teyzemle kusum ...

Ben de kusum. Hayatımda yaptigim en doğru şeylerden biriydi :)
beni istemeyeni bende istemem akrabalardan biri yapsa neysede insanın teyzesi yapınca koyuyo anne yarısı yaa

oyle yapıyorum zaten ama annemlerdede denk gelmesek hiç gormesem daha iyi olck görünce knşmk zorunda kalıyorum

beni istemeyeni bende istemem akrabalardan biri yapsa neysede insanın teyzesi yapınca koyuyo anne yarısı yaa
Ne kizacam nefeet ediyorum. Millet 40 kat elden zarar görür benim zilli teyzembyapiyor. O kadar rahatimki bilseydim daha önce kuserdim. Ohhh catlasin :)

Teyzeler ana yarısı derler yaaa hani teyzeler de sapıtti su sıralar
Bak ne güzel sen genc bi bayan olarak gelmelerini beklemissin o yaşlı basli bi de ana yarisi olacak aramamis bile. Gerci o gelmiyosa bile sen araybilir ve sen gidebilirdin ona.
Bi de konuş tabii bu gece onunla ama mesafeli de ol konuyu da acma niye gelmiyorsun hic diye. Varsa sikintisi o aciklama yapsin.

Şu akraba ilişkilerini hiç anlayamıyorum.Siz küçükken de hep uzak mı dururdu sizden? Teyze anne yarısıdır benim bildiğim.Ben olsam merak eder sorarım neden böyle diye.

Ne kizacam nefeet ediyorum. Millet 40 kat elden zarar görür benim zilli teyzembyapiyor. O kadar rahatimki bilseydim daha önce kuserdim. Ohhh catlasin :)
aynen cnm :) kendı bılır diyecek bişey bulamıyrm ona artık..hala bahaneler buluyo

Şu akraba ilişkilerini hiç anlayamıyorum.Siz küçükken de hep uzak mı dururdu sizden? Teyze anne yarısıdır benim bildiğim.Ben olsam merak eder sorarım neden böyle diye.
yok ozmn çok iyiydik evlendıkten sonra oldu hiç anlm veremedm yaptığına..sorduğumda yarım saatlik mesafeyi bahane ediyo çok uzakmış gelemiyomuş.istemiyo kısaca artık bende hiç istemyrm soğuttu beni kendinden en çokta onu severdim teyzelerimin içinde

en çok da bu koyuyor, en sevdiğin teyzen olması... artık benim en sevdiğim teyzem de yok... herkes bir garip.. kimseyi sevmeye gelmiyor valla.

:) o uzak durduğu için gitmk istemedm cnm..dediğin gibi hiç konuyu açmadm knşmadm bile bi hoşgeldn dedm bide giderkn sarıldm işte..kendi dedi uzak gelemedik diye bende evet baya uzak haklısn faln dedm gulumsuyo bşy demedi neyse anladım artık ıyıce ıstemediğini

tekrardan mrb teyzemle çok kotu kavga ettik size anlatıp dertleşmek rahatlamak istedim..
1haftadır annemle knşmak için bnm tlfonu arıyo annemin tlfonuda var bu arada ama hiç onu aramıyo bende msj attım buna 5senedir evime gelmemişsin aramada istemiyorum sen bnm hiç bişeyim değilsin diye.ondan sonra kızıyla bir oldular bana demedikleri kalmadı ben haklıyım ama onlar yağ gibi üste çıkmaya çalışıyolar ..
diğer teyzelemin çocukları eşleri evine gitmişti kapıdan kovmuşlardı onlarıda birde bana akralarımı tutmadığımı soyluyolar
ben zaten hiç bi teyzemi aramazmışım akrabalarımı tutmuyomuşum bi teyzem daha var onun kızı başka sehire gelin gitti ve evine gitmişlerdi ben onu soylediğimde sen onun tırnağı olamassın dedi bana sonrada yalanladı o söylediği şeyi ..
sinirden yaralar çıktı yuzumde uyuyamadım da hala diğer teyzelerime anlattım yaptıklarını hepsi beni haklı buldular ama onlar beni terbiyesizlikle suçluyolar annemide benide ağlattılar akşam teyzemlerin yanında.
yarın onları arayıp konuşmayı duşunuyorum sizce nasıl knşmalıyım sinirlendim mi aklıma bişey gelmiyo stres var bende elim ayağım titriyo yardımlarınızı bekliyorum ..
biraz karışık oldu kusura bakmayın :)

Ne saçma bir teyzen var, dağ dağa küsmüş haberi yok! Ortada bir sorun yokken teyzen neden böyle yapıyor?ya anneni ya seni kıskanıyor heralde

Ben teyzeni kusurlu gördüm bence ona açık açık söyle küstüğünü dışarıdada buluşabileceğinizi sanırım onada parası yoktur herhalde öyle ev hanımının extra dışırada cafelerde
harcayacak parasıda olmaz birde yetişkin genç kızları varsa zaten hiçten parası yoktur tabi bunu da sana söyleyemez

Kendini ne diye harap ettin benimde 3 teyzem var ama sadece 1 tanesini severim diğeri pinti geçen yıl kızı istanbulda evlendi bana telefon açıpta davet etmedi kontür gitmesin diye herhalde diğeride aşırı dindar bizi aşağılayıp oturur dizi izlemek günah ....vs. Yani teyzelerin hepsi aynı kalitede olmuyor bence görüşme onu sen yola getiremezsin ama çokda yüzsüzmük evine gelmiyor ama annenle senin yanına geliyor çok karektersizmiş onunla görüşsen ne olacak ki yine dengesiz davranıp canını sıkıacak aman en iyisi uzak dur sen onla kavga edince annenin canı sıkılacak

Benim yeğenim benim yaşadığım şehre gelecek .. 5 sene .. Bunun hiç bir gerekçesi yok . Kesinlikle insan arar , bulur , gelemiyorsa evine çağırır , evine çağıramıyorsa dışarda buluşur ... Küsmeyin . Ama sitemde etmeyin . 5 senedir siz orada yokmuş gibi gelmiş ona , sizde ona aynısını yapın . Önem vermeyin niye gelmedin teyze vs. Demeyin . Değmez . Kanbağıyla insanlık olmuyor .

Bence göruşmeyin ,iyice havaya girer
aramayan etmeyen o ama siz ondan daha çok kafa yoruyosunuz bu işe
5yıl bu.Bence sizin tahmin etmediginiz bi sebepten dolayi aramamis bunca vakit..bunu sebebini bulun daha mantıklı

r
haklısın cnm annemide benide sşnirden ağlattı akşam soylediklerini yalanlıyo bide çozzemedim ben onu kuzenımınde onunda gerçek yuzunu gormuş oldum artık hayatımda yoklar bundan sonra zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…