Teyzemın kızından nasıl kurtulabılırız

Ya hiç olur mu öyle şey konuş annenle atıcam bunu evden istemiyorum de, teyzen de ararsa açmasın annen, siz esirgeme kurumu musunuz? Teyzeni ara sen söyle bi yurda falan koysun bi ev tutsun, mikrop gibi bulaşmış, arındırın evinizi.. Katlanmak zorunda değilsiniz ki, Çok şaşırdım yani bide başkalarının yanında beni azarlayacak, suratına okkalı bi tokatı yerdi herhalde, yaptığın yemeği beğenmiyor birde tencere tava ne varsa kafasına geçirmemişsin ki anlasın da toplasın pılısını pırtısını defolsun..

Ya hiç olur mu öyle şey konuş annenle atıcam bunu evden istemiyorum de, teyzen de ararsa açmasın annen, siz esirgeme kurumu musunuz? Teyzeni ara sen söyle bi yurda falan koysun bi ev tutsun, mikrop gibi bulaşmış, arındırın evinizi.. Katlanmak zorunda değilsiniz ki, Çok şaşırdım yani bide başkalarının yanında beni azarlayacak, suratına okkalı bi tokatı yerdi herhalde, yaptığın yemeği beğenmiyor birde tencere tava ne varsa kafasına geçirmemişsin ki anlasın da toplasın pılısını pırtısını defolsun..

valla demesı kolay cnmda allah sabrını verıyor sanırım

Allah kolaylık versin.Biz olsak bizde aynı sizin gibi davranırdık.ailecek bizde öyle sindirecek tiplerdeniz çünkü.Hiç çekinmeyin bence direk sizi terslediğinde sizde oınu tersleyin.2 yıl daha kalacak ve ilk fırsatta sizi dirsekleyecek.Yani artık devir iyilik yap iyilik bul devri değil.Ne yaparsanız yapın yine kendine göre hep kötü taraflarınızı anlatacak.Annen , annesine kızlar arasında sorun olmaya başladı.Ya yurda yazdırın yada ev tutun parasıda var desin.Yada sen direk kendini feda et.İyi para topladın artık okul bitmeden bir ev alır yerleş de..Aslında en büyük ayıbı odaya çekilip lahmacun yemekle yapmış.Bence o sizi ev arkadaşı gibi görüyor.Bundan sonra elektrik faturasını sen öde deyin.Kısacası bir gideri karşılarsa gelmez artık diycem ama bu kadar yüzsüz bir insana ne yapsan gitmez.Allah kolaylık versin.

misafirin yanında azarlamakda ne demek arayın ailesini konuşun yaptıklarını(yapmadıklarını) yani

huzurumuzu kaçırıyor deyin açıkça herne olursa olsun kimsenin sizin huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin valla... bnm ark.ıma da kalmaya biri geldiydi. çocuğa biraz belli etti artık istemediğini ki çocuk çok efendiydi ailesi falanda şikayetçi değildi ama çocuk direkt gitmişti 4 yıl kalacaktı 6 ay içinde gittiydi yani ilk önce kızada belli etseniz bence o da olur. gerçi kız takmaya benziyor ama neyse :24:

