- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Aysima da türkçe isim..ay yüzlü güzel, uğurlu, kutlu anlamlarına geliyor araştırdımSeni üzmek istemem ama marjinal olucaz diye saçma sapan isimler belirlemişsiniz.. Ayşe, Fatma, Hayriye koyunda demiyorum fakat daha "İnsani" isimler tercih edilebilir. Ben kızım olursa ismini; Deniz, Bilge veya Deniz bilge koymayı düşünüyorum ve koyucamda
Evet ahseni de beğeniyorum..daha çok zamanım var zaten rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip ederse inşallahBen her isim isteyene öneriyorum: AHSEN. en güzel, daha güzel anlamı demek. Çok güzel bence.
İsim önerisi de alabilirim kızlar
Sahra da çok hoş ama çöl ismiSahra
Nisan
Berrak
Alya
Azrayı ekliyim şıklara unutmuşum kızlarSahra da çok hoş ama çöl ismi
Yeni isimler derken öneriniz var mı3ünü de beğenemedim. Yeni isimler düşünün bence
Aysima söyleniş olarak zor. Kimisi sima yı uzatıyor mesela kimisi kısa bitiriyor.
Zümre ismine ilk duyduğumdan beri ısınamadım.
Meva da biraz zorlama geliyor kulağa
Ayça veya simayYeni isimler derken öneriniz var mı
Sağol canm cevabın için..yazdığım isimler içinde en güzel hangisi pekicanım isimlerin anlamı ve ebced hesabı çok önemliymiş. çocuğun kişiliği anlamına göre oluşuyomuş.
ayrıca bence en iyi isim çocuğu tuhaf yapmayacak bi isimdir. ne çok eski olsun ne de absürd derecede yeni. çocuğun gururla taşıycağı bi isim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?