teyzemle kusum ...

kendine dikkat etmiyor cnm okonuda hakli AMA bnm evim ayri ayni evde olsak anlicm
kayınvalidenden neden tiksiniyor birde ne olursa olsun kimse beni sevdiğimden uzaklaştıramaz...

biliyo cnm oda bsy diyemiyo

Teyze anne yarısıdır..
Ben teyzemi öperken annemin kokusunu içime çekiyorum sanki..
Yaptığı hoş bişi değil..
Sen sonradan gitmişsin oraya sonuçta, sana karşı ilgili olması gerekiyordu..
Bence açıkca bunu yüzüne söyleyin, ne kaybedersiniz ki..
Zaten görüşmüyormuşsunuz, en azından bi sebep olmuş olur..

cnm tlfobdan yaziyorm harfler karisiyo zaten yazarken oyuzden kisaltiyorum
yahu şu sesli harfleri neden yutuyorsunuz?
cnm knsmaya caliscm bu ne demek, Türkçe yazmak çok mu zor?

Bu 5 sene içinde hiç konuşmadınız mı neden böyle diye?
Tamam sen bilmediğin yere gelin gitmişsin onun seni yalnız bırakmaması lazımdı. Ama öteki taraftan o gelmiyor diye sen küçük olarak onun evine gitseydin de konuşsaydın daha iyi olurdu.
Hem telefonda geçiştirmiş yüzyüze olunca atlatamazdı daha net konuşmak zorunda kalırdı.

Annene gelince de sor yıllardır çalmadın kapımı de ki gücendiğini anlasın. Kv yüzünden diye bir bahane kabul edilemez.

telefonda degil cnm annemlerde karsilasmistik yine ozmn knstum.baslarda knsuyodum diger kuzenim evlenince onun evine gitti baska sehirde oldugu halde ondn beri hic knsmadim

Ben olsam gelip gelmemesi umrumds degilmis gibi davranirdim. Gelemedik falan diye de konu acarsa farketmez hayirlisi dersin.

telefonda degil cnm annemlerde karsilasmistik yine ozmn knstum.baslarda knsuyodum diger kuzenim evlenince onun evine gitti baska sehirde oldugu halde ondn beri hic knsmadim

Annen ne diyor bu duruma?
Ablasına/kardeşine bir şey demiyor mu? Kızını orada yalnız hissettirdiği için üzüldüğünü belli etmiyor mu?

teyzenle ne gibi sorununuz var ki görüşmüyorsunuz ?
hadi gelmedi,dısarda da görüsebilirdi isteseydi ..

Ben olsam gelip gelmemesi umrumds degilmis gibi davranirdim. Gelemedik falan diye de konu acarsa farketmez hayirlisi dersin.
bi hosgeldn dedm bide giderkn sarildm onun disinda HC knsmadim.giderkn de Ben seviyorum seni arasi uzakya ondan gelemedm diyo bende evet cok uzak nasil geleceksn dedm..uzak dedigi yarin saat arasi isine gelmiyo

Annen ne diyor bu duruma?
Ablasına/kardeşine bir şey demiyor mu? Kızını orada yalnız hissettirdiği için üzüldüğünü belli etmiyor mu?
ablasi oluyo oda kiziyoda bsy demiyo

HC bi sorun yok soruncada uzakligi bahane ediyo yarim saatlik yer yani 5senedir gelememis oyuzden
teyzenle ne gibi sorununuz var ki görüşmüyorsunuz ?
hadi gelmedi,dısarda da görüsebilirdi isteseydi ..

o geri durunca nasil gideyim ki cnm yiine arasa goruselim falan diye knsurum AMA istemiyo belliki
görüsmek istese görüsürdü cnm ..
teyzeniz gelmiyorsa siz gidin evini biliyorsanız ..
aradaki bu sogukluk neden ..

Ben de kusum. Hayatımda yaptigim en doğru şeylerden biriydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…