teyzem:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
iyi akşamlar arkadaşlar,
atamamı beklerken sırf zaman geçirmek için kafam dağılsın diye memleketime teyzemlere geldim.Psikolojim çok bozuktu geldiğimde.İlgilendi doktora götürdü falan...Ondan sonra kendi çocuğunun beyninde kist varmış .Doktor önemsiz bişey olduğunu söylemesine rağmen defalarca kesin bişey var kesin bişey var deyip ağlıyor falan..Geçenlerde gece uyuyamadığım için kalkıp ışığı açtım nete girmek için çabuk kapat çocuk rahatsız oluyor uykuda dedi.Sigara içiyorum ben çaktırmadan ciğerlerimiz çürüdü dedi...Bugünde çocuğun sınavları var .Farkettim çocuk hiç çalışmıyor.Dedim yanlış anlama ama hiç çalışmıyorsun sen biraz çalışsan.Teyzem hemen savunmaya geçti.Çalışıyordu da biz çok girip çıktık ondan dedi(Bana söylemek istedi sonuçta benden önce çalışıyormuş.Darıldım içeriye girdim .Oda güya çocuklara bağırıyor herkesin kendine göre bir sıkıntısı var falan diye .Dün de sabah kalktım sigara paketini buraya bırakıp yatmışsın enişten görecek dedi.Geçen amca oğlu buraya geldi beni görmek için .Onunla biraz ilgilendim.Ardından başkasından bahsedermiş gibi birini görüp öbürünü unutunı hiç sevmem ben dedi(
ohhh derdimi döktüm rahatladım

Psikolojini toplamak için gitmişsin teyzem biraz daha germiş seni. Ne kadar orada kalmayı düşünüyorsun?

teyzen sıkılmıs canım evıne don derdıde var sımdı kendıne sorun yaptıgı baska bırıne tahammulu kalmayabılır kızma oda uzuntusunu stresını bole yasıodur

teyzen sıkılmıs canım evıne don derdıde var sımdı kendıne sorun yaptıgı baska bırıne tahammulu kalmayabılır kızma oda uzuntusunu stresını bole yasıodur

evet canım bencede evine dön boş ver takılma yinede teyzen canımm

bence de tadı kaçmadan dön evine
belli ki çocuğunun hastalığı yüzünden teyzenin canı sıkkın
kalbini kırıyor istemeden de olsa (yada isteyerek bilemiyorum)

sen artık evine dön bence de...

teyzen kötü bir dönemden geçtiği için herşey batıyor olabilir.

anne olmak çok tuhaftır canım...önemsiz de deseler beyindeki kist bence çok büyük bir olay... Allah yardımcısı olsun teyzzenin. çok üzüldüm gerçekten

Çocuğunun hastalığına yeterli ilgiyi göstermediğin için bozulmuş olmasın sana haklı olarak. Çünkü çocuğun kafasındaki kisti öyle önemsiz birşeymiş gibi anlatmışsın ki ben bile rahatsız oldum, kadıncağız daha çok bozulmuştur.

katılıyorum size...

ayrıca evde sigara içilmesi de tasvip edilemeyecek bir şey

yargısız infaz yapmasan canım olmaz mı ben çocukla ilgilendim gittim raporları gösterdim.Birşey olmayacağını duyunca rahatladım..

Size veya doktorlara göre önemsiz olsa da neticede insanın evladı ve beyninde kist var demişler. Sözlerinizden anladığım kadarı ile teyzenizin olayı abarttıgini düşünerek yadirgamissiniz ki bu bana çok yanlış geldi evlat bu baska seye benzemez, beyindeki kist te oyle hafife alinacak birsey degildir. üstelik teyzeniz sizle gayet güzel ilgilenmiş, doktora bile götürmüş. Şimdi kadının kendi sıkıntısı, üzüntüsü var. Sizin ona destek olmanız gerekirken bu bakış acınız bana doğru gelmedi...

her evin kendi kuralları vardır sanırım sen biraz rahat davrandın teyzende rahatsız oldu... bence de dön evine...

anlaşılan kalmandan memnun değil,bu yüzden sen de rahat edemezsin daha fazla kalma bence.sanırım bu çocuğundaki sağlık problemi yüzünden bu duruma geldiniz.sürekli ağlıyor diyorsun demekki baya kötü hissediyor.senin de böyle düşündüğünü hissettiyse ondan tepkili gibi geldi.sen sonuçta sorun yokmuş o kadar da üzülmeye gerek yok diye düşünüyorsun.tamam senin için normal bir düşünce ama o annesi.sorun yok deseler de dayanamaz.ben de bir anneyim.bir an düşündüm böyle birşey olsa diye allah korusun,hiçönemli birşey değil deseler bile çok üzülürdüm.yani bugünlerde teyzen için iyi bir zaman değil bence.evine dön hem sen de kafanı dinle

Teyzenle daha önce aranız nasıldı ?
Eğer ilk defa böyle davranıyorsa zor bi dönem geçirdiği için olabilir
Eskiden de böyleyse huyu bu demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…