beni istemeyeni bende istemem akrabalardan biri yapsa neysede insanın teyzesi yapınca koyuyo anne yarısı yaaBen de kusum. Hayatımda yaptigim en doğru şeylerden biriydi :)
oyle yapıyorum zaten ama annemlerdede denk gelmesek hiç gormesem daha iyi olck görünce knşmk zorunda kalıyorumBence kızmaktan daha fazlasını yapmalı.
Teyzene giderken diyeceğin asıl şey inşallah birbirimize işimiz düşmez olmalıydı. Bu laf herşeyi özetlerdi.
Görüşmek istemiyorsa sen de arayıp sorma boşver.
Ne kizacam nefeet ediyorum. Millet 40 kat elden zarar görür benim zilli teyzembyapiyor. O kadar rahatimki bilseydim daha önce kuserdim. Ohhh catlasin :)beni istemeyeni bende istemem akrabalardan biri yapsa neysede insanın teyzesi yapınca koyuyo anne yarısı yaa
Teyzeler ana yarısı derler yaaa hani teyzeler de sapıtti su sıralarmrb arkadaslar ben 5sene once izmire baska sehirdn gelinn gittm teyzemle ayni sehirdeyiz 5sene oldu evleneli daha bir kere evime gelmedi kuzenimlede bekarkn cok iyi anlasirdik oda NE geldi NE bulusalim biyerde fln dedi aramadi bile bnde knsmyrdm Bu yuzden simdi annemlerde misafirliktym teyzemde birazdan buraya gelecek sizce ona nsl davranmaliyim
Bu arada kv lerle alt ust oturuyoruz teyzemn evime gelmeme nedeni kaynanamdn tiksinmesi diye tahmin ediyorum AMA insan bi aramazmi yegenini SEN gel fln diye
aynen cnm :) kendı bılır diyecek bişey bulamıyrm ona artık..hala bahaneler buluyoNe kizacam nefeet ediyorum. Millet 40 kat elden zarar görür benim zilli teyzembyapiyor. O kadar rahatimki bilseydim daha önce kuserdim. Ohhh catlasin :)
yok ozmn çok iyiydik evlendıkten sonra oldu hiç anlm veremedm yaptığına..sorduğumda yarım saatlik mesafeyi bahane ediyo çok uzakmış gelemiyomuş.istemiyo kısaca artık bende hiç istemyrm soğuttu beni kendinden en çokta onu severdim teyzelerimin içindeŞu akraba ilişkilerini hiç anlayamıyorum.Siz küçükken de hep uzak mı dururdu sizden? Teyze anne yarısıdır benim bildiğim.Ben olsam merak eder sorarım neden böyle diye.
en çok da bu koyuyor, en sevdiğin teyzen olması... artık benim en sevdiğim teyzem de yok... herkes bir garip.. kimseyi sevmeye gelmiyor valla.yok ozmn çok iyiydik evlendıkten sonra oldu hiç anlm veremedm yaptığına..sorduğumda yarım saatlik mesafeyi bahane ediyo çok uzakmış gelemiyomuş.istemiyo kısaca artık bende hiç istemyrm soğuttu beni kendinden en çokta onu severdim teyzelerimin içinde
Siz de o gelmeden evden gidin.ya da uyumus numarası yapin.[/QUOTE
gidecektm bgn ama annem istemedi onu kıramadm
:) o uzak durduğu için gitmk istemedm cnm..dediğin gibi hiç konuyu açmadm knşmadm bile bi hoşgeldn dedm bide giderkn sarıldm işte..kendi dedi uzak gelemedik diye bende evet baya uzak haklısn faln dedm gulumsuyo bşy demedi neyse anladım artık ıyıce ıstemediğiniTeyzeler ana yarısı derler yaaa hani teyzeler de sapıtti su sıralar
Bak ne güzel sen genc bi bayan olarak gelmelerini beklemissin o yaşlı basli bi de ana yarisi olacak aramamis bile. Gerci o gelmiyosa bile sen araybilir ve sen gidebilirdin ona.
Bi de konuş tabii bu gece onunla ama mesafeli de ol konuyu da acma niye gelmiyorsun hic diye. Varsa sikintisi o aciklama yapsin.
