Doğuma Hazırlık teyzeleri kızçeme isim arıyoruz bi bakar mısınız :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

temmuzun_hediyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
93
14
98
kızlar dr. um bir önceki muayenemde kesin olmamakla birlikte muhtemelen kız demişti minikime. erkek olsa ismi hazırdı ama kız deyince baya zorlaştı isim seçmek. eşim ela ismini çok beğeniyor benim de içime sindi gibi ama sanki yanına elayla uyumlu, birlikte kulağa hoş gelen bir isim daha olsa daha güzel olacak gibi geliyor. siz ne dersiniz? olursa ne olabilir? fikirlerinizi rica ediyorum

Son düzenleme:
kızlar dr. um bir önceki muayenemde kesin olmamakla birlikte muhtemelen kız demişti minikime. erkek olsa ismi hazırdı ama kız deyince baya zorlaştı isim seçmek. eşim ela ismini çok beğeniyor benim de içime sindi gibi ama sanki yanına elayla uyumlu, birlikte kulağa hoş gelen bir isim daha olsa daha güzel olacak gibi geliyor. siz ne dersiniz? olursa ne olabilir? fikirlerinizi rica ediyorum

buldum :28: Ela Naz ya da Ela Nas

üç gün önce sevdiğim isimleri yine sizin gibi soran bir arkadaşın konusuna yazmıştım.

buraya yazmıyorum çünkü siz isime karar vermişsiniz ek arıyorsunuz.

Ela ismini ben de severim.

Zeynep ismi de en sevdiğim isimdir.

Zeynep Ela nasıl?
:51:

Ela Sare
Senem Ela
Bade Ela
Ela Naz
Ela Esila
Ecrin Ela
Buğlem Ela
Belis Ela
Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

buldum :28: Ela Naz ya da Ela Nas

üç gün önce sevdiğim isimleri yine sizin gibi soran bir arkadaşın konusuna yazmıştım.

buraya yazmıyorum çünkü siz isime karar vermişsiniz ek arıyorsunuz.

Ela ismini ben de severim.

Zeynep ismi de en sevdiğim isimdir.

Zeynep Ela nasıl?
:51:

eysa,eftelya,ennur,enise :40::nazar::emir_bebek:

Ela Sare
Senem Ela
Bade Ela
Ela Naz
Ela Esila
Ecrin Ela
Buğlem Ela
Belis Ela
Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkürler.. yazılan isimlerin hepsi hoş aslında ama ben bir türlü tamam budur diyemiyorum. Ela Naz kulağa hoş geliyor mesela ama daha farklı pek yaygın olmayan bir isim arıyorum. Nasıl desem hem elayla birlikte kulağa hoş gelen, orjinal, pek duyulmamış bir şey olsun hem de farklılık olsun derken anlamsızlaştırılan şu yeni moda isim furyasından imajı vermesin..Çok mu şey istiyorum aceba yaa :59::59:

öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkürler.. yazılan isimlerin hepsi hoş aslında ama ben bir türlü tamam budur diyemiyorum. Ela Naz kulağa hoş geliyor mesela ama daha farklı pek yaygın olmayan bir isim arıyorum. Nasıl desem hem elayla birlikte kulağa hoş gelen, orjinal, pek duyulmamış bir şey olsun hem de farklılık olsun derken anlamsızlaştırılan şu yeni moda isim furyasından imajı vermesin..Çok mu şey istiyorum aceba yaa :59::59:

ahhahh benim bebişim olsa ismi hiç mühim değilll koyarım ayşe,fatma,zeynep :43::43::43::43::43:

Leyna.. Nida.. Melis.. Eliz.. Hira..

Allah'im kucagina almayi nasip etsin kolay dogum nasip etsin..

ahhahh benim bebişim olsa ismi hiç mühim değilll koyarım ayşe,fatma,zeynep :43::43::43::43::43:
Ay öyle olmuyo işte.olunca da kararsız kalıyo insan onu mu koysam bunu mu koysam diye.

Leyna.. Nida.. Melis.. Eliz.. Hira..

Allah'im kucagina almayi nasip etsin kolay dogum nasip etsin..
Çok teşekkür ederim.amin..bu arada melis güzel bi isim ama bi melisimiz var koyamam o yuzden
Dide Ela
Ela Hevin
Kumsal Ela
Ela Neva
Ela Zeren
Kumsal güzel isim aslinda ama o da elayla uyumlu degil sanki. Off ya ne zormuş isim seçmekk. Teşekkürler yine de

ay öyle olmuyo işte.olunca da kararsız kalıyo insan onu mu koysam bunu mu koysam diye.

çok teşekkür ederim.amin..bu arada melis güzel bi isim ama bi melisimiz var koyamam o yuzden

kumsal güzel isim aslinda ama o da elayla uyumlu degil sanki. Off ya ne zormuş isim seçmekk. Teşekkürler yine de

keske benımde olsada ısmı kalsaa :43::43::43:

Back
X