Teyzemin sorunu ne?

sevgi gibi saygıda karşılıklıdır bu kız ona güvenmiş dedikodu yapmış veya sırlarını söylemiş teyzesının bunu açık etmesi normal mi?

büyükte büyüklüğünü bilecek küçüğüne yol gösterecek aynı şekilde saygı duyacak yoksa böyle olması gayet normal

ama senınde çirkin demen gerizekalı demen hiç olmamış...bundan sonra merhaba merhaba gelince misafirolduğu için ağırlarsın ama birdaha ne sır ver ne de kimseyi çekiştir

sankı biz hiç dedikodu yapmıyoruz karşımızdakine güvenip

anneniz teyzeniz sizi hemen gidip açık ediyor mu?

sende haklısın ve sevmek zorunda değilsin ama şu konu başlığını hatalı açmışsın gerizekalı ne demek ayıp oldu biraz

Suana ona okadar sinirliyim ki anlatamam gecen gun konuştum onada söyledim beni sakın bır daha arama bile dedim o ise fazla konuşma dedi biliyorsun cok sey biliyorum falan dedi sence ne yapıyım

sananeki insanların kılığından kıyafetinden kaşından kılından tüyünden
belki vücüdünda sevmediği yeri sen irdeliyorsun bırak sanane

Suana ona okadar sinirliyim ki anlatamam gecen gun konuştum onada söyledim beni sakın bır daha arama bile dedim o ise fazla konuşma dedi biliyorsun cok sey biliyorum falan dedi sence ne yapıyım

hata sende canım sırrını söylersen sırrına esir olursun bence hiç uğraşma üstünede gitme eskisi gibi davran ama mesafeli

Yemin ederim onu 20 kere aradım neden yaptın diyip ağladım ben sana güvendim dedim o ise ben söylemedim falan dedi ama ben ondan başka kimseye guvenmemistimki
Ben onunla herzaman aile gibi olmak istedim ona herseyimi paylaştım o istemedi hayır senin eskilerini ne yapıyım dedi gel birliktekuafore gittip kafa dağıtalım kasimizi falan alalım hem sende biraz incelet falan dedim ama gercekten kırmak icin demedim
Sanamı sorucam bence sen kuaföre git tipini duzelt falan dedi sok oldum yemin ederim bır sey demedi o gun ona kızmadım bile belki bana sinirlenmistir diye yine hep alttan alan ben oldum :((((

Yani neden madem kasıyorsun bu kadar bu ilişkiyi. Hem kendinden hem de olaylardan memnun değilsin neden sürüklüyorsun… rahat bırak ya zamanla düzelir, düzelmiyorsa da kimler çıkmıyor ki hayatımızdan…neden dert ediyorsun?

teyzen senin sırlarını neden söyledi aslında sende biliyorsun konunun başında teyzen hakkında yengene birşeyle söylemissin yengende bunu dayına söylemiş sen böyle yaptıgın için teyzende senin sırlarını söyledi bu konuda ikinizde hatalısınız ama kaş alma makyap yapmama yada topuklu ayakkabı olayında sen haklı degilsin

Sanırım birşeyi unutmussun arkadaşım 2 kişinin bildigi sır hiç bir zaman sır olmaz kimseyi sevmek zorunda degilsin ama gerizekalı ifadesi agır olmuş şimdi bende makyaj yapmıyor ve topuklu giymiyorum şimdi bende çirkin oldum:52::52:

Sizi kırdıysam özür dilerim :)
Ben gercekten ne yapacağımı şaşırdım beni suan tehtit ediyo sizce ne yapmalıyım

teyzen senin sırlarını neden söyledi aslında sende biliyorsun konunun başında teyzen hakkında yengene birşeyle söylemissin yengende bunu dayına söylemiş sen böyle yaptıgın için teyzende senin sırlarını söyledi bu konuda ikinizde hatalısınız ama kaş alma makyap yapmama yada topuklu ayakkabı olayında sen haklı degilsin

