Teyzemin sorunu ne?

Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor :((
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

özel eşyalarını karıştırmasına sinir olmanı anlıyorumda, 21 yaşında olduğu halde, topuklu giymez, makyaj yapmaz, kaş almaz demek ne demek ya, eleştirilcek bişey mi bu kızın kendi bedeni sanane, ister kaşını alır ister almaz, bu kadar şekilci olmamak lazım, bakım dediğin bunlar değil, bunlar işin ambalajı. ben istanbulluyum o anadoludan havası sezdim açıkcası
hem eşyalarımı karıştırıyor diye kızıyorsun hem sende onun telefonunu karıştırıyorsun

hem madem hoşlanmıyorsun neden bu kadar sırlarını paylaşıyosun ki
sadece yazdan yaza geliyormuş, giysilerini kitle bi dolaba, sırrını paylaşma olsun bitsin

sanırım 18 yaşındasın, kafaya takcak daha önemli meselelerin olmalı

Son düzenleme:
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor :((
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

makyaj yapmamak, topuklu giymemek hiç bir kızı çirkin yapmazzzz aksine doğal güzellik diye bir şey vardır. ve sanırım siz bu doğal güzelliği kıskanıyor olabilirmisiniz acaba?

21 yaşındasınız ve teyzenizin bu tavırlarını dert mi edindiniz?

Teyzeniz biraz düşüncesiz olabilir kıyafetinizi izinsiz giymek, özel eşyalarınızı karıştırmak bunu gösteriyor ama aranızda bir yakınlık varsa bunlar büyütülecek şeyler de değil.

Siz dedikodu yapmasaydınız ya da fotoğraflarına gizlice bakmasaydınız kavgaya sebebiyet vermeyecektiniz.

Suç biraz da sizde sanki:26:

21 yaşındasınız ve teyzenizin bu tavırlarını dert mi edindiniz?

Teyzeniz biraz düşüncesiz olabilir kıyafetinizi izinsiz giymek, özel eşyalarınızı karıştırmak bunu gösteriyor ama aranızda bir yakınlık varsa bunlar büyütülecek şeyler de değil.

Siz dedikodu yapmasaydınız ya da fotoğraflarına gizlice bakmasaydınız kavgaya sebebiyet vermeyecektiniz.

Suç biraz da sizde sanki:26:

21 yaşında olan konu sahibinin teyzesi konu sahibi 18 yaşında imiş

benden 5 yaş küçük 2 kız yiğenim var arkadaş gibiyizidir.annelerine anlatamadıklarını mevzularını bana anlatırlar.manita gibi:1::1:

kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı paylaşırız yeri geldiğinde.

kimi zaman olurki öfkelenir bağırırım gibi zaman olurki onlardan off teyze saçmalıyorsun laflarını duyarım.

şimdi yazılanları okuyunca tırstım acaba bende mi gerizakalıyım:9::9:

Siz beni yanlis anladınız ben onunla herseyimi paylasiyorum ama o istemiyor ben senin eskilerini ne yapıyım canım diyo ask olsun cok kırıldım falan diyo

Teyzene biraz acıdım,çünkü ben de genç bir teyzeydim.Son çocuk olduğum için ilgiden,özenden yoksundum,ablamlar da hep kendi çocuklarını düşünür,benle ilgilenmezlerdi,bir hediye aldıklarını bilmem.Çocuk halimle bana ''sen teyzesin'' derlerdi.Onu da anla.Ama senin teyzen biraz bunalımını etrafa yansıtıyor.Ben yansıtmazdım.Aksine yeğenler benim elbiselerimi sormadan alır giderlerdi,çok kızardım,annem' olsun o senin yeğenim''derdi.Ablamlar ''olsun o senin yeğenin''derlerdi,ama beni düşünen kimse yoktu..Bencillerdi..Hep ben vermek zorundaydım ,ben teyzeyim ya;iğrenç birşeydi o duygu..

Kendisiyle konuşmaya çalış.''Bir sorunun mu var ''de..Belliki bunalımda;' sen yeğenlik' yap..Birgün o da sana 'teyzelik 'yapar,kendine geldiğinde..Belki birgün abla kardeş gibi olursunuz..Şimdi benden 10-15 yaş küçük yeğenlerimle abla-kardeş gibiyim,ama büyüklerle öyle olmadı..
Dert etme bunları,daha ne dertlerin olacak..Birbirinize sıkı sıkı sarılın..Ailesiniz siz..

