- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gelinlikcagindakikiz
Edilmesin mı?Şimdi sıkı dur , az sonra linç edileceksin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edilmesin mı?Şimdi sıkı dur , az sonra linç edileceksin...
Ergenlikte o yakınlaşmalar olmasaydı haklısınız ama malesef bir kere kapı açtık.
akraba evliliği olmaz dye bsey yok kardes felanda deılsnz öyle bı konusanlar varkı ensest ılıskı mı yasıyor kız teyzenın ogluda sana karsı bsey hssedıyor mu onu bi öğren hıssetmıyorsa aılene acma konuyu kmseyle evlnmek zornda deılsın netıcede sevmıyorsada evlenme sevene kadar sart deıl ya
akraba evliliği olmaz dye bsey yok kardes felanda deılsnz öyle bı konusanlar varkı ensest ılıskı mı yasıyor kız teyzenın ogluda sana karsı bsey hssedıyor mu onu bi öğren hıssetmıyorsa aılene acma konuyu kmseyle evlnmek zornda deılsın netıcede sevmıyorsada evlenme sevene kadar sart deıl ya
Banyo yaparken izledi, sesini cikarmadin, hmmMerhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım.
Daha 16-17 yaşlarındayken benimle aynı yaşta olan teyzemin oğluyla aramızda bir elektriklenme oldu. Ergenliğin de vermiş olduğu heyecanla dayimlarda kalırken gelir dizime uzanır, birlikte film falan seyrederdik. Ve bana karşı cinsel anlamda bir ilgi duyduğunu anlayabiliyordum. Ama benim duygularım ona karşı daha masumdu. Hatta bir keresinde ben banyo yaparken gelip beni izlediği bile oldu. Sırf sevdiğimden sesimk çıkaramadım.
Aradan 5 yıl falan geçti ikimiz de büyüdük ve ben ona hâlâ aşığım. İstemeye geldiler onun yüzünden defalarca reddettim. Ailem de sebebini merak ediyor ama onlara söylersem kıyamet kopar. Şimdi ne yapmam gerekir?
Yeni uyelik, varoş bir nick, hafiften cinsellik, duşta muşta izlemeli, ustelik akraba iceren bi konualırız bi dal
Hücum kk![]()
Daha 2 gun once yikildi buralar bacim, akraba evliligi konusuydu, taşlanirsin, hic girme o kisimlara..Konuya inanmadım kesinlikle ama şu konuda yorum yapmak istiyorum kuzenler kardeş gibi diyenler için evet kuzenlerle çok yakın çok samimi olabiliriz ama kardeş değiliz nihayetinde ve kuzeniyle evlenmek isteyen evlenebilir çok var bu tarz evlilik yapanlar. ben asla tasvip etmem akraba evliliği çok sakıncalı bir konu hiçbir kuzenime de o gözle bakmadim çok şükür fakat evlenenlere de sapikmis gibi davranmam.
Fantazi iste, ne kiskaniyonFake yahu. Yok duş alıyormuş da o da onu izlemiş de ne biçim ev orası.
Hayır taslanacak birşey yok yasal ya da dini açıdan iki kuzen evlenemez diye bir kaide var mı? Amca yeğen ilişkisinden bahsetmiyorum dediğim gibi akraba evliliğine karşıyım ama bu durumda iki tarafta birbirini seviyorsa evlenebilirler tabii ki gayet normal gerçekten kardeş değiller aynı anne babadan çıkmadilar sonuçta .Daha 2 gun once yikildi buralar bacim, akraba evliligi konusuydu, taşlanirsin, hic girme o kisimlara..
Bu kuzen demis yine, muratHep bu Murat Başoğlu yüzünden patladı bu konular,toplum nabzını ölçüyorlar herhal![]()
Ben de ayni fikirdeyim de bu konularda hep savas cikiyo burda, o yuzden dedim..Hayır taslanacak birşey yok yasal ya da dini açıdan iki kuzen evlenemez diye bir kaide var mı? Amca yeğen ilişkisinden bahsetmiyorum dediğim gibi akraba evliliğine karşıyım ama bu durumda iki tarafta birbirini seviyorsa evlenebilirler tabii ki gayet normal gerçekten kardeş değiller aynı anne babadan çıkmadilar sonuçta .