- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
- 18
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Kıskanıyor.Kizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
Kizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
Çocukları var mı? Kıskanıyor dicem de büyükse baya çocukları adına çekememezlik yapanlardandırKizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
Biri benim yasimda biri de benden 2 yaş kucuk iki kızı var. Onlar evli. Biri çalışıyor biri ev hanimi. Hayatlarindan memnunlar çok da iyi anlaşiriz severiz birbirimizi. Onlar böyle degil, onlar adına yapıyorsa da boşaaÇocukları var mı? Kıskanıyor dicem de büyükse baya çocukları adına çekememezlik yapanlardandır
Yani neden madem bi düşününce… annenizle bilinç dışına ötelediği bir sorunu mu var? Bir mal paylaşımı sorunu şu an veya geçmişten ailecek aranızda? Ya da cidden sizde onu tetikleyen bie durum var geçmişinde barışamadığı.. başka da şey aklıma gelmiyor ama?Biri benim yasimda biri de benden 2 yaş kucuk iki kızı var. Onlar evli. Biri çalışıyor biri ev hanimi. Hayatlarindan memnunlar çok da iyi anlaşiriz severiz birbirimizi. Onlar böyle degil, onlar adına yapıyorsa da boşaa
Belli ki kıskanıyor. Seni tebrik ediyorum, her anlamda kendini geliştiren hemcinslerimle gurur duyuyorum. Seni aşağı çekmesine izin verme moralini bozma. Sen işi gücü elinde koca eline mahkum biri olmayıp onların çektiklerini çekmeyince tam da imrendikleri kişi olacaksın. Enerjini düşürme! Yapmak istediği bu çünkü. Bazı insanlar kendi mutsuz olduğu için herkes olsun ister, kendi yapamadığı şeyleri başkasının yapmasına dayanamaz ve onun modunu düşürmeye çalışır. Harikasın kendinle gurur duy. Herşeyin bir zamanı var evlenmek vs için doğru zaman gelince zaten nasibin kapıyı çalar. Kafaya takmaya gerek yok. Maşallah nazarım değmesin sana. Başarılarının devamını diliyorum inşallah sonunda hayatın tam da hayal ettiğin gibi olur da herkes çatlar.Kizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
İnanın catlayip catlamamalari umrumda bile değil ben kendi yoluma bakan biriyim, gölge etmesinler yeter. Yorumunuz beni çok duygulandirdi. Çok teşekkür ederim. Size de kalbiniz gibi güzel bir hayat diliyorumBelli ki kıskanıyor. Seni tebrik ediyorum, her anlamda kendini geliştiren hemcinslerimle gurur duyuyorum. Seni aşağı çekmesine izin verme moralini bozma. Sen işi gücü elinde koca eline mahkum biri olmayıp onların çektiklerini çekmeyince tam da imrendikleri kişi olacaksın. Enerjini düşürme! Yapmak istediği bu çünkü. Bazı insanlar kendi mutsuz olduğu için herkes olsun ister, kendi yapamadığı şeyleri başkasının yapmasına dayanamaz ve onun modunu düşürmeye çalışır. Harikasın kendinle gurur duy. Herşeyin bir zamanı var evlenmek vs için doğru zaman gelince zaten nasibin kapıyı çalar. Kafaya takmaya gerek yok. Maşallah nazarım değmesin sana. Başarılarının devamını diliyorum inşallah sonunda hayatın tam da hayal ettiğin gibi olur da herkes çatlar.
Akraba akrepKizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
Paranı kazanıp tatilde yediğinde de ohhhh yaşıyorsun bu hayatı derler bu tiplerKizlar selam. Normalde insanları çok fazla kafaya takan biri değilim ama teyzem sinirlerimi bozuyor. 29 yasindayim hala atanmaya calisiyorum ama yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim gibi bir durum var. Aynı zamanda ikinci üniversitemi de bitirdim örgün olarak, açıktan da üçüncüsü bitirmiş olacağım seneye. Kendimi sadece eğitim değil her anlamda gelistirmeye çalışan biriyim elimden geldiğince. Ama teyzem beni ne zaman görse aşağı çekmeye çalışıyor.[ Aman bu kadar okuyorsun da ne oldu hani sonuç. Kız artık daha da geç evlenirsen ikinci evliligin sanicaklar. Senin yaşındayken 2.coguguma hamileydim. Vah vah saçlarında beyazlar çıktı ama ortada ne iş var ne eş ne cocuk. Oku oku filozof olucaksin hani ortada ne var. (bir kere ugrastirici bir tatli yapıyordum ona istinaden): boş vakit çok olunca insan yapar tabi bunları..... gibi gibi. ] Birkaç kere cevabını verdim, aman canım sana da espri yapılmıyor ya da kotu niyetle mi soyledim sanki diyor halbuki gayet espri kaldirabilen biriyim. Milletin teyzesi anne gibi.......bir de benimkine bakiyorum
Eş ve çocuğu başarı gibi gören zihniyetteki birini kale almazdım. Susma, sessiz kalma direk kapa çeneni sana fikrini soran oldu mu? de. Teyzen saygıyı hak eden bir insan olsaydı sizin çabalarınızı taktir ederdi. O yüzden net ol kimse seninle laubali şekilde konuşamasın.ne eş ne cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?