Teyzemlerin Herşeye Karışması

Benimde böyle bir dayim var. Evine gitmiyorum..bana ama kiyafetimle ilgili tek yorum yapmaz. Iste yok" gavur memleketinde calisiyormusum o paralar haram" da (Almamyadayim), zamaninda "okusan ne olucaksin sanki" gibi laflar. Gitmiyorum evine. Gecen sene dügünleri oldu gittim..ama hususi evine gitmem. Akraba bagi koparmak istemem ama bende sadece belli bir yere kadar dayanirim sonra catir catir cevabi veririrm huzursuzluk cikar. Sizde mesafe koyun biraz,ama bagi tamamen koparmayin

Başınızda erkek yok demeye getirdi işte.
2 katı üzüldüm o zaman sanki erkek demek çok büyük bşy demek

Bizimde yoktu. Annem hepimizi büyütüp (kardeslerim kücüktü daha) ve okuttu. Su kendilerini bizim bekcimiz ilan edenler yok mu...sinir bozucu..Ama gerceken bir yardima ihtiyacin olsa yok kimse piyasada

Olay biraz ailede bitiyor. Bana teyzesiymis , amcasıymıs.. biri böyle bişey diyecekti? Bana gelmeden ailem on kere müdahale eder orda bi dur derdi..

Siz bişey deseniz saygısızlık olur en iyisi duymazdan gelin..

Ay onun Allah belasini versin tez zamanda .
Gordum fb una da baktim
Tam bir oksijen israfi
Cibiliyetsiz kopek ..
Verseler gozlerini oyucam ellerimle

Yuh bu kadar gerilafalılık olmaz . Sanki haram iş mi yapıyorsunuz da kazancınız haram olsun

Bizimde yoktu. Annem hepimizi büyütüp (kardeslerim kücüktü daha) ve okuttu. Su kendilerini bizim bekcimiz ilan edenler yok mu...sinir bozucu..Ama gerceken bir yardima ihtiyacin olsa yok kimse piyasada
Tabi canım mutlaka bşye ihtiyac olsa kimseyi bulamazsın .
Ama lafa gelince yok böyle giyme bilmem ne . Kendi Karısı nasıl giyiniyor bir bilsen

Bazı kafalar kot giymeyi teşhir malzemesi olarak görüyor, uzun etek dışında giyecek kabul etmiyorlaradı üzerinde herşeye karışan teyze bunlar!
Onlardan bağımsız diz hizasında pileli püfür püfür etekler var sneaker/ spor ayakkabı veya bez ayakkabı ve beyaz bluz ile kombin yapılıyor hem sportif hem şık terletme de yapmaz.

Sağol onlar için giyim tarzimi degistiremem ama zorunlu olarak gittigim zaman denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…