- Konu Sahibi upsydaisyy
-
babamı kesinlikle istemiyor annemin parasını yiyeceğini söylüyor ama kendi daha çok yiyor babamla konuşmayı ben de düşünüyorum fakat ne diyebilirim ki teyzemin yaptıklarını söylersem ortalık fena karışırBaban kesinlikle donsun. O nasil teyze ya fitne fucur. Enerjisini atamamis basina vurmus acil evlendirin. Hepiniz ayri yerlerde yasiyosunuz bi toplanin artik baban gelmeli babanla konus ikna et de donsun. Ama once annene anlat babami cok ozledim o da bizi ozlemis teyzeme.bakma sen o hep boyle bos konusur babam burada olmali diye anlat teyzenin dklduruauna gelmesin. Sonra babani ikna etmek kolay. Yalniz teyzenin pek gitmeye niyeti yok bence bulmjs beles evi yerlesmis babani da istemiyo sanki kendi evi ay nasil sinir oldum yaa
benim yanımda bir şey demiyor ki dese zaten cevap vereceğim ama bugüne kadar yaptıkları yetti tamam babamın zamanında hataları oldu ama biz ailecek bunları aştık şimdi bu kadar burnunu sokması beni çok rahatsız ediyor onu ne ilgilendirir ki babamın gelip gelmemesi annem de hasta diyip susuyor hiçbir şey söylemiyor dayanamıyorum artıkkarışmayın, teyzenizin halleri garip olsa da koskoca insanlar ne halleri varsa görsünler, sizi ilgilendiren kısmı babanız ile ilgili söyledikleri olabilir, onu da "teyze babam hakkında konuşmaların beni üzüyor, lütfen bir daha babama hakaret etme, her ne olursa olsun o benim babam, senin de evinde kaldığın insan " gibi şeyler söyleyerek rahatsızlığını göster.. evde kalması konusunda da sen zaten evde değilsin, annen teyzenden rahatsız değilse karışmamalısın..
babanızın dönme işine de babanız karar versin..
sevgiler..
E adamla o yazlığa gitmeler falan, adam karısını aldatmış olmuyor mu? Öyle senelerdir çok da abi kardeş değillermiş sanki.
Nacizane yorumuma takılmayalım ama tabii, özel hayatı sizi ilgilendirmesin, neticede kocaman eşşek kadar kadın.
Baban dönerse yorgan kavgası biter gibi geldi bana.
inanın o kadar tuhafıma gidiyor ki kendisi hacı kuran kitap elinden düşmez bu yaptıklarını anlamlandıramıyorumKadının özel hayatı bizi ilgilendirmez ama belkide gerçekten teyzeniz yüzünden boşandılar?
Bırakın evlensin ya kim ne derse desin sizde kurtulmuş olursunuz. Böyle bir teyzenin o evden gitmesi sizin iyiliğinize. Bu arada hastalığını bahana ediyor resmen içi dışı fitne kaynıyor kadının çok belli.
inanın o kadar tuhafıma gidiyor ki kendisi hacı kuran kitap elinden düşmez bu yaptıklarını anlamlandıramıyorum
ya evlendiği de yok ki şu an sadece fikri aşılamaya çalışıyorlar zaten doktor anneme mail atmış siz istemiyormuşsunuz benim için x kadar siz de önemlisiniz (hep yalan hiç sevmez bizi) o yüzden evlenmekten vazgeçtim sayenizde kardeşiniz daha iyilerine layık olsun daha iyileriyle evlensin demiş ona da ayrı şok oldum hep blöf bu yaptıkları ama evlenmeleri de baya zaman alır eğer öyle bir şey olursavalla bence de bırakın evlensin
sizin başınıza dadanacak yoksa
baksanıza evinizdeki huzuru bozmaya meyilli gibi
haklısınız özellikle hastalandıktan sonra böyle oldu kafasını dağıtmak için her yol mübah ona yeter ki hastalığını unutsun ama huyu da hep böyleydi hep cimri ve başkasının hayatına burnunu sokan bir insandı ben hatırlıyorum italyaya gidecektim ona bile karışmıştı kız başına ne işi var göndermeyin diye kendisi hayatlarımıza bu kadar karışırken biz fikrimizi bile söyleyemiyoruz ya buna şaşıyorumİnsanın ahlak örtüsü zayıf mı değil mi o önemli fıstığım. Benim eski patronumda hacıydı ama herkesi dolandırıp kaçtı. Bırakın evlensin gitsin.
annen bizce sakıncası yok desin benceya evlendiği de yok ki şu an sadece fikri aşılamaya çalışıyorlar zaten doktor anneme mail atmış siz istemiyormuşsunuz benim için x kadar siz de önemlisiniz (hep yalan hiç sevmez bizi) o yüzden evlenmekten vazgeçtim sayenizde kardeşiniz daha iyilerine layık olsun daha iyileriyle evlensin demiş ona da ayrı şok oldum hep blöf bu yaptıkları ama evlenmeleri de baya zaman alır eğer öyle bir şey olursa
zaten annemle babam teyzem yüzünden tartışıyor arada teyzem her gün düzenli olarak saatlerce anneme hastalığından bahsediyor annem de onu teselli ediyor babamla ben yapma bak sen de hastalanacaksın çok yoruyorsun kafanı diyince bizimle kavga ediyor biz kötü oluyoruz şimdiden bozuyor huzurumuzu biraz zaman geçse neler olacak kim bilirannen bizce sakıncası yok desin bence
çok ciddiyim yahu teyzen çok mantıklı davranmıyor sizin de huzurunuzu bozacak böyle giderse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?