesin. Deli muamelesi yapsaydım, yüzünede söylerdim. Hatta haplarını konu edip hepsini söylerdim. O kim oluyor da büyüklerimin yanında bana ''Ağzına tükürürüm'' diyor. Birde bunun ses tonuyla söyleme tarzını şu an tarif edemiyorum. Bu cümleyi geçtim Ana, avrat (ablasını sokarak küfürlerinin içine) fantaziler kurdu. Kalkıpta küfür etmedim kendisine saygısız dedim. Sakin ol dedikçe susmadı. Müdahale etmesi gereken insanlar kalkıp susturamadı. Yıllardır sustum dedikodularına, yalanlarına hep sustum yüzüne karşı hiçbir şey olmamış gibi teyze dedim.
Sen çıkıp ablanın çocuğuna ne hakla ''Ağzına tükürürüm '' diyebiliyorsun üstüne birde o.. evl.. yakıştırmalar Akıl var mantık var.
Orada küfürler etmeseydi, adam gibi konuşsaydı haksız olsam bile gidip özür dilerdim. Eğer sana böyle hissettirdiysem özür dilerim derdim.. Empati özelliğim mükemmeldir siz merak etmeyin. Hapı kullananlara asla bir şey demiyorum. Kullanan arkadaşlarımda var ama bu bildiğiniz bambaşka HAPLARI ORTAYA SEREREK SENİ ÖLDÜRECEM ULANNN derse ne yapılabilir ?

O zaman konuyu dogru duzgun anlatın, boyle anlatırsanız boyle yorum yapılır. GAyet iyi okudum, sorunlu, hasta, haplarla ayakta duruyor dediginiz kısımları.

Neyse, tehdit ediliyorsanız savcılıga verin, fiil ehliyeti olan herkes ceza alır merak etmeyin. Antidepresan kullanması onu kurtarmaz yani.

Ya çok sağ olun, anladığınız için. Hapı kullanan çok arkadaşım var inanın. En sevdiğim arkadaşlarım hemde. Ama onlar teyzem gibi değiller teyzem tam bir acıtasyon derdinde.

O amaçla kullanan da var zaten :)
Çok buhranlıyım ben çok antidepresan kullanıom yea üzerime gelmeyin benim pozları

Bu nasıl bir aile yahu? Teyzesi küfreder yeğeni küfreder. Aile fantezileri kurulur konuşulur. Allah esirgesin.Ayrıca her antidepresan kullanan kişi için akıl hastası vs. diyemezsin.Senin de pek akıl sağlığın yerinde olduğu söylenemez.
''Teyzesi küfreder yeğeni küfreder''

Kurtlarınızı döktüğünüze göre sizi özür almadan uğurlayalım hanımefendi. Eleştirilere her zaman açığımdır. Ama sizin gibi konuları yanlış yerlerinden okuyanlara tahammül edemiyorum.

Bu dava islerinden bi cacık çıkmaz çok gez dava açmış biri.olarak. söylüyorum git saçını başını yol. Yine bi şey yapamaz merak etme o yüzden git ve onu mahfet

Bu dava islerinden bi cacık çıkmaz çok gez dava açmış biri.olarak. söylüyorum git saçını başını yol. Yine bi şey yapamaz merak etme o yüzden git ve onu mahfet
Canım ben dava ile ilgilenmem bile ama öyle bir konuşmuş ki avukatını bile aramış. Yani bende panik yaptım ne yapabilirim diye. Saçı başı yolmak küfürler etmek hiç iyi değil ben ailemden böyle görmedim. Çok sabrettim ama böyle dava işi varsa yaparsa bunu bende avukatımla konuşacağım. Beni anlayan birilerinin olması mutlu ediyor.

Yazımı iyi okuyunuz! O hapı kullanıyorsunuz diye üzerinize alınmayı da kesin. Deli muamelesi yapsaydım, yüzünede söylerdim. Hatta haplarını konu edip hepsini söylerdim. O kim oluyor da büyüklerimin yanında bana ''Ağzına tükürürüm'' diyor. Birde bunun ses tonuyla söyleme tarzını şu an tarif edemiyorum. Bu cümleyi geçtim Ana, avrat (ablasını sokarak küfürlerinin içine) fantaziler kurdu. Kalkıpta küfür etmedim kendisine saygısız dedim. Sakin ol dedikçe susmadı. Müdahale etmesi gereken insanlar kalkıp susturamadı. Yıllardır sustum dedikodularına, yalanlarına hep sustum yüzüne karşı hiçbir şey olmamış gibi teyze dedim.
Sen çıkıp ablanın çocuğuna ne hakla ''Ağzına tükürürüm '' diyebiliyorsun üstüne birde o.. evl.. yakıştırmalar Akıl var mantık var.
Orada küfürler etmeseydi, adam gibi konuşsaydı haksız olsam bile gidip özür dilerdim. Eğer sana böyle hissettirdiysem özür dilerim derdim.. Empati özelliğim mükemmeldir siz merak etmeyin. Hapı kullananlara asla bir şey demiyorum. Kullanan arkadaşlarımda var ama bu bildiğiniz bambaşka HAPLARI ORTAYA SEREREK SENİ ÖLDÜRECEM ULANNN derse ne yapılabilir ?
Kadın kullandığı depresanlarının arkasına sığınarak benim cezai ehliyetim yok hapse girmem korkun benden imajı veriyor o işler o kadar basit değil tabiki kendini kandırıyor çevresindeki insanları delilik vasfının arkasına sığınarak sindirmeye çalışıyor sadece.

