Teyzemin sorunu ne?

Bende makyaj yapmam
Topuklu ayakkabı alır alır ama hiç giymem
Moralimi bozdunuz valla

Kıyafetini denemiş resim çekilmiştir
Teyzen bu, yaşıt sayılırsınız
Heves etmiştir
Takmayın bunları

benim demek istedigim cok farkli bisey
yoksa tabiki tarz meselesi yani yapi olarak farkiliyiz erkek gibidir demek istedim
fark ettiyseniz dun gec bi saatte yazdim uykum vardi ozensiz oldu biraz
yoksa olay cok buyuk butun aile karisti filan..

Valla kusura bakmayın ama sorunun sadece teyzenizde olduğunu düşünmüyorum şu yazdıklarınızdan sonra kaşını almayan makyaj yapmayan topuklu giymeyen herkes çirkin mi yani ve ayrıca yaradanın yarattığına çirkin demek ne haddimize ? Yengeniz hakkında yaptığınız dedikodu şu anda yaptığınızda öyle yani herkesin sandığı şey doğru insanların arkasından konuşuyorsunuz birde kıyafet konusuna gelince ne var ki yani giyse belki heves etti ne bilim tamam izin almadan yapması doğru değil ama siz bu konuşma şekli ile çok sorun yaşarsınız gibime geliyor

gercekten ozur dilerim o anki sinirle ve uykulu oldugum icin cok kisa tutmaya calistim
detaylari anlatmam mumkun degil cook fazla sorun yasadik
kendisi erkek gibidir bunu oda soyler erklerden korkar herkese sapik gouyle bakar sanki herkez onun pesindeymis gibi dusunur ve goze batmaktan cekinir buyuzden erkek gibi giyiniyor ama dusunce sekli filanda oyle 5 tane abisi oldugu icin olabilir tabi

Teyzenden dert yaniyorsun ama seninde yaptiklarin cok ayip!
Al birde burdan bak:

Dedikodu yapiyorsun
Makyaj yapmayan, kas almayan, topuklu giymeyene, bakimsiz cirkin diyorsun.
Telefon karistiriyorsun
Teyzene gerizekali diyorsun.

Cok cok ayip!

oncelikle dedikodu degil agzimdan laf almak icin bana yengemin ve kuzenin benle ilgili aslinda soylemedigi seyleri soylemis gibi gosterip doldiurdu ve agzimdan laf aldi o sinirle bende bsyler soyledi ama kesinlikle iftira yada yalan degil kucuk seyler seni sevmiyor ve universite kazancagini dusunmuyordu ama basardin filan dedim
oda buna bin katip beni herkese kptuledi cunku ben cok sevilirim ailede ve herkes dayim filan bana cok duskundur
teyzeminde babasi oldugu icin sanirim abisinine cok duskun ve baba yerinde goruyor kiskancligini buna bagliyorum
kucuklugumden beri beni sevmez conku standartlarimiz farkli ama ben onu hayatimda hic kotu hissetirce bisey bile yapmamaya calistim uzulmesin diye onun yaninda babama bile sarilmazdim ama hep laf sokar ara bozuculuk yapardi kolagima gelincede kusmustum
niye barisip onla konustugumu sorcaksiniz dogal olarak
simdi teyzem annesine cok duskundur anneannmin kanser oldugu cikti ortaya oda unv. hazirlandigi bi donemde boyle bsy yasadi diye cok uzuldum
ve hakli olmama ragmen ozur diledim

benden 5 yaş küçük 2 kız yiğenim var arkadaş gibiyizidir.annelerine anlatamadıklarını mevzularını bana anlatırlar.manita gibi:1::1:

kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı paylaşırız yeri geldiğinde.

kimi zaman olurki öfkelenir bağırırım gibi zaman olurki onlardan off teyze saçmalıyorsun laflarını duyarım.

şimdi yazılanları okuyunca tırstım acaba bende mi gerizakalıyım:9::9:

emin olun bende sizin gibi olmak isterdim ama soyledigim gibi onun yapisi boyle daha once kendinden 2 yas buyuk abisinin yanagini kanatcak derecede tirnakladi ustune sicak su doktu annesine cok duskundur ozellikle hastaligi ortaya ciktiktan sonra ama yinede herturlu saygisizligi yapar yapisi boyle bana iyi olmasini elbette bekleyememm ama en azindan arkamdan iftira atmaya bilir
ayrica elbise konusuna gelursek ben herzaman istedigin herseyimi giyebilirsin dedim ona hatta bi gun spora gitcek bizde kalmisti bende hic giymedigim bi spor ayakkabimi verdim giysin diye oda cok begenince al senin olsan ck azla sey getirmedin zaten dedim verdigi cevap aynen su:
kendini ne saniyosun senin eskilerini ne yapiyim ben sana veriyim istersen ve sonrasinda alayci bi bakis
hayir yani bi arkadasim bile begnse al derim ben yapim boyle ama o bunuda yanlis anladi

Sen onun fotoğraflarına bakarken izin almadınsa bence onun da kıyafet giyerken izin almasını istememelisin.

