kayınvalidenden neden tiksiniyor birde ne olursa olsun kimse beni sevdiğimden uzaklaştıramaz...
knsmuyorm zaten AMA annemlerde denk geliyoruz isteBen olsam bi daha konusmazdim
yahu şu sesli harfleri neden yutuyorsunuz?
cnm knsmaya caliscm bu ne demek, Türkçe yazmak çok mu zor?
telefonda degil cnm annemlerde karsilasmistik yine ozmn knstum.baslarda knsuyodum diger kuzenim evlenince onun evine gitti baska sehirde oldugu halde ondn beri hic knsmadimBu 5 sene içinde hiç konuşmadınız mı neden böyle diye?
Tamam sen bilmediğin yere gelin gitmişsin onun seni yalnız bırakmaması lazımdı. Ama öteki taraftan o gelmiyor diye sen küçük olarak onun evine gitseydin de konuşsaydın daha iyi olurdu.
Hem telefonda geçiştirmiş yüzyüze olunca atlatamazdı daha net konuşmak zorunda kalırdı.
Annene gelince de sor yıllardır çalmadın kapımı de ki gücendiğini anlasın. Kv yüzünden diye bir bahane kabul edilemez.
telefonda degil cnm annemlerde karsilasmistik yine ozmn knstum.baslarda knsuyodum diger kuzenim evlenince onun evine gitti baska sehirde oldugu halde ondn beri hic knsmadim
bi hosgeldn dedm bide giderkn sarildm onun disinda HC knsmadim.giderkn de Ben seviyorum seni arasi uzakya ondan gelemedm diyo bende evet cok uzak nasil geleceksn dedm..uzak dedigi yarin saat arasi isine gelmiyoBen olsam gelip gelmemesi umrumds degilmis gibi davranirdim. Gelemedik falan diye de konu acarsa farketmez hayirlisi dersin.
ablasi oluyo oda kiziyoda bsy demiyoAnnen ne diyor bu duruma?
Ablasına/kardeşine bir şey demiyor mu? Kızını orada yalnız hissettirdiği için üzüldüğünü belli etmiyor mu?
teyzenle ne gibi sorununuz var ki görüşmüyorsunuz ?
hadi gelmedi,dısarda da görüsebilirdi isteseydi ..
HC bi sorun yok soruncada uzakligi bahane ediyo yarim saatlik yer yani 5senedir gelememis oyuzden
görüsmek istese görüsürdü cnm ..
teyzeniz gelmiyorsa siz gidin evini biliyorsanız ..
aradaki bu sogukluk neden ..
ablasi oluyo oda kiziyoda bsy demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?