İçinde ne varsa onu yap şöyle ki en az 3 şahit olması gerekiyor bir şikayet yapacaksa eğer sana dava acarsa sende acarsın.olur bi te r

Hanımlar merhabalar, Kurban bayramının ikinci günü dedemlerde soğuk rüzgarlar esti. Kuzenimin temmuz sonu düğününe gitmedik. Daha doğrusu gidemedik babamın yoğun iş seyahetleri dolasıyla. Teyzemler 2 saat uzaklıkta. Fakat ben gitmemeye karar kılmıştım çoktan nedeni ise kuzenimin nişanında giydiğim kıyafete bir ton laf edilmiş. Ben bunları duyduğum halde takmadım ama gitmemeye karar kılmıştım. Kardeşimde şehir dışındaydı kısmet olmadı yani.
Kurban bayramının 2 günü dedemlerde teyzemlerle karşılaştık (Üvey anneanne ve teyze dede öz) Teyzemin elini öptüm oturduk. Teyzem başladı ağlaya ağlaya konuşmalara anneme bir ton laf ediyor. Dede, amcalar, enişteler, kuzenler, babam çok kalabalıktı. Kalabalığın içinde kıyameti kopardı. Annem dedeme bir şey olmasın diye sakin ve hiç konuşmuyor. Kaldı ki teyzem konuşma hakkı vermiyor. Sonra teyzem milletin içinde ayağa kalktı. (Eylülün ilk haftası bir akrabanın kınasına gitmiştim oda acil oldu teyzemle tokalaşıp ben başka yere oturdum yer bulamadım. Kınada aşırı üşüdüm ve hastalanmaya başladım. ''Eve gidelim anne.'' dedim kalktık ben sahnenin içinden geçerek kimseye bakmadan çıkmıştım ve kimseyle konuşamadım.) ''Visenyayı düğünde gördüm, havalı havalı sahnenin içinden geçti (burada hareketlerimi yapıyor hanımlar çantamı nasıl tuttuğumu gösteriyor) ilgilenmedi, bakmadı yüzüme.'' dedi milletin içinde ve oturmadan bana baktı ''Ağzına tükürürüm senin.'' dedi. Sonra ben enişte, dede dinlemeden bunun üzerine yürüdüm. Bağırdım. Edepsiz, saygısız, terbiyesiz haddini bil sen kim oluyorsunda bana o cümleyi kurabiliyorsun dedim. ''Bana bağırma ben senin teyzenim.'' dedi. Nasıl bir cinnet derecesine geldiysem beni yan daireye aldılar. Anneannem geldi yanıma ''Yapma yapma o senin teyzen yavrum'' diyor. Buna da demediğimi bırakmadım.
Annem o kadar sakin ki hanımlar sırf dedeme birşey olmasın diye teyzemin karşısında duruyor dinliyor. Anneme de bağırdım (Allah affetsin) o da hemen çıktı arabaya bindik gittik.

Ertesi gün teyzem arıyor 10 kez. Hiç açtırmadım bizimkilere. Yani kısacası telefona çıkmadık.
Akşam öz dayımlara gittiğimizde onlar duymuş teyzem olayları anlatırken ''Visenya benim üzerime yürüdü ben birşey demedim.''demiş. Akrabaların içinde bayılmış ağlamış (bir nevi acıtasyon) durduramamışlar bunu. (Belirtmek isterim ki teyzemin sorunları var hiç susmaz. Haksız olsa da kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapar. Aşırı kompleks ve ağzı bozuk biridir. )Annemle zerre alakası yok. Ve ben ailemden küfür işitmemiş biriyim.