Bence iğneyi kendine çuvaldızı ona batır. :)

Ayrıca dayın onun kardeşi, belki yengen davranışlarına dikkat etsin diye söylemiştir. :)

sorun orda zaten olmamis seyleri olmus gibi anlatiyo hikaye yaziyo resmen
telefon meseleside su bana telefonu verdiginde fotograflar acikti zaten ayrica hangi insan saat ayarini yapmaz ki
ordaki ama onu gormemi istemesi zaten sasirdim ve sinirledim acikcasi cunku ben odami kilitlerim cikarken nefret ederim karistirilmasindan anneme bile toplatmam
ama o halinin altina sakladigimi nerden biliyosa almis girmis fotograf cekim gozume soktu

o kadar rahatsızsanız görüşmeyin bitsin. teyzeniz olması bişeyi değiştirmez. ayrıca madem sizin gözünüzde bakımsız çirkin o zmn neden insanlara yaşım 18 demesini takıyosunuz, sanki 18 ile 21 yaşındaki insan arasında görünüş olarak çok fark varda :37:
o sizden izinsiz elbiselerinizi giymiş sizde onun telefonunu kurcalamışsınız.
bence teyzemin sorunu ne yanlış bir soru, doğru soru ikinizinde sorunu ne? :ssz:

kendini benle yaristiriyor demek istemedim orda
ayrica bana kizmaniza sinirlenmiyorum cunku olay oyle duruyo farkindayim ozellikle anlatisim seklimden dolsayi oyle onlamaniz normal
ama inanin size butun yasadiklarimi anlatmam icin sabah oturup yazmaya baslamam lazim

Ilgınc bence alma onu evıne bıle cok fesat baksana ben olsam mrb mrb bıttı gıttı yeter ahaaaaa ıste fazlasınzararnkıskanıyo daaaaaaa ne olsun

ama teyzem benim elimde olmuyo ki soncta alttan alinca eziliyorum bisey soyledigimde kavga cikarip ustume saldiriyor
psikolojide bu hastalik ne bilmiyorum ama surekli herkes ondan konusuyor ben onu kuzenlerime yani yigenlerine kotuluyorum saniyor soyledi bunu bana
butun erklere sapik gozuyle bakiyor
hatta evimizde dinleme cihazi var yengem evde ne oluyosa bisekilde duyuyo diyip evi aramisligida var

Makyaj yapmayana, bakımsız olana çirkin diyebilir insan.
Kendi tercihi. Yakıştırdığı sıfat odur ve söyler.
Bunu yadırgamıyorum.
Teyzene gerizekalı demeni de aynı şekilde.
Bence sen onun nasıl kötü bir karakterde olduğunu göremediğin için hatalısın.
Birinin arkasından konuşman yanlış, ama onun da gidip herkese yayması ve insanları sana düşman etmiş olması yanlış.
İkinizin de yaptığı olmamış fakat o bir büyük olarak seni ikaz edebilirdi.
Bence mutlaka mesafe koy arana. Ona hiçbir özelini anlatma.
Odanı karıştırıyorsa, o geldiğinde eşyalarını annenin yatakodasına koyabilirsin.
Tavır alman lazım. Hiçbir şey olmamış gibi davranma.
Belli ki birbirinizle uyuşabilecek insanlar değilsiniz.

sevgi gibi saygıda karşılıklıdır bu kız ona güvenmiş dedikodu yapmış veya sırlarını söylemiş teyzesının bunu açık etmesi normal mi?

büyükte büyüklüğünü bilecek küçüğüne yol gösterecek aynı şekilde saygı duyacak yoksa böyle olması gayet normal

ama senınde çirkin demen gerizekalı demen hiç olmamış...bundan sonra merhaba merhaba gelince misafirolduğu için ağırlarsın ama birdaha ne sır ver ne de kimseyi çekiştir

sankı biz hiç dedikodu yapmıyoruz karşımızdakine güvenip

anneniz teyzeniz sizi hemen gidip açık ediyor mu?

size katiliyorum ama benim yaptigim dedikoduda degil sadece fikirlerim oda beni doldurup agzimdan laf almaya calisti soylemedigi seyleri soylmis gibi gosterdi
beni acimdan dusundugunuz icin tesekkur edrim:)

Yaş farkınız çok az,belki bu yüzden kıskançlık olabilir.
Teyzeden çok,kuzen çekişmesi veya kardeş kavgasına benzettim.
Yine de teyzen hakkında böyle sözler söylememelisin.

Teyzen nerede yaşıyor söylememişsin ama senin imkanlarına sahip olmayabilir.
Hatta belki deden,giyimini veya kaş almasını kısıtlıyor olabilir.
Sır konusunda haklısın.Acaba kendi yapamadığını sen yaptın diye mi kızdı ?
Nedense teyzenin baskı altında yaşadığını ve senin serbest olmanı kıskandığını düşündüm.

dedem ben 1 yasindayken olmus
annem bile bazen bakimli ol biraz genc kiz gibi ol diyo benim tipini anlatmamdaki amac bende farkli oldugunu anlatmak istememdi
kendisi oyle ama bana hep cok guzelsin der hatta herkesi cok inceler sacindan ayakkabisina kadar ama kendisi erkek gibidir farkliyiz yani
busene unv basladi benden giyim tarzini destirmek istedigi icin yardim istedi filan
ama konusmalarindan anladigim kadariyla bi erkek ondan hoslancak diye odu kopuyor

Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor :((
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

Kırmızı ile işaretlediğim yerleri özel günler dışında ben de yapmıyorum.:ssz:Temiz giyiniyorum,duşumu alıyorum,bana bu kafi.:24:

Sizin tarafınızdan dinleyince olay böyle.Teyzeyi de dinlemek lazım.:ssz:

Back
X