Teyzem ve baskilari

böyle insanlardan hep nefret etmişimdir 19 yaşında koca meraklısı mı sanmış kendisi gibi

Teyzenizin bekar kizi oglu varsa sen beni dusunecegine x.ablami dusun asil.onu evlendir bak sonra.sana.birsey olur ortada kalirlar de.. ayrica cok geri kafali teyzeniz var bir kere onun kadin olarak kizim aferim okuluna devam.et meslegini eline al koca her zaman bulunur ama bu yas bu zamanlar bulunmaz diye nasihat vermesi lazim hatta senin sakayla karisik evlenicem dediginde.sana kizmasi bile lazim.. sahsen benim ailemdeki cogu kisi bana hep oku biz okuyamadik bak koca eline bakiyoruz derdi.. agzinin payini verin teyze anne kim olursa olsun bana da 20 yasina gelince benden 1 yas kucuk komsu kizi ay sen evde kaldin demisti ☺ ben evlendim 28 yasinda o hala bekar simdi diceksin ayni sozu sonra bosver diosn kimseye kulak asmayin yolunuza bakin

Yani gerçekten bu kadar ottan bir şeyi takıp bdv de konu mu açtınız İnsanların herşeyi bu kadar mevzu haline getirmesi bana gerçekten tuhaf geliyor. He diyip geçemiyor musunuz.. Teyze işte belli cahil, erken evlenmiş evlilikten ve çocuktan başka bi başarısı olmamış hayatta falan, çoğumuzun çevresinde böyle insanlar var ve kalp kırmaya değmez, mevzu edip kafaya takmaya hiç değmez Ben olsam "tamam teyzoş (teyzeme öyle derim) üniversiteye bir gireyim bak gör ben sana ne damat adayları bulucam" derim geçerim ayol ne var bunda bu kadar takacak

Of Saçma salak konuşmuş.
Kaale bile alma.
Size birini bulsa da gorusme zorunlulugunuz yok. Takmaniza hic gerek de yok bence
hepinize tesekkurler

Görüşmek zorunda mısın? Ayrıca yaşın kaçtı?

Profildeki yaş doğru mu? 19 yaşındaki genç kıza mı evde kaldın diyor? Daha da vahimi okuma mı diyor? Hayatta sana söylenen her şeyi dikkate almak zorunda değilsin, kendi aklın var. Bazı şeylerin ne büyük saçmalık olduğunu anlayacak kapasiten olduğunu da düşünüyorum. Bunları dert etmene hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…