Teyzemin erkek bebek ve kiz bebek tarifi :))) erkek bebegi bu sekilde cok kisi tutturmustur;)))

Hanimefendi burada okuduklarimdan yola ciktim arkadaslara yardimci olmak istedim adetten hemen 1 gun sonra bebek olmaz diyorlar bende o sekilde kaldim mesela yani belki adetin bittigi gunden basliycak bunu okuyanlar bir faydasi olucak kimsenin kafasini karistirmak gibi bir planim yok..Allah bagislasin evlatlarinizi

eltinin yumurtaları adete yakın çatlamasına rağmen hamile kalmış dimi canım bendede o sorun var çok geç çatlıyor korkuyorum olmayacak diye

Peki doktor ne diyor yani catlatma ignesi veya ilac birsey vermiyormu yani olur diyrmi ?? Tahmin edebiliyorum insan ne kadar uzuluyor sanki hic olmiycakmis gibi hissediyor ama boll bol dua et canim hic ummadigin bir anda oluyor..benim teyzeme cocugun olmaz dediler ilkinden sonra 2,5 sene sora kizi oldu sonra kazayla 3. Oldu yani hic olmaz demislerdi dusun rabbim nasip ettimi hersey oluyor

doktor olmaz demiyor yumurtaları hareketlendirmemiz lazım diyor bu ay klomen kullandım pek işe yaramadı gibi.. d. kontrol hapını bırakalı 5 ay oldu acaba onun etkisimi vr hala anlamadım gitti

eltinin yumurtaları adete yakın çatlamasına rağmen hamile kalmış dimi canım bendede o sorun var çok geç çatlıyor korkuyorum olmayacak diye

Evet onun yumurtlama dönemi adet dönemine yakın tarihte canım.
Korkmayın geç çatlamanın sorun olacağını düşünmüyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin.

doktor olmaz demiyor yumurtaları hareketlendirmemiz lazım diyor bu ay klomen kullandım pek işe yaramadı gibi.. d. kontrol hapını bırakalı 5 ay oldu acaba onun etkisimi vr hala anlamadım gitti
Bazi insanlarda gec cocuk oluyor benim cok tanidigim var 1 sene 9 ay 3 sene arayan ve sonra bulan hic olmiycak dememisse doktor mutlaka olur canim kendini uzup strese sokma daha zorlasiyor durum

Adetten hemen sonra ilişkim oldu...Pkoluydum buarada...Yani döllenme tarihini söylediğinde doktor hemen sonra kalmısım ve geç döllenme demişti.Bende cok sasırdım hatta demekkı olabılıyormus...Ve oğlum oldu buarada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…