Velhasıl hanımlar, şimdi bu teyzem olacak şahıs beni gördüğü yerde öldürecekmiş. Eşek sudan gelesiye kadar dövecekmiş. Hatta bir kılımı bile yaşatmayacakmış. Gerekirse bana dava açmayı bile düşünüyormuş muş. Dedemin evine adım bile atamazmışım (bunu söylerken dedem de ona sen atamazsın sen demiş) baya bir güzel tehdit ediliyorum şu an.
Hanımlar gerçekten dava konusu olacaksa beni şimdiden aile avukatımızla konuşmamıza gerek var mı?
Yani o davayı açmadan ben mi açsam diyorum. Hayatımda hiç öfkelenmediğim kadar öfkelendim.
kusura bakmada anneannene neden bagirdin? bunada bağırdım diyorsun. abartmissin

Kendisi Ankarada. Ama sürekli anneannemin yanına gelir gezer tozar gezi delisi. Bak çok güzel anlatmışsınız. Hatta tartışma esnasında bayılacak gibi yapıyordu ''Bırak şu acıtasyonlarını insanları böyle mi kandırıyorsun.'' demiştim. İŞi gücü acıtasyon.
Kac kez okuyunca dayanamadim soyluycem artik acıtasyon diil ajitasyon o ;)

kusura bakmada anneannene neden bagirdin? bunada bağırdım diyorsun. abartmissin
Keşke konuyada yazsaydim. Iki yuzluluk yapti. Kizini savundu kolumu sıktı bağırdı bağırdı cek git evden dedi. Diger daireye alinca başıma melek kesildi. Bi dediğin bi dedigini tutmuyor cek git burdan dedim. Evet iki yuzluluk yapana bagirarak abarttim.

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Belki bundan sonra haddini bilir. Her sulalede var ama bunlardan, herseyi mesele yapar, kendine birini hedef olarak belirleyip surekli onunla ugrasir, kimin nasil davranacagi ona sorulmalidir...

Bir bayramda esim top sakal birakmisti. Anneannemin ablasiyla bayramlastik, kadin bir basladi oturup kalkip esimin sakaliyla ugrasiyor. Yani 30 yasinda kendi kararlarini verebilen, aile kurmus, evini kendi gecindirebilen yetiskin bir erkegin sakalina karisma hakkini kendinde bulabildi. Hem de kim? Esimin karisinin anneannesinin ablasi. Yuh yani. Ben sizin kadar cesaretli degildim, keske olsaydim ama yine de kadinin agzinin payini verdim, bir daha da gormedim zaten sonra kafayi yedi arkasindan oldu gitti.

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Belki bundan sonra haddini bilir. Her sulalede var ama bunlardan, herseyi mesele yapar, kendine birini hedef olarak belirleyip surekli onunla ugrasir, kimin nasil davranacagi ona sorulmalidir...

Bir bayramda esim top sakal birakmisti. Anneannemin ablasiyla bayramlastik, kadin bir basladi oturup kalkip esimin sakaliyla ugrasiyor. Yani 30 yasinda kendi kararlarini verebilen, aile kurmus, evini kendi gecindirebilen yetiskin bir erkegin sakalina karisma hakkini kendinde bulabildi. Hem de kim? Esimin karisinin anneannesinin ablasi. Yuh yani. Ben sizin kadar cesaretli degildim, keske olsaydim ama yine de kadinin agzinin payini verdim, bir daha da gormedim zaten sonra kafayi yedi arkasindan oldu gitti.
Anneannenin ablası mı ? Yuh daha neler. Birde bayramda gerçekleşmiş.

Anneannenin ablası mı ? Yuh daha neler. Birde bayramda gerçekleşmiş.

Evet aynen herkesin icinde, isyerinde sef statusunde olup kendi altinda elemanlari olan birini elestirebildi. Yalniz esim cok sabirliymis simdi dusundum de... Bu bayram da kendi dedem bu defa esim haci sakali biraktigi icin direkt sordu besmeleli sakal mi bu? Kendisi inancsiz biri ve inanclilarla da alay eden biri. Esimin sakal birakma sebebi de sadece ben yakistigini dusundugum icin. Neyse esimde dedi ki "yok bu seytan sakali." Vay be ne sakalmis yani her sekli millete dert.

Ne saniyorlar kendilerini ya? Ama hep etraflarindaki "buyuktur olsun sen saygili ol" tipleri yuzunden.

Keşke konuyada yazsaydim. Iki yuzluluk yapti. Kizini savundu kolumu sıktı bağırdı bağırdı cek git evden dedi. Diger daireye alinca başıma melek kesildi. Bi dediğin bi dedigini tutmuyor cek git burdan dedim. Evet iki yuzluluk yapana bagirarak abarttim.
Biz ne bilelim kadinin naptigini . Normal sekilde yavrum yapma falan gibisinden yazmissin bnde abarttigini düşündüm .

Back
X