ben teyzemi 7 yila yakindir hic gormedim en son nisanimda gelmisti okadar;sadece nadirende olsa tlfnda konusuruz 1 2 defada mesenede ben ilk geldigimde 2 sene oturum iznimle ugrastim babamla ablam burdaydi ben evlendikten sonra temelli annemde gelip yerlesti onun icin turkiyeye gelme ihtiyaci hissetmedim....ilk defa esimle cocuklarimla gecen sene kurban bayraminda 20 gunlugune geldim oda sadece esimin ailesine ve abimlere gidebildim erkek kardesimde benim icin gelmisti trye gitmeden once teyzemle tlfnda konustuk kendisininde gelebilecegini ama masraflarin bana ait olacagini bu sene eli sikisik oldugunu soyledi nitekimde abimlere gelemedi izin alamadigi icin.....onumuzdeki yaz tatilinde yine gelmeyi dusunuyoruz bu seferki biraz daha uzun bir tatil olacak esimin ailesinin israriyla cocuklarimin turkiyede sunnet olmalarini istiyorlar belkide haklari cunku dugunumuz burda oldugu icin onlar goremediler belkide bunu gormek istiyor esimde cok israr ediyor illa orda abisinin cocuklariyla kalabalik bir sekilde yapmak istiyor bende kararsizim tabi orda cok guzel yemekli bir mevluttu sunnet vermek istiyorum bunu anneanneme anlattigimda oda daha guzel olur kerekirse bende gelirim dedi teyzeme anlattim istersen anneannemle sende gel abimleride cagiririz artik onlar gelebilirlerse bir kac gun orda kaldiktan sonra size geliriz dedim demez olaydim