teyzemin sorunlu gelini

günde 13 gömlek giyiyor yani .. Ben ütüsüz giysin mi dedim, giyeceğini ütülesin versin dedim... sen dedin ya gelin gıcıklığına yapıyor diye, sen öyle gıcıklığına deyince ben de herhalde gelin ütülenenleri buruşturup buruşturup atıyor ortaya dedim.. o zaman teyzen de hepsini ütülemesin dedim..

Ayrıca madem konu açıyorsun, isteyen istediğini sorar, istediği yerden takip eder, istediği yerde takibi bırakır..buna sen karar veremezsin.. sen ister cevap ver ister verme, madem konu açtın her türlü eleştiriye, yoruma, soruya, ya da öneriye açık olmak zorundasın.. hoşuna gitse de gitmese de..

ütüsüz giysin demedin elbette ama düşününce mantıken ona geldi eş ütülemiyor teyzeme gönderiyor e teyzeme de ütülmesin diyorsunuz sonuç ise ütüsüz giysine çıkıyor yani haliyle.
hoşuma gidip gitmeme meselesi değil ayrıca konuyu tam takip etmiyorsunuz bu soru yüzlerce soruldu bir zahmet bir yerinden okuyun siz de geri kalan konuyu da ister takip edin etmeyin yani ama sorulan soru çok bulun da bkın bir zahmet yani...

ütüsüz giysin demedin elbette ama düşününce mantıken ona geldi eş ütülemiyor teyzeme gönderiyor e teyzeme de ütülmesin diyorsunuz sonuç ise ütüsüz giysine çıkıyor yani haliyle.
hoşuma gidip gitmeme meselesi değil ayrıca konuyu tam takip etmiyorsunuz bu soru yüzlerce soruldu bir zahmet bir yerinden okuyun siz de geri kalan konuyu da ister takip edin etmeyin yani ama sorulan soru çok bulun da bkın bir zahmet yani...

ee tamam o zaman cevap vermezsiniz olur biter...ya da sadece şurda yazdım dersiniz terslemenize gerek yok insanı..
bir de yazılanları düzgün okuyup cevap verseniz daha iyi olacak ben orada ütülemesin demedim.. madem öyle hepsini ütülemesin, sadece günlük giyeceğini ütülesin versin, hergün 13 gömlek ütülenmez dedim.. Neyse kırıcı olmaya gerek gerek yok...
Bir de, siz de kendi içinizde tutarsızsınız.. tavsiyenize uyup bir iki sayfa okudum ama, başta günlük 13 gömlek deyip sonra sorulunca da 'günde dediğim dün 13 gömlekti'' demişsiniz.. belli ki abartarak anlatmışsınız...
Ayrıca ben size gelininiz iyi siz kötüsünüz vs demedim.. zaten ilk mesajımda da her şeyi geçtim sadece bunu merak ettim dedim.. çünkü diğer dedikleriniz tamam hoş davranışlar değil ama, alan memnun veren memnun hesabı bir şekilde işler yürüyor.. teyzeniz rahatsız belki durumdan ama oğluna kıyamadağından idare ediyor, oğlu rahatsız mı değil mi bilyoruz.. kuzeniniz de,tabiri caizse kocasının ailesini adam yerine koymayıp, kendi ailesini el üstünde tutan eşine hala ses çıkarmıyor, hala ona canım cicim diyor(diyor mu bilmiyorum lafın gelişi yazdım) , hatta onu geçtim gelinin ailesine bile hizmette , saygıda kusur etmiyorsa, kusura bakmayın ama kuzeninizde ciddi manada saflık olması lazım.. tüm bunlara aşkından katlanmıyordur herhalde.. dünyanın en aşık erkeği bile kendi ailesine kolay kolay laf ettirmez, kaldı ki sizin anlattıklarınız yenilir yutulur cinsten değil..
ee öyleyse biz şimdi burada ne diyelim, ''öyle eş olmaz boşasın kuzeniniz onu'' mu diyelim yani?

ee tamam o zaman cevap vermezsiniz olur biter...ya da sadece şurda yazdım dersiniz terslemenize gerek yok insanı..
bir de yazılanları düzgün okuyup cevap verseniz daha iyi olacak ben orada ütülemesin demedim.. madem öyle hepsini ütülemesin, sadece günlük giyeceğini ütülesin versin, hergün 13 gömlek ütülenmez dedim.. Neyse kırıcı olmaya gerek gerek yok...
Bir de, siz de kendi içinizde tutarsızsınız.. tavsiyenize uyup bir iki sayfa okudum ama, başta günlük 13 gömlek deyip sonra sorulunca da 'günde dediğim dün 13 gömlekti'' demişsiniz.. belli ki abartarak anlatmışsınız...
Ayrıca ben size gelininiz iyi siz kötüsünüz vs demedim.. zaten ilk mesajımda da her şeyi geçtim sadece bunu merak ettim dedim.. çünkü diğer dedikleriniz tamam hoş davranışlar değil ama, alan memnun veren memnun hesabı bir şekilde işler yürüyor.. teyzeniz rahatsız belki durumdan ama oğluna kıyamadağından idare ediyor, oğlu rahatsız mı değil mi bilyoruz.. kuzeniniz de,tabiri caizse kocasının ailesini adam yerine koymayıp, kendi ailesini el üstünde tutan eşine hala ses çıkarmıyor, hala ona canım cicim diyor(diyor mu bilmiyorum lafın gelişi yazdım) , hatta onu geçtim gelinin ailesine bile hizmette , saygıda kusur etmiyorsa, kusura bakmayın ama kuzeninizde ciddi manada saflık olması lazım.. tüm bunlara aşkından katlanmıyordur herhalde.. dünyanın en aşık erkeği bile kendi ailesine kolay kolay laf ettirmez, kaldı ki sizin anlattıklarınız yenilir yutulur cinsten değil..
ee öyleyse biz şimdi burada ne diyelim, ''öyle eş olmaz boşasın kuzeniniz onu'' mu diyelim yani?

