teyzem:((

shygirl soruma cevap alamadim ne zamandir ordasin haberlimi gittin :26:

bence de teyzene takılma daha fazla da byük bir sorun çıkmadan evine dönmelisin yoksa daha fazla sorun sahibi olupta evine döneceksin anlaşılan

yargısız infaz yapmasan canım olmaz mı ben çocukla ilgilendim gittim raporları gösterdim.Birşey olmayacağını duyunca rahatladım..

Yargısız infaz değil kendi fikrim sadece. Ki hala çocukla ilgili bir kırgınlığı ya da rahatsızlığı olduğunu idda ediyorum sizinle ilgili, dikkat edersen verdiğin örnekler hep çocukla ilgili, aman oğlumu rahatsız etmeyelim, ses gider, duman gider, çalış demeyelim çocuğun rahatı kaçmasın diye düşünüyor teyzeniz belki mantıken sizin bir zararınız yok çocuğa ama anne olduğu için aşırı koruma gösterecek teyzeniz. Bir de siz tıbba göre konuşuyor olsanız dahi, hiçbir hasta yakını dertlerinin küçümsenmesini istemez. Belki yüzüne boşu boşuna ağlayıp duruyorsun tarzı şeyler söylediyseniz iyi niyetli dahi olsanız rahatsız etmişsinizdir kadını.

Ama canım doktor dememiş mi önemsiz diye,öyle yazıyor...:44:

canım burada aslın da haklı haksız arayacak olursak eger
ıkınızın de haklılık payları var .
senın teyzende ne kadar zamandır kaldıgın da cok onemlı .
hanı hepımızın evın de bellı kuralları vardır .
mısafır de uzun zamandır kalıc ıse artık bır yerden sonra
batmaya baslayabılıyor .cunku evde kı kurulu olan oterıte
kural dısı olmaya baslıyabılıyor .o da bu sekıl de ımalar da bulunabılıyor .
sonuc da bır anne olarak cocugu ıcın ne kadar da onemsız bır hastalık da olsa
panıkler .cocugu grıp olup da ortalıgı karıstıran cocugum oluyor oluyor dıye
aglayan annelerı bılıyorum ben
yanı anne oldugu ıcın annelık farklı bır duygu bılemeyız hassasdır .
sen de haklısın tabı ,sureklı ımalar da can sıkıcı ve uzucu oluyor .
en ıyısı kımsenın tadı kacmadan ,sen evıne don.
uzun surelı mısafırlıkler de bunlar oluyor tatlım .
kuzenım de ben de uzun suredır kalıyordu .ılk baslarda ıyı hosdu ama
sonradan can sıkmaya baslamısdı .ben de sıgara tuketırım ama odam da asla ıcmem
bızım evın kuralları vardır cunku .evde sıgara kokusunu ıstemeız .ama kuzenım
bır kerelık ıcelım ne olcak deyıp her defasın da ıcerdı .kaldıgı surede odamın tullerı sarardı
desem yerıdır .artık cıddı anlam da batmısdı .ne yalan soylıyım .
ee ıma da bulunsam o da kırılacak .o yuzden bırsey dıyemıyordum da
gıtmesını dort gozle beklıyordum . ama onu cok severım .bu sevmedıgım anlamına gelmez kesınlıkle .
sadece herkesın kurulmus oterıterı vardır.

bence evine dön...teyzen rahatsız olmuş belli...çocuğunun beynindeki kist ne kadar önemsiz dese de doktor, o bir anne kafasına takmaması mümkün değil bu yüzdende stresli olması normal ...çocuğun odasına o uyurken girip internete girmek için ışığı yakmanda hoş değil ....birde sigara içtiğin için ciğerlerimiz çürüdü demesi normal ! pasif içicilikte zarar veriyor sonuçta ve buna katlanmak zorunda değil ....bende tiryakiyim ama ablamın ,yeğenimin yanında sigara içmem ve ablam zaten kovalar beni balkona onlara gittiğimde ama çok haklı ! ee bende mi ablama darılayım? biraz mantıklı düşün gerçekten herkesin düzeni ,sıkıntısı başka ..madem dile getiriyor sende kalk evine git

geleli uzun olduysa bence misafirliğini sonlandırsan iyi olur.bir de normalde sigara içilmeyen bir ev mi,eğer öyleyse sigara içmen çok kötü başkasının evinde.
birkaç saatlik bir misafir olsan belki bir şey denmeyebilir ama sen yatılısın.
tabi teyzenin üslubu da hoş değil,bir diyeceği varsa direk söylemesi lazım,laf çarpıtması gücüne gitmiş haklısın ama bunu onun sıkıntısına ver büyüğüm diye düşün