Son düzenleme:
özel eşyalarını karıştırmasına sinir olmanı anlıyorumda, 21 yaşında olduğu halde, topuklu giymez, makyaj yapmaz, kaş almaz demek ne demek ya, eleştirilcek bişey mi bu kızın kendi bedeni sanane, ister kaşını alır ister almaz, bu kadar şekilci olmamak lazım, bakım dediğin bunlar değil, bunlar işin ambalajı. ben istanbulluyum o anadoludan havası sezdim açıkcası
hem eşyalarımı karıştırıyor diye kızıyorsun hem sende onun telefonunu karıştırıyorsun

hem madem hoşlanmıyorsun neden bu kadar sırlarını paylaşıyosun ki
sadece yazdan yaza geliyormuş, giysilerini kitle bi dolaba, sırrını paylaşma olsun bitsin

sanırım 18 yaşındasın, kafaya takcak daha önemli meselelerin olmalı

Doğrusunu soylemek gerekirse ona suan cok sinirliyim benim bütün herseyimi gitmeden bır gun once anneme anlatmış :( ben bunları 2-3 gun once öğrendim
Ben ona kaslarını biraz incelt daha iyi olur dedim ama cok sakın söyledim o ise sanamı sorucam bence senin ihtiyacin var falan dedi ben onun hiç bır zaman kalbini kırmadım o hiç oyle değil ama

Teyzene biraz acıdım,çünkü ben de genç bir teyzeydim.Son çocuk olduğum için ilgiden,özenden yoksundum,ablamlar da hep kendi çocuklarını düşünür,benle ilgilenmezlerdi,bir hediye aldıklarını bilmem.Çocuk halimle bana ''sen teyzesin'' derlerdi.Onu da anla.Ama senin teyzen biraz bunalımını etrafa yansıtıyor.Ben yansıtmazdım.Aksine yeğenler benim elbiselerimi sormadan alır giderlerdi,çok kızardım,annem' olsun o senin yeğenim''derdi.Ablamlar ''olsun o senin yeğenin''derlerdi,ama beni düşünen kimse yoktu..Bencillerdi..Hep ben vermek zorundaydım ,iğrenç birşeydi o duygu..Kendisiyle konuşmaya çalış.''Bir sorunun mu var ''de..Belliki bunalımda;' sen yeğenlik' yap..Birgün o da sana 'teyzelik 'yapar,kendine geldiğinde..Belki birgün abla kardeş gibi olursunuz..Şimdi benden 10-15 küçük yeğenlerimle abla-kardeş gibiyim,ama büyüklerle öyle olmadı..

Doğruları aktarmışsın ancak bence konu sahibi de teyzesi de ergenlikle yetişkinlik arasındaki dönemin polemiklerini yaşıyorlar. 18 ve 21 yaş aslında olgunlaşmaya ramak kalmış olan bir yaştır. Ama biraz o sıkıntıyı gördüm ben konu sahibinde…

Sırlarınızı paylaşacak kadar yakınsınız ama kıyafetinizi deneyip fotoğraf çekinince bu kadar tepki veriyorsunuz enterasan.Ayrıca bende pek makyaj yapmam,topuklu ayakkabım yoktur,elbisem dahi yoktur çünkü rahatıma düşkünümdür,biraz utangaç ve çekingen olduğum içinde sanki bunları giyip gezsem herkes bana bakıcakmış gibi hissederim diye ne alırım ne giyerim.Bu beni bakımsız ve çirkin mi yapar.Kaşımıda almam ortasında tek tük çıkanları alırım o kadar.O zaman teyzenle benim vayy halime desene.
Tamam teyzenizinde yaptığı doğru değil sizinle konuştuğunuzu hemen yetiştirmiş ama sizin tepkilerinizde pek normal değil.

Siz beni yanlis anladınız ben suan gercekten yanlız kaldım onun sayesinde biz eskiden cok yakındık bütün sırlarımı söyledim
Onunla herseyimi paylaşıyorum ama o ben senin eskilerine bı kaldım sen nedemek istiyorsun falan dedi
Biz onunla cok yakındık daki bütün sırlarımı anlatana kadar beni tehtit bile etti ve gitmesine 1 gun kala herseyimi anneme anlatı sizce onu sevmeli miyim ?

Siz beni yanlis anladınız ben suan gercekten yanlız kaldım onun sayesinde biz eskiden cok yakındık bütün sırlarımı söyledim
Onunla herseyimi paylaşıyorum ama o ben senin eskilerine bı kaldım sen nedemek istiyorsun falan dedi
Biz onunla cok yakındık daki bütün sırlarımı anlatana kadar beni tehtit bile etti ve gitmesine 1 gun kala herseyimi anneme anlatı sizce onu sevmeli miyim ?

sende haklısın ve sevmek zorunda değilsin ama şu konu başlığını hatalı açmışsın gerizekalı ne demek ayıp oldu biraz

Doğru ,her ikisi de ergen yaşta ve ergenlik sorunları bunlar..Bu kafa bulanık dönemde birbirinizi kırmamaya bakın..Hem sen ondan daha iyi durumdasın,genç annen baban var,daha çok ilgiye maruz kalacaksın..Bu yönünden bak ve teyzeni pek yargılama..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama teyzen ve senden büyük olması ona saygı göstermen zorunluluğunu gösterir.

bence teyzene çekmişsin,tıpa tıp aynısınız hatta.

