teyzemin ölümüne ben mi sebep oldum??

ben suçlumuyum sizce

• hayır kader bu ..eceli gelmiş. her kavga eden ölüyormu ?

OY: 72 49,3%
  • evet ona saygı göstermeliydin üzüntü kalbine vurmuş olabilir.

OY: 74 50,7%

• Ankete Katılan
    146
Ne münasebet...

Çok ayıp sahnesi yoksa niye söylesin

Ben gidiyorum topic kk size kalsın ay susmayacaksınız belli arkamdan konuş dur.

Umarım hep çok paran olur birgün yaşlı ve hasta olup otobüslere binmezsin
Para senin için çok önemli
Eltin de gider tüm güç sen de kalır
Başka biri gelirse kv den önce senle tanışmalı
Sağlıcakla kal
Güle güle
Of sıktın git bir daha gelme lütfen! Nasıl dokunmuş yazdıklarım pes! Madem öyle konunda saydırsaydın böyle sıkıcı oluyor.
Umarım bir gün sen de ne zorluklarla, eziyetlerle bir bebeğe sahip olursun ve biri çıkıp o senin bakmaya kıyamadığın bebeğine beddua eder buraya konu açarsın biz de o kişiyi savunuruz. Çünkü kalbin kötü. Çünkü sen küçücük bebeğe beddua eden birini savunacak kadar kötü kalplisin.
Hadi var git yoluna. Enerji emici seni! Madem her yorumu kaldıramayacaksın konu açmayacaksın!

Of sıktın git bir daha gelme lütfen! Nasıl dokunmuş yazdıklarım pes! Madem öyle konunda saydırsaydın böyle sıkıcı oluyor.
Umarım bir gün sen de ne zorluklarla, eziyetlerle bir bebeğe sahip olursun ve biri çıkıp o senin bakmaya kıyamadığın bebeğine beddua eder buraya konu açarsın biz de o kişiyi savunuruz. Çünkü kalbin kötü. Çünkü sen küçücük bebeğe beddua eden birini savunacak kadar kötü kalplisin.
Hadi var git yoluna. Enerji emici seni! Madem her yorumu kaldıramayacaksın konu açmayacaksın!
Sus benim ölen bebeğimi ağzına alma
Yeter
Sus
Diyorum
Kimsin sen benim ölen bebeğimi ağzına alıyorsun

iyide her kavga eden ölmüyorki . bende kavga ettiğim babamın yada abimin de kavga ettiği kişiler oldu ama o kişiler ölmedi .s:S
Kalp hastası değillerse tabi

biraz daha hassas davranmalıydınız dolaylı yoldan sizin hatanız tetiklemis acımasız oldu ama fikrimizi sormuşsunuz bence boyle

Eceli gelmiş ölmüş sizinle alakası yok bence. Sizin yerinizde olsam bunu dert etmek yerine teyzem bana kırgın gitti diye düşünür dertlenirdim. 10 yıl önce daha küçüktünüz muhtemelen belki şu an olsa kalp hastası olduğunu düşünür bağırmazdınız susardınız.
Konunuzdan çıkaracağımız ders ,
Ölüm var , sevdiklerimize karşı daha ince , daha sevecen olalım , bazen alttan almak susmak bize zarar vermez. Küçük olayları büyütmemek lazım.
simdi bizden objektif olmamizi istiyorsunuz .eceli gelmis nerden bilceksinz sadece allah bu sekilde sebep vermis keske o kadar agir konusmamasydiz genc ve toymussunuz onun icin bol bol dua edin en azindan ruhunu rahatlatin

Back
X