neyse peki bence de kırıcı olmaya gerek yok kırıcı olduysam da özür dilerim biraz fevri davrandım. yorum yapanlardan birisi de aşırı normal karşılamış ve üslubu çok rahatsız etti beni açıkcası kimse dışarıdan neyin ne olduğunu bilemez yaşadığımız son durumlar da bizi çok yıprattı boşanmak çözüm olsa zaten bu kadar olay sonunda boşanma olurdu ama ortada çouk var bakalım hayırlısı. tekrardan özür dilerim kırıcı sözlerimden ötürü

neyse peki bence de kırıcı olmaya gerek yok kırıcı olduysam da özür dilerim biraz fevri davrandım. yorum yapanlardan birisi de aşırı normal karşılamış ve üslubu çok rahatsız etti beni açıkcası kimse dışarıdan neyin ne olduğunu bilemez yaşadığımız son durumlar da bizi çok yıprattı boşanmak çözüm olsa zaten bu kadar olay sonunda boşanma olurdu ama ortada çouk var bakalım hayırlısı. tekrardan özür dilerim kırıcı sözlerimden ötürü

estagfrllah, ne demek.. ben de kendi adıma özür dilerim kırdıysam.. Hakkınızda hayırlısı ne diyelim.. Allah sabır versin, başka da denecek bir şey sanırım..

estagfrllah, ne demek.. ben de kendi adıma özür dilerim kırdıysam.. Hakkınızda hayırlısı ne diyelim.. Allah sabır versin, başka da denecek bir şey sanırım..

Amin.Hayırlısı artık inşallah...

başlıkta da belirttiğim gibi sorun teyzemin gelini. herkesin görüşü farklıdır bu tarz durumlara ama bize göre yaptıkları hiç normalde değil. şu an kendisi doğum iznin de olduğu için evin de fakat hiç bir işle ilgilenmiyor eşi yani teyzemin oğlu işten geliyor yorgun bir şekilde yemeği ona yaptırıyor temizlik ise 55 yaşında ki teyzeme kalmış vaziyette. ütüler ise her gün teyzemin evine geliyor günlük 13 tane felan gömlek ütülüyor teyzem sebebi ise bunların yani bu işleri yapmamasının bebeğini büyütüyormuş hanım efendi. bir sürü insan var bebeğini büyütüyor ama başka insanlara rahatsızlık vermeden elbette birbirlerine yardımcı olacaklar ama bu kadarı da fazla bize göre. Ayriyeten bazı yaptığı durumların da saçmalık had safha da düğün de takılan takıların hepsini kız kardeşine vermiş çünkü ev alacakmış fakat bunu eşine danışmadan yapmış bu da abimin ağrına gitmiş haliyle. elbette kardeşe destek olunur fakat bir aile içerisinde isen eşitliği yani görüşünü almalısın sonuçta evlilik birlik beraberlik demektir herkes kafasına göre hareket ederse evliliğin ne mantığı kalır. diğer bir olay ise teyzemin kızı şehir dışından geldi seminer için bebeklerine de küçük bir hediye almış ama o kadar uzak yoldan gelen misafire ne ikram ne bir güler yüz. kendi kız kardeşi gelmiş dışarda kahvaltıya çıkarmış yani böyle iki tarafta da ayrımcılık güden kişileir sevmem. yani şahsen onalr da senin sevdiğin adamın ailesi bir bütün olmak bu kadar zor mu ? en son olay ise sürekli teyzemin başına işte baız şeyleri kakıyormuş ve bir takım onların aile de iftira durumları da var malesef. bir de abimi kullanmaları çok sinir bozucu özel şoförleri gibi babası kapısına kadar kapıyı açtırıyormuş saçmalık bence saygı demek kapıyı açtırmak değildir bence başka türlü de saygı ifade edilir. işte durumlar böyle bizim aile de problemler olmasa keşke ama oluyor işte ufak problemler büyüyyor böyle sorun oluyor.

size ne yahu
derdiniz yok bunu mu dert edip yazdınız

kadın altınları nasıl başkasına verir habersiz?
bu yüzden mahkemeye çıkılır bence??:)

Back
X