• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemle Ben?

Bahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum

Aile dinamiklerinizi ve sizin haksızlıklar karşısında ne kadar güçlü durabildiğinizi bilmediğim için benim dediğimi yapmayın da, ben avukat arkadaşımdan adresine belge göndertirdim. Müvekkilime söylediğiniz şu şu şu sözler psikolojik şiddete girmektedir ve kanunlara aykırıdır. Davranışlarınızın devamı halinde kanuni işlemler başlatılacaktır” diye.

Bunu yapamıyorsam, bir sonraki gidişimde bu yaptıklarının yanlış olduğunu isterse onunla istediği herhangi bir psikoloğa gidip çift terapisi alabileceğimi söylerdim. Kabul etmeyince de “çünkü haksız olduğunu biliyorsun ve psikoloğun söyleyeceği şeyleri kaldıramayacağın için gelmek istemiyorsun. O yüzden bir daha bana karışma. Anne veya babam olmadığın için zaten karışma hakkın yok. Ne zaman bana karışsan sana beraber psikoloğa çift terapisine gitme teklifi yapacağım” derdim. Eminim bir sürü laf söylerdi ama bir daha yapmazdı.

Bunu da yapamıyorsam, dalga geçerdim. Ne zaman bana laf soksa okları ona çevirirdim. Gülerek “hayırdır teyze, sen giyemedin diye kıskanıyor musun? Hahhahah Ah teyzem çilekeş teyzem” veya “teyze Sen eskiden bu kadar sinirli değilmişsin, gittikçe sinirli bir insan oluyorsun, yaşlandın mı yoksa? Hahhah. Ay şaka yaptım kızma, çok tatlısın” vs derdim. Devamlı gözlerim ona çevrilmesinden rahatsız olacağı için eleştirmemeye başlar muhtemelen.

En iyisi bu üçüncüsünü yapın. En az uğraşarak ve en az sinir bozulmasıyla halletmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Ah ah kadının en büyük düşmanı yine kadındır.Teyzen sana düşman , burdaki bazı kadın üyeler de teyzene "kocasızlıktan" öyle olmuş diye çirkin imalarda bulunuyor.Bu üyelerin bazılarının eski konularını da biliyoruz üstelik , kocalarından ne çektiklerini de.

Teyzenizin iç dünyasında sorunları olabilir , bunu dışarıya bu şekilde yansıtıyor demek ki siz de nasibinizi alıyosunuz.Aldırmamaya çalışın.Umarım o da kendini mutlu edecek bir yaşam tarzı benimser de etrafındaki insanları mutsuz etmeyi bırakır.

Bu ima çirkin yalnız..
kocasızlık başına vurdu degil, zihniyet meselesi bu.
Evli barklı olup böyle insanlar Yok mu sanki?

Bu ima çirkinse teyzenin yeğenine hayat kadını olacaksın demesi nedir peki?

Teyzenin birşey istediği konusunda hemfikirim. Ama o arkadaşın söylediğinden önce, temiz bir dayak istiyor bence.

Ben olsam teyzemdir, büyüğümdür falan demem. O laf ağzından çıkar çıkmaz kalkar bir tane patlatırım suratının ortasına.

Ah ah kadının en büyük düşmanı yine kadındır.Teyzen sana düşman , burdaki bazı kadın üyeler de teyzene "kocasızlıktan" öyle olmuş diye çirkin imalarda bulunuyor.Bu üyelerin bazılarının eski konularını da biliyoruz üstelik , kocalarından ne çektiklerini de.

Teyzenizin iç dünyasında sorunları olabilir , bunu dışarıya bu şekilde yansıtıyor demek ki siz de nasibinizi alıyosunuz.Aldırmamaya çalışın.Umarım o da kendini mutlu edecek bir yaşam tarzı benimser de etrafındaki insanları mutsuz etmeyi bırakır.
Çoook sağolun ucuncuyu yapacagim

Bahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum
Annen nerde ne diyo bu duruma annenin izin vermemesi gerek bende teyzeyim aramzda az yas farki var yigenimle.fakat ben asla yigenime kizmam bile bebegim diye konusurum hep

Ya senin teyzeyi bilmem de. Ben kendi teyzeme demiştim kıyafetin uygun değil diye. Ve bana atarlandi. Sebebi de cinsel organı ve fotosu belli oluyordu giydiği şeyde resmen. Benimde uyarmam zoruna gitti. Ne varmış ki falan dedi.
İnsanoğlu gariptir boşver ya

Benden büyük diye susuyorum teyze saygısızlık yapıyorsam ben yapıyorum sen neden karışıyorsun benim hayatım ben özgürüm istersem mini şort ile gezerim kimseyi alakadar etmez diyorum

Benden büyük diye kimsenin bana saygısızlık yapmasına izin vermem. Büyükse büyüklüğünü bilecek. İnsan olan kibarca, kırmadan, uygun bir dille uyarır ama karar yine senin olur. Büyüklük budur. Verin cevabını sussun. Anlayamıyorum böyle şeyleri dert edinip kendini üzenleri. Kimse senden değerli değil güzel kardeşim. Evet seni örnek alınca insan başka ne iş yapabilir ki de geç. Bana saygısı yoksa büyük yaşlı dinlemem. Saygıdan susup yıllarca beni ezmelerine izin verdim ama evde hep ben ağladım. Hata etmişim. Akıllandım :)

Evli olmadığı için .
Kadınların bir zamandan sonra evlenmemiş olması onları huysuz yapıyor galiba .
Çünkü benimde bekar iki tane Teyzem var hiç yoktan hep kavga ederler gelene gecene laf söylerler .
Evlilikte bir ihtiyac gercekten .
Allah yardım etsin ne diyeyim .

Valla ben de teyzeyim ama yeğenimle annesinden bile daha iyi anlaşırım yani. Teyzeniz çok çirkin zihniyette bir insanmış gerçekten. Ne demek hayat kadını olacaksın! Ayrıca bir arkadaşın yazdığına aynen katılıyorum. Ahlak giyinmekle olmaz. Ne ahlaksızlar var görünürde her yeri kapalı ama beyni açık. Teyze 38 yaşındaymış, siz kaç yaşındasınız bu arada?

Teyzem bana bunları söyleyecek , kusura bakmayın arada saygı kalmamış zaten kendinizi tutmanıza gerek yok rezil rüsva ederdim.. ayrıca anam babam var , kaç yaşında insanım sana sormayacağım ne giyinecegimi deseniz ya

Teyze de olsa hakki yok giyiminize karismaya.Cocuk musunuz siz ki karışıyor.Haddini bildirin bence cok yuz bulmus

Mesafeli dur teyzene
Mumkun oldugumca gitme dicem ama anane dede varmis
Gittiginde o konussun sen duyma
Off puff.. de sadece anlasin
Uzatirsa
Yeter teyze sana mi sorcam..de

Annen nerde ne diyo bu duruma annenin izin vermemesi gerek bende teyzeyim aramzda az yas farki var yigenimle.fakat ben asla yigenime kizmam bile bebegim diye konusurum hep
O da diyor
"Hayırdır sen gençliğinde giyemedin diye mi bu saldırganlığın" deyin bence. Kıskandığını vurun yüzüne ama sinirle değil dalga geçerek ve sakince. Oraya giderken de canınız ne istiyorsa onu giyip gidin.
Ayrıca anneniz neden bir şey demiyor? O ses çıkarsa bu kadar yüz bulmaz teyzeniz.
Annemde sanane istedigini giyer genc o diyor o da sende heralde onun hayat kadini olmasinii diyor

Back
X