Teyzem neden bizi kucuk goruyor ?

ben teyzemi 7 yila yakindir hic gormedim en son nisanimda gelmisti okadar;sadece nadirende olsa tlfnda konusuruz 1 2 defada mesenede ben ilk geldigimde 2 sene oturum iznimle ugrastim babamla ablam burdaydi ben evlendikten sonra temelli annemde gelip yerlesti onun icin turkiyeye gelme ihtiyaci hissetmedim....ilk defa esimle cocuklarimla gecen sene kurban bayraminda 20 gunlugune geldim oda sadece esimin ailesine ve abimlere gidebildim erkek kardesimde benim icin gelmisti trye gitmeden once teyzemle tlfnda konustuk kendisininde gelebilecegini ama masraflarin bana ait olacagini bu sene eli sikisik oldugunu soyledi nitekimde abimlere gelemedi izin alamadigi icin.....onumuzdeki yaz tatilinde yine gelmeyi dusunuyoruz bu seferki biraz daha uzun bir tatil olacak esimin ailesinin israriyla cocuklarimin turkiyede sunnet olmalarini istiyorlar belkide haklari cunku dugunumuz burda oldugu icin onlar goremediler belkide bunu gormek istiyor esimde cok israr ediyor illa orda abisinin cocuklariyla kalabalik bir sekilde yapmak istiyor bende kararsizim tabi orda cok guzel yemekli bir mevluttu sunnet vermek istiyorum bunu anneanneme anlattigimda oda daha guzel olur kerekirse bende gelirim dedi teyzeme anlattim istersen anneannemle sende gel abimleride cagiririz artik onlar gelebilirlerse bir kac gun orda kaldiktan sonra size geliriz dedim demez olaydim

neden fransada yapmadigimi onlarin ayaklarinin altinda yapacagimi isi gucu yokmusta benim ayagima kadar oraya gelecegini eger teyzemlere gideceksemde evdeki masraflar teyzeme aitmiste her disari ciktigimizda tum masraflar bana aitmis felan dedi....bende dedimki sen okadar bize geldiginde ben senin bizi disari cikarttigini masraf karsiladigini gormedim hepsini inkar eti turkiyedeki evimize geldiginde herseyi o karsiliyormusta bizi heryere goturuyormusta nedense ben boyle birsey gormedim....sonucta bende teyzeyim bende halayim yegenlerime hic biyle bir yaklasim sunmuyorum abimin 2 cocugunu ilk defa gordum abimlerde 4 gun kaldim sadece yegenlerimi memnun etmek icin elimden geleni yaptim onlarla disari ciktik onlarin gecirebilecegi guzel 1 gun gecirttim hediyelerinin en guzelini aldim okul harcliklarini verdim yengem benim cocuklarima hediye almak istedi 1 igne dahi aldirtmadim sonucta erkesin kendine gore bir durumu var....yurtdisindayim ama dortdortluk bir durumum yok sadece esim calisiyor ve paramizin burda bir degeri yok sadece turkiyede deger aliyor ben teyzemin yerinde olsan 7 yildir gormedigim yegenime elimden gelenin fazlasini yapardim,zaten benim bir beklentim yok ondan olmazda sadece bir tlfnda olsa bile bir sicaklik samimiyet isterdim 7 yildir gormedim bundan sonra artik kesinlikle gormek istemiyorum aslada gormemde sadece bir tlfn vardi o gunden sonra kesinlikle aramicam cunku sabrimi tasiran son damlalar oldu numarasinida sildimde zaten teyzemin maddi durumu esinin kazanci cok iyidir ama teyzem bunu dile getirmez esi anneme soylemisti kazancinin miktarini hatta bunu benim duymam teyzemin zoruna bile gitmisti....

hic canini sikma derim ben uzuldugune degmez,
cok sik gorusmek zorunda degilsin onemli gunlerde annenin hatiri icin arar sorarsin o kadr
herkez kendine baksin once, kendi eksiklerini baskalarinda gormeye bayilir boyle insanlar,
gormiceksin duymicaksin salla gitsin:31:

artik hatirlik isi kalmadi ne yazikki ben bir yegen olarak hep gorevimi yaptim arada birde olsa hatirini sordum aradigimizda ise ya soguk konusur ya kisa keser yada muhakkak bir acik bulup igneler ablamda bu durumdan sikayetci anneanneme soyledigimde calisiyordur yoruluyordur zamani yoktur diyor artik o kiymetli zamanini kendine saklasin kolay kolay kin yapmam ben ama sabrim tasarsa olunceye kadar icimden cikmaz asla sesini dahi duymak istemiyorum bu seneki tatilimizde gormeyi cok isterdim ama anladimmki deymezmis sunu cok iyi anladim haddinden fazla deger vermiceksin verirsen ya kaybedersin ya kahredersin.....

Back
X