Mrb arkadaslar bnm sorunum teyzemın kızıyla teyzemın kızı bundan ıkı sene once bızım bulundumuz semtte unıv kazandı teyzemler yurtdısında ılk basta halasında kalmayı dusundu halası kabul etmedı sonra yurda yazıldı yurtta kalamadı burası cok pıs yapamam dıe sonra bı kac gunlugune bıze geldı bırdahada gıtmedı teyzemın kızı ne temızlık yapar ne yemek nede bıze maddı acıdan yardım eder butun gun ısı gezmek tozmak butun ıslerı ablamla bız yaparız temızlık yemek vs mısafır gelsın surat asar mısafırın yanında bızı azarlar yemek yaparız kımı zaaman yaptıgımız yemegı begenmez ıkı senedır bızde bır gun bıle bı ekmek alıp geldıgını hatırlamam burs+kıra parası alıyor yol parası vermıyor devlet karsılıyor ayda elıne gecen para 1200 ama bundan bı ekmek almaz bırıktırır sene sonu geldıgınde kendıne 1800 tllık 3 tane bılezık +cumhurıyet altını yapar.bız maddı olarak yardımı gectık manevı hıc yardım yapmaz mısafırın ıcınde bızı azarlar hadı onuda gectık sadece yer ıcer oturur gecende annanemı arayıp maddı manevı sallantıda oldugumuzu boyle boyle yaptıgınızı soyledımızde sız teyzenızın kızını kıskanıyorsunuz okuyor dıe onun ıcın ıftıra atıyorsunuz dedı nıe kıskanalımkı ablamda bende unıv mezunuyuz ben evlıyım esım ıs nedenıyle sureklı yurtdısına cıkıyor bız bebegımle annemde kalıyoruz babam 8 yıl once vefat ettı annanem en ufak seyde teyzenın kızı yapmaz onun babası var sız yaparsınız sızın babanız yok der annemın maddı durumu ıyı anneme kaldırıp annanem senn durumun ıyı neden kardesınden maddı manevı yardım beklıyorsun bakın onu dedı bıde esımle bız baska sehırde oldumuz ıcın 1 aylıgına anneme geldık annanem demıskı sen zaten ıc guveyı aldın o damadı baslarına bela kaldılar demıs bunları duyunca cok uzuldum bız kendı evımızdemı teyzemın evındemıyız bılmıyoruz sureklı hızmetcı gıbı kullanılmaktn maddı manevı kullanılmaktan sıkıldık napsakta teyzemızın kızından kurtulsak bılmıyorum yardımcı olurmusunuz?

açık açık bastan konusmalıydınz madem geldiği gibi gitmedi ayıp değil sonucta okumaya gelmiş ama sonucta orda yasacayak 4 sene biraz katkıda bulunmasını sağlayabilirdiniz uygun bir dille söylenir diye düşünüyorm o teyzenın kızı ailede tek okuyan kişimi bu kadar el üstünde tutuluyor

Ay okurken bile afakanlar bastı beni :))
Allah korusun böylelerinden..Gerçi arkadaşlar yapılabilecek herşeyi söylemişler,Güzellikle halledin,kovun,annesini arayın,yemek yapmayın,kira isteyin,azarlayın, vb diye..Ama siz hepsine bi cevap bulmuşsunuz "yapamayız-olmaz-söyleyemeyiz-annesini arayamayız-anlatamayız vs" diye..
Eee n'apalım o zaman?
Forumca toplaşıp gelip evinizden biz mi atalım:4:

Onu evinizden gerçekten istemiyorsanız önce annenizle konuşun,oda kesinlikle istemiyorsa aklınıza uygun gelen herhangi bir yöntemi deneyip yapın..

Yok annesi arar,yok biz bişi diyemeyiz,yok annemin tansiyonu var hastanelik olur diyorsanız hala,ki büyük ihtimal diyorsunuz,kızla geçinmenin yollarını bulun..Sinir olmayın..Kabul edin..

Allah kolaylık versin.Biz olsak bizde aynı sizin gibi davranırdık.ailecek bizde öyle sindirecek tiplerdeniz çünkü.Hiç çekinmeyin bence direk sizi terslediğinde sizde oınu tersleyin.2 yıl daha kalacak ve ilk fırsatta sizi dirsekleyecek.Yani artık devir iyilik yap iyilik bul devri değil.Ne yaparsanız yapın yine kendine göre hep kötü taraflarınızı anlatacak.Annen , annesine kızlar arasında sorun olmaya başladı.Ya yurda yazdırın yada ev tutun parasıda var desin.Yada sen direk kendini feda et.İyi para topladın artık okul bitmeden bir ev alır yerleş de..Aslında en büyük ayıbı odaya çekilip lahmacun yemekle yapmış.Bence o sizi ev arkadaşı gibi görüyor.Bundan sonra elektrik faturasını sen öde deyin.Kısacası bir gideri karşılarsa gelmez artık diycem ama bu kadar yüzsüz bir insana ne yapsan gitmez.Allah kolaylık versin.

