• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemin oğlu...

Hatta bir keresinde ben banyo yaparken gelip beni izlediği bile oldu.

Koca dünyada başka adam kalmamış gibi teyzenin oğluna "elektriklenmeyi" geçtim, bu bildiğin röntgenci ya. Aşkımdan ölsem bu adama elektriklenmem yani, sapık gibi.

Akraba evliliği bence her yönden kötü bişey, bu takıntınızdan vazgeçseniz sizin için iyi olur.
Çok süper bi sülaleniz varsa ve çocuğunuzun sıkıntısız bir bebek olarqk dünyaya geleceğinden eminseniz bi de adamın sizi sevdiğinden eminseniz eee bi nebze diycem ama yok yok yine olmaz

Kuzen olmasi zaten basli basina sorunken herseyi gectim, bu sahsiyet bildigin sapik. Insan kuzenini banyo yaparken izler mi ya. Karakter yok bir kere. Onu da gectim aslinda size bir ilgisi de yok. Cinsel olarak karsilik verseniz istedigi gibi davranip sonra bana ne diyecek bir tip eminim. Tutulur hic bir yani yok yani. Bu kuzen meselesi takinti olmus sizde bence.

Benim annem babam dayı hala çocukları onlarda severek evlenmiş tabi babam başka memlekete annemi hiç görmemiş halasının kızı oldugunu da bilmiyormuş aşık olduktan sonra öğreniyor akrabası. .. .annem mutlu mu degil mi bilemem ama babam mutlu :) 26 yıllık evililer ..ama benim babam edebiyle gidip istemiş senin gibi dikizlememis :)) seviyorsa olabilir di belki ama sende farkindasin sapik :))

Ay su kuzenimi kardes gibi gormuyorum lafina da hastayim, kardesini kardes gibi gormeyen onunla da sevisebilir yani?
Malum eski manken murat bey de yegenini yegeni gibi gormuyormus ama oz yegeniyle iliskisi var diye kiyamet koptu, halbuki baksalar kk ya :olamaz:

Kesinlikle yahu.. ben bu kardes gibi olayina hastayim.. peki kuzenimle kus ve gorusmuyor isem ne olacak? Demek ki kardes gibi gormuyorsan sorun yok :27:

Kesinlikle yahu.. ben bu kardes gibi olayina hastayim.. peki kuzenimle kus ve gorusmuyor isem ne olacak? Demek ki kardes gibi gormuyorsan sorun yok :KK53:

Hah iste ne gibi gorursen gor kardes cocugusun :olamaz:
Toplumda sık gorulunce normallestirilmeye calisiliyor ama bu toplumda cocuk tacizi de yaygin, ensest de, kadina siddet de, e hepsi normal diyelim o zaman enseye saplak yasayalim :63:

Bekar olduğumu varsayıyorum,
1) Teyzemin oğlunun dizimde ne işi var..
2) Olmazdı da, diyelim teyzemin oğluna hislerim var ve oda beni banyo yaparken seyretti. Onu bir güzel rezil ederdim. Çünkü bu iğrenç bir şey.. Kim yaparsa yapsın iğrenç.
3) Teyze kızıyla fantaziler kuran bir teyze oğlu için zaten üzülüp yas tutamazdım.

Back
X