üzerine vazife olmayan ne kadar çok şeyden dert yanıp senden 3 yaş büyük teyzene gerizekalı sıfatını uygun görmüşsün.. yazık..

Benim herseyimi anneme herkese anlatı
Onunla herseyimi paylaşmama rağmen gizlice eşyalarımı aldı
İstediğin herseyimi alabilirsin dememe rağmen senin eskilerine mı kaldım diyip güldü ve ben hiç bır sey demedi.
Gercekten ask olsun siz beni yanlis anladınız bırakında bütün bu seylerden sonra ona bır gerizekali diye biliyim

Benim herseyimi anneme herkese anlatı
Onunla herseyimi paylaşmama rağmen gizlice eşyalarımı aldı
İstediğin herseyimi alabilirsin dememe rağmen senin eskilerine mı kaldım diyip güldü ve ben hiç bır sey demedi.
Gercekten ask olsun siz beni yanlis anladınız bırakında bütün bu seylerden sonra ona bır gerizekali diye biliyim

ama burda olmaz
arkasından ne diyorsun yüzüne desene o zaman gerizekalı diye

Sanırım birşeyi unutmussun arkadaşım 2 kişinin bildigi sır hiç bir zaman sır olmaz kimseyi sevmek zorunda degilsin ama gerizekalı ifadesi agır olmuş şimdi bende makyaj yapmıyor ve topuklu giymiyorum şimdi bende çirkin oldum:52::52:

Teyzene biraz acıdım,çünkü ben de genç bir teyzeydim.Son çocuk olduğum için ilgiden,özenden yoksundum,ablamlar da hep kendi çocuklarını düşünür,benle ilgilenmezlerdi,bir hediye aldıklarını bilmem.Çocuk halimle bana ''sen teyzesin'' derlerdi.Onu da anla.Ama senin teyzen biraz bunalımını etrafa yansıtıyor.Ben yansıtmazdım.Aksine yeğenler benim elbiselerimi sormadan alır giderlerdi,çok kızardım,annem' olsun o senin yeğenim''derdi.Ablamlar ''olsun o senin yeğenin''derlerdi,ama beni düşünen kimse yoktu..Bencillerdi..Hep ben vermek zorundaydım ,ben teyzeyim ya;iğrenç birşeydi o duygu..

Kendisiyle konuşmaya çalış.''Bir sorunun mu var ''de..Belliki bunalımda;' sen yeğenlik' yap..Birgün o da sana 'teyzelik 'yapar,kendine geldiğinde..Belki birgün abla kardeş gibi olursunuz..Şimdi benden 10-15 yaş küçük yeğenlerimle abla-kardeş gibiyim,ama büyüklerle öyle olmadı..
Dert etme bunları,daha ne dertlerin olacak..Birbirinize sıkı sıkı sarılın..Ailesiniz siz..

Yemin ederim onu 20 kere aradım neden yaptın diyip ağladım ben sana güvendim dedim o ise ben söylemedim falan dedi ama ben ondan başka kimseye guvenmemistimki
Ben onunla herzaman aile gibi olmak istedim ona herseyimi paylaştım o istemedi hayır senin eskilerini ne yapıyım dedi gel birliktekuafore gittip kafa dağıtalım kasimizi falan alalım hem sende biraz incelet falan dedim ama gercekten kırmak icin demedim
Sanamı sorucam bence sen kuaföre git tipini duzelt falan dedi sok oldum yemin ederim bır sey demedi o gun ona kızmadım bile belki bana sinirlenmistir diye yine hep alttan alan ben oldum :((((

Yemin ederim onu 20 kere aradım neden yaptın diyip ağladım ben sana güvendim dedim o ise ben söylemedim falan dedi ama ben ondan başka kimseye guvenmemistimki
Ben onunla herzaman aile gibi olmak istedim ona herseyimi paylaştım o istemedi hayır senin eskilerini ne yapıyım dedi gel birliktekuafore gittip kafa dağıtalım kasimizi falan alalım hem sende biraz incelet falan dedim ama gercekten kırmak icin demedim
Sanamı sorucam bence sen kuaföre git tipini duzelt falan dedi sok oldum yemin ederim bır sey demedi o gun ona kızmadım bile belki bana sinirlenmistir diye yine hep alttan alan ben oldum :((((

Sanırım birşeyi unutmussun arkadaşım 2 kişinin bildigi sır hiç bir zaman sır olmaz kimseyi sevmek zorunda degilsin ama gerizekalı ifadesi agır olmuş şimdi bende makyaj yapmıyor ve topuklu giymiyorum şimdi bende çirkin oldum:52::52:

Evet söyleme derdini dostuna dostun gider söyler kendi dostuna der annem hep…

Back
X