amin cnm...cok zor baskasının evladına bakmak

açık açık bastan konusmalıydınz madem geldiği gibi gitmedi ayıp değil sonucta okumaya gelmiş ama sonucta orda yasacayak 4 sene biraz katkıda bulunmasını sağlayabilirdiniz uygun bir dille söylenir diye düşünüyorm o teyzenın kızı ailede tek okuyan kişimi bu kadar el üstünde tutuluyor
ablamda bende unıv mezunuyuz bız okurken dalga gecıyolardı okuyupta nolcanız dıe bır ınsanın tamamen kendı elınde olmalı ıcınden gelmelı bırseyler vermek ben onun parasını zorla alamam vermedııkten sonra gelırken bı ekmek alabılır sonucta hergun alınan ıhtıyacyada temızlık yaparken yardımcı olabılır

Ay okurken bile afakanlar bastı beni :))
Allah korusun böylelerinden..Gerçi arkadaşlar yapılabilecek herşeyi söylemişler,Güzellikle halledin,kovun,annesini arayın,yemek yapmayın,kira isteyin,azarlayın, vb diye..Ama siz hepsine bi cevap bulmuşsunuz "yapamayız-olmaz-söyleyemeyiz-annesini arayamayız-anlatamayız vs" diye..
Eee n'apalım o zaman?
Forumca toplaşıp gelip evinizden biz mi atalım:4:

Onu evinizden gerçekten istemiyorsanız önce annenizle konuşun,oda kesinlikle istemiyorsa aklınıza uygun gelen herhangi bir yöntemi deneyip yapın..

Yok annesi arar,yok biz bişi diyemeyiz,yok annemin tansiyonu var hastanelik olur diyorsanız hala,ki büyük ihtimal diyorsunuz,kızla geçinmenin yollarını bulun..Sinir olmayın..Kabul edin..

annanemı arayıp soyledık onceden onun dısındı teyzeme soyledık bnm kızım yapmaz dıyor annanem onun oncekı sevgılısı evlendı psıkolojısı bozuldu onun ıcın saygı gosterın dıyor yaptıgı herseye katlanın dıyor

alısverıs yapmasak evı temızleyıp sılmesek o hıc yapmaz yemek yedıgı tabagı bıle toplamaktan acız bırı kac kere laf soktum su masayı toplayın mutfagın camı acık oldugunda ruzgardan ekmek kırıntısı yere dusuyor onun ustune basıyoruz gunah dıye yok anlamıyor anlamıyor bız alısverıs yapmasak yapmaz bı aksam yemek yapamadık kendıne lahmacun almıs odaya cekılmıs tek basına yıyıyor hıc oyle seyı dusunmez yada ısıne gelmez

arkadasım farzetkı bu konuyu ben actım sen ne akıl verırdın bana??
tamam akrabalık bagı helekı, anneler kardeş, annende kardesıyle arasında sorun olsun ıstemıo cekınıyor anlıorum...
lakin yaptıkları yenılır yutulur cınsten değil, lahmacun alıp odaya cekılıp kendı yemesı, mısafır onunde azarlaması, hıc bıseye kılını kıpırdatmaması vs vs.
bu kız sizin ona verdıgınız degerın bırak bınde bırını mılyonda bırını vermiyor.
onun eskı sevgılısnın evlenmesının derdınden sıze ne. adam evlenmıs unutsun gıtsın. bu onun sorunu..
ayrı eve cıkmamasının sebebı de bu tembelliği. ayrı eve cıkarsa herseyı o yapıcak, hele arkadasla cıkarsa yabancı olarak onlar hıc alttan almayacak, kendını kapının onunde buluverıcek.
aslında siz bu kıza ıyılık degıl kötülük ediosunuz. sorumluluk nedır öğrensin, ana babadan ayrı ysayıp ayakları yere basmak neymıs, dunya nasıl bı yermıs, hayat nasıl bıseymıs ogrensın.
bence oturun konusun önce kızla acık acık. he gene aynı davranırsa, sen ve kardesin arıza cıkarın gonderın evden.. annenı karıstırmayın, kardesıyle fazla sorun yasamasın.. siz teyzenızle kötü olun boşver... bu kız sızde kalmaya devam ederse zaten ılla olay cıkıcak belli... ölede bölede kötü olcaksınız. gorunen köy klavuz ıstemez.
ama olaylara annenı karıstırmayın. ik kardes halledın. teyzen annenı ararsa sız cıkın..

