Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor

(
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne
markaj yapmiyo kasini almıyor hatta
topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne