Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah taksiratını affetsin. Ne zaman bir intihar haberi duysam içim eziliyor. Sanki o intiharda ben de suçluymuşum gibi oluyorum. "Neden daha çok görüşmedim, neden derdine ortak olamadım. Çözülemeyecek sorun mu vardı, neden yalnız kaldı bu kadar?" diye dertleniyorum.
Allahım geride kalanlara sabır versin
Canım Teyzem,
Şu an azan okunuyor ve içimi öyle bir garip duygu kapladı ki. Senin şimdi mezarda olduğuna inanamıyorum. Allaha şükür inançlı biriyim, hepimiz bir gün orada yatacağız. Ama senin bu ani ve acı gidişin bana çok koydu. 53 yıl yaşadın ,çoğu zaman yapayalnız. Keşke evlenseydin, çocukların olsaydı. Bizleri çocukların yerine koydun ama yetemedik belki. Çünkü biz de büyüdük, evlendik, her birimiz başka yerlerde yaşamaya başladık. Kendi yuvamızın çocuklarımızın derdine düştük. Ayda yılda bir görüşmeye başladık. Yakın olsaydık belki böyle olmazdı. Daha çok dertleşirdik.
Ahh teyzeciğim, içim yanıyor. Her yerde öyle çok hatıran var ki. Öyle çok şeyler paylaştık ki. Annemden çok seni arardım. Şimdi boşluk içindeyim. Her günkü konuşmalarımızı özledim.Seni özledim.O şen şakrak kahkalarını özledim. Sen öyle hayat doluydun ki. Gezmeyi, eğlenmeyi, alış verişi ne kadar severdin? N e oldu sana? Niye hiç anlatmadın bana? Hep fiziksel ağrılarını ileri sürdün ama asıl derdin içindeymiş. Kimler yaptı bunu sana? İçimde kocaman bir boşluk var. Ne kadar çok severmişim seni.
Bitanecik teyzem, bir taneydin. Ne dayım var,ne dedem, ne anneannem. Annemin tek kardeşiydin. Nasıl bıraktın bizi? Hiç mi acımadın bize? Şimdi o çok güzel evin kapandı. Işıkları karardı. Belki kimse yaşamayacak orda artık. Neler neler almışsın evine. Askeri komutan bile “hayatımda ilk defa böyle güzel bir köy evi görüyorum. Her şeyi tam. Neden intihar etti ki” demiş. Sen ne kadar hayat doludun? Nasıl oldu ? Hala aklım almıyor.Çok zor olacak sensizliğe alışmak.SENİ HEP SEVECEĞİM.
Allahım asla isyan etmedim ,etmem de. Sen elbet her şeyin en iyisini bilirsin. Sen teyzemi bağışla.Hiç kimseye de böyle bir ölüm yaşatma yüce rabbim.
Teşekkür ederim arkadaşlar, yazdıklarınızla acıma ortak oldunuz. Allah sizin sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Sanırım yalnız kalmamam gerekiyor, birileriyle olunca biraz aklımdan çıkyor.
Biliyorum zaman her şeyin ilacı. Sadece zamana ihtiyacım var. Ama burada paylaşmak bile rahatlatıyor beni.
Yasadigin sey dunyadaki en berbat seylerden biri. Ilaci da sadece zaman. Kendini yeyip bitirme bu zaman icinde. Senin tek yapman gereken kendini suclamadan hayatina devam etmek. Istedigin kadar paylas ben burda oldukca sana yazmaya devam edecegim:)