- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Aynen artık bıktim istediğimi giyerim sizeneşort giymenizle tecavüzü bağdaştıran güruh.. yeminle tiksiniyorum.
O zamanda kotuma dar derler bluzuma dar derler yani hep bir kulp buluyorlarYaz boyunca gitmeyin bence. Kış geldiğinde gidersiniz
Çok şükür dayılarım öyle değilBenim de dayım yapardı. Üstelik sadece kot pantolon giyiyorum diye. Dedikoducu manyak. Babam birşey demez o derdi. Yıllar yıllar evvel burnumdan getirirdi. Şimdi kendi gelini giyiyor, şuh makyajlar yapıyor ama gıkını çıkartamiyor.
Onlara sık sık gidiyoruz her gittigimizde laf sokmalarından bıktımLaf söyleyen söyleyene. Hiç umrumda değil.
Sen neden bu kadar içlendin ki?
Allah yardimcimiz olsunBenim de teyzem......
Daha beteri çok daha...
Eskide kaldı çocukluğumda..Allah yardimcimiz olsun
Maalesef bir teyzem ondan büyük zaten diğeride annesini bile lafini demeyen yaşli anneannemle bile kavga eden biri annemi asla dinlemez annemde diyor ama onu duyan yok ki boşver kizim diyor amaSorun annenizde sadece başkasında değil. O benm çocuğuma karışmayın o ne giyeceğini bilir dese bunlar olmaz
Ya gitmeyeceksinOnlara sık sık gidiyoruz her gittigimizde laf sokmalarından bıktım
Benim dayım da aynısını yapardı . Açık giyinen biri de değildim . Kot pantolon üstüne kolsuz Tişört giymiştim yani Sıfır kol . Bana bu ne kızım böyle giyilmez dedi kusenime niye bşy demiyorsun dayı dedim . Onun babası hayatta senin baban ölü Demişti .Benim de dayım yapardı. Üstelik sadece kot pantolon giyiyorum diye. Dedikoducu manyak. Babam birşey demez o derdi. Yıllar yıllar evvel burnumdan getirirdi. Şimdi kendi gelini giyiyor, şuh makyajlar yapıyor ama gıkını çıkartamiyor.
Şu insanlarin giyimine karisanlardan nefret ediyorumBenim dayım da aynısını yapardı . Açık giyinen biri de değildim . Kot pantolon üstüne kolsuz Tişört giymiştim yani Sıfır kol . Bana bu ne kızım böyle giyilmez dedi kusenime niye bşy demiyorsun dayı dedim . Onun babası hayatta senin baban ölü Demişti .
Aynen .Şu insanlarin giyimine karisanlardan nefret ediyorum
Benim dayım da aynısını yapardı . Açık giyinen biri de değildim . Kot pantolon üstüne kolsuz Tişört giymiştim yani Sıfır kol . Bana bu ne kızım böyle giyilmez dedi kusenime niye bşy demiyorsun dayı dedim . Onun babası hayatta senin baban ölü Demişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?