mrb arkadaslar ben 5sene once izmire baska sehirdn gelinn gittm teyzemle ayni sehirdeyiz 5sene oldu evleneli daha bir kere evime gelmedi kuzenimlede bekarkn cok iyi anlasirdik oda NE geldi NE bulusalim biyerde fln dedi aramadi bile bnde knsmyrdm Bu yuzden simdi annemlerde misafirliktym teyzemde birazdan buraya gelecek sizce ona nsl davranmaliyim
Bu arada kv lerle alt ust oturuyoruz teyzemn evime gelmeme nedeni kaynanamdn tiksinmesi diye tahmin ediyorum AMA insan bi aramazmi yegenini SEN gel fln diye
normal davran...bir sıkıntısı varsa dile getirecektir...kusura bakma şu yüzden bu sebepten gelemedim çağıramadım diye...mrb arkadaslar ben 5sene once izmire baska sehirdn gelinn gittm teyzemle ayni sehirdeyiz 5sene oldu evleneli daha bir kere evime gelmedi kuzenimlede bekarkn cok iyi anlasirdik oda NE geldi NE bulusalim biyerde fln dedi aramadi bile bnde knsmyrdm Bu yuzden simdi annemlerde misafirliktym teyzemde birazdan buraya gelecek sizce ona nsl davranmaliyim
Bu arada kv lerle alt ust oturuyoruz teyzemn evime gelmeme nedeni kaynanamdn tiksinmesi diye tahmin ediyorum AMA insan bi aramazmi yegenini SEN gel fln diye
daha once knstum oyle yine dvm etti bnde hic knsmamaya karar verdimbence normal davranın, şakayla karışık üzüldüğnüzü söyleyin
benimlede grsmek istenyr sanirim ama sverdi beni aramizda kotu bsy gecmedikiKaynanadan tiksinmek bahane değil en azından sizi çağırabilirdi yanına ya da dışarıda buluşurdunuz .
Soguk akrabaya sen de soguk davran.
Nefret ediyorum akrabalarin soguk olmasindan! Senin kardesinin cocugu ya!
tanimiyo ki hic bi kere nisanliykn gormustu kv tiksinmis o dikkat etmez kendine tteyzmde cok titiz ama bnm evim ayri gelmemesi icin bi sebeb yok kikvniz ile teyzeniz arasında kavga mı var, sizin eviniz ayrıysa gelmemesi için bir sebep olmamalı..
knstm bi kere gelcm falan deyip gecistirdi isteTeyzenizle konuşmayı denemediniz mi hiç?
Odada uyuyor numarası. Garanti kurtuluş ya..
bende senin gibi dusunuyorum cnm knsmaya caliscm artikCanim kaynanandan tiksiniyormus , senle ne alakasi var ?
Sonucta senin evine gelebilir , seni evine davet edebilir .
Bir telefon acabilir yani.
Bence geldiginde sor kendisine ne sorunu varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?