Ne saçma bir teyzen var, dağ dağa küsmüş haberi yok! Ortada bir sorun yokken teyzen neden böyle yapıyor?ya anneni ya seni kıskanıyor heraldetekrardan mrb teyzemle çok kotu kavga ettik size anlatıp dertleşmek rahatlamak istedim..
1haftadır annemle knşmak için bnm tlfonu arıyo annemin tlfonuda var bu arada ama hiç onu aramıyo bende msj attım buna 5senedir evime gelmemişsin aramada istemiyorum sen bnm hiç bişeyim değilsin diye.ondan sonra kızıyla bir oldular bana demedikleri kalmadı ben haklıyım ama onlar yağ gibi üste çıkmaya çalışıyolar ..
diğer teyzelemin çocukları eşleri evine gitmişti kapıdan kovmuşlardı onlarıda birde bana akralarımı tutmadığımı soyluyolar
ben zaten hiç bi teyzemi aramazmışım akrabalarımı tutmuyomuşum bi teyzem daha var onun kızı başka sehire gelin gitti ve evine gitmişlerdi ben onu soylediğimde sen onun tırnağı olamassın dedi bana sonrada yalanladı o söylediği şeyi ..
sinirden yaralar çıktı yuzumde uyuyamadım da hala diğer teyzelerime anlattım yaptıklarını hepsi beni haklı buldular ama onlar beni terbiyesizlikle suçluyolar annemide benide ağlattılar akşam teyzemlerin yanında.
yarın onları arayıp konuşmayı duşunuyorum sizce nasıl knşmalıyım sinirlendim mi aklıma bişey gelmiyo stres var bende elim ayağım titriyo yardımlarınızı bekliyorum ..
biraz karışık oldu kusura bakmayın :)
tekrardan mrb teyzemle çok kotu kavga ettik size anlatıp dertleşmek rahatlamak istedim..
1haftadır annemle knşmak için bnm tlfonu arıyo annemin tlfonuda var bu arada ama hiç onu aramıyo bende msj attım buna 5senedir evime gelmemişsin aramada istemiyorum sen bnm hiç bişeyim değilsin diye.ondan sonra kızıyla bir oldular bana demedikleri kalmadı ben haklıyım ama onlar yağ gibi üste çıkmaya çalışıyolar ..
diğer teyzelemin çocukları eşleri evine gitmişti kapıdan kovmuşlardı onlarıda birde bana akralarımı tutmadığımı soyluyolar
ben zaten hiç bi teyzemi aramazmışım akrabalarımı tutmuyomuşum bi teyzem daha var onun kızı başka sehire gelin gitti ve evine gitmişlerdi ben onu soylediğimde sen onun tırnağı olamassın dedi bana sonrada yalanladı o söylediği şeyi ..
sinirden yaralar çıktı yuzumde uyuyamadım da hala diğer teyzelerime anlattım yaptıklarını hepsi beni haklı buldular ama onlar beni terbiyesizlikle suçluyolar annemide benide ağlattılar akşam teyzemlerin yanında.
yarın onları arayıp konuşmayı duşunuyorum sizce nasıl knşmalıyım sinirlendim mi aklıma bişey gelmiyo stres var bende elim ayağım titriyo yardımlarınızı bekliyorum ..
biraz karışık oldu kusura bakmayın :)
haklısın cnm annemide benide sşnirden ağlattı akşam soylediklerini yalanlıyo bide çozzemedim ben onu kuzenımınde onunda gerçek yuzunu gormuş oldum artık hayatımda yoklar bundan sonra zaten..Kendini ne diye harap ettin benimde 3 teyzem var ama sadece 1 tanesini severim diğeri pinti geçen yıl kızı istanbulda evlendi bana telefon açıpta davet etmedi kontür gitmesin diye herhalde diğeride aşırı dindar bizi aşağılayıp oturur dizi izlemek günah ....vs. Yani teyzelerin hepsi aynı kalitede olmuyor bence görüşme onu sen yola getiremezsin ama çokda yüzsüzmük evine gelmiyor ama annenle senin yanına geliyor çok karektersizmiş onunla görüşsen ne olacak ki yine dengesiz davranıp canını sıkıacak aman en iyisi uzak dur sen onla kavga edince annenin canı sıkılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?