benım kuzenım haberım olmadan farklı bı maıl adresı alıp esimi (bız nısanlıyken) denemeye kalkmıştı asılıp. teyzemlerde onu koruyor. hepsini çizdim 4 senedır konusmuyorum. bı seyim eksilmedi çok şükür.

naparsan yap yaranamazsın boyle tıplere.. yarın öbür gün Allah razı olsun teyzemlerle kuzenlerıömden demıcektır eminim
konusun once, gene devam ederse yollayın gıtsın, adam olmayı ogrensın

bu ne bee!! ben teyzemi azarlayacağım hee!! ne haddine düşmüş bee...Ben kendi evimde pek fazla ev iş yapmam ama teyzemlere gittiğimde yaz tatillerinde arı gibi çalışırım valla.Saygısız kız . Huzurunu kaçırın

kendi evinizde resmen hatunun cariyeleri gibi olmuşsunuz..:15:
bi de yüzüne bakıcam sinirli mi değil mi diye..olduu...:22:
ananenizde teyzenizde bu laflardan anlamıyorsa, kötü olun daha iyi..:51:
eski sevgilisi yizinden sinirliyse, psikolojisi bozuksa size ne?
teyzen ,ananen tutsunlar size yakın bir ev..kız kalsın orada, arada bir kontrol edersiniz..
çekilir çile değil,evin hakimiyetini ele almış haspam..:19:

siz bu kıza şimdi yol vermezseniz daha beter olacak haberiniz olsun .Annen şimdi teyzenle arası acılmasın dıye sineye cekıyor ama o kız yarın öbür gün annesine abuk sabuk anlatacak sizi ve siz yine kötü olacaksınız

ayy bu ne yaa sizmi misafirsiniz omu belli değil..Çok taviz vermeyin yaa kim ki o sizi kullanıyo resmen..Artık sesinizi yükseltmenin hatta saç baş yolmanın zamanı geldi :22:

2 sene nasıl dayandınız?kimse evinde böyle misafir istemez herhalde.o görgüsüz belki ama annesi söylemeli ona bazı şeyleri.ve annesi ya size mesela erzak göndericek ya da belli bir miktar para.bu bedavadan çocuk okutmak oluyor.
benim halamın kızı 1 sene kalmıştı bizde.ama olmuyor ya akrabada olsa bir yabancı gibi oluyor yine de evin içinde.

Misafir misafirliğini bilsin diyeceğim ama arkadaş artık misafirlikten çıkmış bu ne yüzsüzlük yahu hiç tahammül edemem böyle şeylere. O kadar burs alıyorsa + rahatsız oluyorsa gitsin bi ev tutsun sizi hizmetçi gibi kullanmış resmen.

bu akraba kızlarının hepsi mi böyle gıcık?

gönderin gitsin. biz kardeşlerimle amcamın ve halamın kızlarını çektik kenara biz seni istemiyoruz dedik.peder kıyameti kopardı, umursamadık

gönderin gitsin. adam olunca sizi beğenmez bu :19: ben olsam yolardım onu. şu çarpık bacaklıya bak ya :22:

bu akraba kızlarının hepsi mi böyle gıcık?

gönderin gitsin. biz kardeşlerimle amcamın ve halamın kızlarını çektik kenara biz seni istemiyoruz dedik.peder kıyameti kopardı, umursamadık

gönderin gitsin. adam olunca sizi beğenmez bu :19: ben olsam yolardım onu. şu çarpık bacaklıya bak ya :22:

:1::1:

sen dersin zaten..:23:
aferin kız sana..iyi yapmışsın..:29:
milletin tafrasını mı çekicem evimde..:19:

Back
X