Valla teyzen çok kibar bile davranmış; hiç kimse benim çocuklarımın bulunduğu yerde kapı kapalıyken bile sigara içemez. Uyarırım; uyarıma kulak asmazsa kalbini fena kırarım.

teyzeniz gitmenizi istiyor sanırım ama kibar davranıp sizin anlamanızı bekliyor.bu şekilde davranmasının nedeni de sizinle ilgili bence.evde sigara içmek,paketini bırakmak vb..şeylerden rahatsız olmuş ama keşke laf vurmak yerine direkt söyleseymiş.siz hala o evde misiniz bu laflardan sonra onu merak ettim?ben olsam ilk azarlayışında dönerdim evime.kafa dağıtmak için gitmişsiniz ama kafanız daha da dolmuş.

Son düzenleme:
Çocuğunun rahatsızlığına doktorlar her ne kadar önemli değil desede
Evladı sonuçta gerilmiş sinirleri bozulmuş ve hassalaşmış olabilir.
O nedenle aşırı korumaya girdiğinden üstüne ve çocuğunun üstüne düştüğünden
kapıyı gıcırdatsan çocuğumun kulağı rahatsız oldu der :))

Biraz anlayışlı olup ziyaretini kısa tutmanda fayda var

arkadaşım evine git sen artık
teyze anne yarısı derler ama bazıları olamıyor işte
ablam ben küçükken verem olmuştu annem onun tedavisiyle ilgilenirken ben teyzemde kaldım
kalmaz olaydım çok kötü davranırdı bana konu aklıma gelince üzülürüm hala
seninde hatan var sigara konusunda falan
ama daha düzgün söylese keşke teyzen nede olsa büyüğün senin

teyzenin bu konuşmalarından imalarından rahatsız oluyorsan evine dön canım kendini üzeceğine niye şöyle dedi böyle yaptı diye kafa yoracağına evine git daha iyi benceteyzene de kırılma çocuğu için çok endişeleniyordur psikolojisi yerinde olmayabilir

teyzen haklı canım
ne kadar önemsiz de olsa,
çocuğun beyninde kist var demişler.
tabiki gergin olacak. sinirleri bozulmuştur.
üstüne alınma.
ama evine dön bir an önce.

1-Uyuyan insanın odasında ışık açılmaz
2-Çocuklu veya çocuksuz sigara içmeyen insanların olduğu evde sigara içilmez.Sen kendini istediğin kadar zehirlemekte özgürsün ama diğer insanları hele çocukları zehirleyemezsin
3-Teyzen sana tolerans bile göstermiş benim evimde olsan balkondan başka yerde sigara içemezsin.

Son düzenleme:
açıkcası teyzen senden sıkılmış canım bence bir an önce evine dön

Aynı fikirdeyim...
Belki birazda çocuğunun yaşadıklarına nazaran kafasını kurcalayan şeyleri sana takarak atmaya çalışıyorda olabilir.
Bazen insanlar kendi sıkıntılı durumlarında başkalarına nasıl davranacaklarını şaşırabilirler.
Bence de en kısa zamanda evine dönmen daha doğru olur, hem kendi huzurun için, hem de teyzenle aranızda tatsız birşey geçmemesi adına...

Canım olur böyle şeyler sende teyzeni anlamaya çalış.Ben seni istemediğini düşünmüyorum bu aralar sıkkındır ondan sende misafirliğini kısa tut bu sefer..

Son düzenleme:
Allah ım tedavi olmak için mecburiyetten yine evinde kaldım yine beynimi yordu evime döndüm çoook kalbimi kırdı öyle hale getirdi ki beni bir daha evine girmemek konusunda karar aldım

Anlayışlı olma sırası sende, çünkü insanın evladının tırnağına bir şey olsa canı sıkılıyor velev ki kist çıkmış iyi de olsa kötü de olsa kist işte... Daha önceki iyi muamelesinin hatrına bu olanları unut ve teyzene destek ol, çünkü anneler bu gibi durumlarda sinirli, gergin ve hatta depresif olabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…