• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemle Ben?

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Bahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum

evet niyetim hayat kadını olmak istersen parayı kırışırız deyip bir kahkaha atardım ben olsam..
siz niye hiç cevap vermiyorsunuz anlamadım. dış kapının dış mandalına.
Benden büyük diye susuyorum teyze saygısızlık yapıyorsam ben yapıyorum sen neden karışıyorsun benim hayatım ben özgürüm istersem mini şort ile gezerim kimseyi alakadar etmez diyorum

Benden büyük diye susuyorum teyze saygısızlık yapıyorsam ben yapıyorum sen neden karışıyorsun benim hayatım ben özgürüm istersem mini şort ile gezerim kimseyi alakadar etmez diyorum

büyükse öyle davransın.
burdan bile kıskançlığı belli.
sen böyle kibar kibar cevap verdiğinde ne değişiyor. onca hakaret olduğu yerde duruyor üstelik bir dahaki sefere yine söyleyecek. önünü kesmen lazım.

büyükse öyle davransın.
burdan bile kıskançlığı belli.
sen böyle kibar kibar cevap verdiğinde ne değişiyor. onca hakaret olduğu yerde duruyor üstelik bir dahaki sefere yine söyleyecek. önünü kesmen lazım.
Zaten birdaha pek gideceğimi sanmıyorum gitsemde onla pek muhattap olmadan dedemleri ziyaret eder cikarim o zaman ne giysem acaba ben normalde kot falan giyiyorum ona da dar diye laf söyler ama onun için giyim tarzımi degistirmeyecegim artik

Bahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum
Canım ben de bir teyzeyim ve böyle yaratıkların da teyze olduğunu duyunca şaşırıyorum. Hiç aldırma. Belli ki sevgisiz, saygısız ve seviyesiz biri. Ben olsam özellikle oraya giderken daha açık giyinirim. Laf söyleyince cevap vermekten asla çekinme.

Bu ima çirkin yalnız..
kocasızlık başına vurdu degil, zihniyet meselesi bu.
Evli barklı olup böyle insanlar Yok mu sanki?

öz teyzesi yiğenine hayat kadınımı olacaksın dermi??

başka nasıl bir zihniyet bu cümleyi söyletebilir??

hırs ve kıskançlık başka birşey değil

37-38 rica ediyorum söyleyin
Ben söyleyeyim ,koca istiyor :)) uygun birini bulun ,başını bağlayın ,bak o zaman gıkı çıkıyor mu :)

Hayat kadını meselesine çok bozuldum .insan yeğenine öyle bir yakıştırma yapar mı ? Ayrıca ahlak giyimle olmaz deseydin keşke . Dediğim gibi kocasizlik başına vurmuş ,saracak yer arıyor ,kusura bakma .

öz teyzesi yiğenine hayat kadınımı olacaksın dermi??

başka nasıl bir zihniyet bu cümleyi söyletebilir??

hırs ve kıskançlık başka birşey değil

Köhne. Cahil. Bagnaz. Bilmiyorum hangi zihniyet. Ama siz meseleyi kadının bekar olmasın, hatta ima ettiğiniz sekli ile ‘kocasızlığın başına vurmasına’ bağlıyorsunuz.
İmanızda da kıskançlıktan ziyade bu vardı. Söyletme beni şimdi, ben biliyorum onun derdini tavrı.
Siz de bir başka çeşit insanları yaftalayan birisiniz demekki.

Back
X