Evet haklısınız ama yemin ederim ben hiç bır zaman bunu onun yüzüne söylemedim hata onunla herseyimi paylaştım o senin eskilerini ben ne yapıyım diyip güldü suan ağlıyorum :((((
Sırlarımı biliyo cunku ;((

Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor :((
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

tatlım benim bildiğim insan sırdaşıyla iyi geçinir söylediklerin hiç hoş sözler değil makyaj yapmıyo kaşını almıyo ve topuklu giymiyo diye bakımsız demen gerekmez o kendini nesıl rahat ediyosa öyle yapyo yada dediğin gibi seni kıskanıyodur bunda kötü bişey yok büyütme bu kadar sonuçta o senin teyzen aranızdaki sorunu sen çözemediysen biz bilemeyiz bundan sonra sırlarını söylemezsin olur biter

Son düzenleme:
Belli ki heves etmiş özenmiş giymiş bunda bi art niyet yok gibi tabi izinsiz kimse eşyalarının karıştırılmasından hoşlanmaz fakat sizin yaptığınızın da teyzenizden aşağı kalır bi yanı yok. Teyzeniz saati ayarla diye vermiş siz kurculamışsınız. İkinizin yaptığı da ayıp. Ama bu hiç bi şekilde hakaret etme hakkını size vermiyor. Çok rahatsız oluyorsanız aranıza mesafe koyarsınız..

Valla kusura bakmayın ama sorunun sadece teyzenizde olduğunu düşünmüyorum şu yazdıklarınızdan sonra kaşını almayan makyaj yapmayan topuklu giymeyen herkes çirkin mi yani ve ayrıca yaradanın yarattığına çirkin demek ne haddimize ? Yengeniz hakkında yaptığınız dedikodu şu anda yaptığınızda öyle yani herkesin sandığı şey doğru insanların arkasından konuşuyorsunuz birde kıyafet konusuna gelince ne var ki yani giyse belki heves etti ne bilim tamam izin almadan yapması doğru değil ama siz bu konuşma şekli ile çok sorun yaşarsınız gibime geliyor

Son düzenleme:
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor :((
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

teyzenizin sorunu sizsiniz.bu üslupla herkesin sorunu olabilirsiniz hatta:ssz:

Yaş farkınız çok az,belki bu yüzden kıskançlık olabilir.
Teyzeden çok,kuzen çekişmesi veya kardeş kavgasına benzettim.
Yine de teyzen hakkında böyle sözler söylememelisin.

Teyzen nerede yaşıyor söylememişsin ama senin imkanlarına sahip olmayabilir.
Hatta belki deden,giyimini veya kaş almasını kısıtlıyor olabilir.
Sır konusunda haklısın.Acaba kendi yapamadığını sen yaptın diye mi kızdı ?
Nedense teyzenin baskı altında yaşadığını ve senin serbest olmanı kıskandığını düşündüm.

Sizin ki bir dert kapsamına girmiyor bence, bunu teyzenize düzgün bir dille söyleyip sorunu çözebilirsiniz olmadı konuşmazsınız canım çok mu zor... burda Gerizekalı Teyzem diye başlık açmak kimseye yakışmaz bence...

Gerizekalı teyzem?
He bu durumda akıllı olan siz oluyorsunuz yani.Yaş aralıkları yakın olan akrabalar arasında mutlaka bir mukayese etme/edilme durumu vardır.Teyzeniz İstanbul'da yaşamadığı için sizin gibi giyinme,kaş alma vs vs gibi imkanlara sahip değildir belki.Sizin anneanneniz onun annesi,yani annesi ve kendisi arasında çokça bir nesil farkı var anlaşılan.Size sunulan imkanlar ona sunulmadığı için kıskanıyor olabilir.Fakat bu durumdan dolayı geri zekalı demeden önce ona yardımcı olmanız gerekir sanırım.Tuhaf,siz de akıllılık ve usluluktan payınıza düşeni almış olsaydınız bu şekilde konuşmazdınız sanırım.Adınıza üzüldüm.:ssz:

Back
X