- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Başınızda erkek yok demeye getirdi işte.Oha. Densize bak. Sanki babalarimiz ölmüs diye kendimize sahip cikamiyormuymusuz?!
Başınızda erkek yok demeye getirdi işte.
2 katı üzüldüm o zaman sanki erkek demek çok büyük bşy demek
şort giymeyle tecavüzü bağdaştıran güruh.. yeminle tiksiniyorum.
buralara gelene kadaar.. daha önemli mevzular var ülkede, ah onları bi görseler.
mesela kravatlı sapığın kediciğe tecavüz etmesi gibi! Trajedi..
Yuh bu kadar gerilafalılık olmaz . Sanki haram iş mi yapıyorsunuz da kazancınız haram olsunBenimde böyle bir dayim var. Evine gitmiyorum..bana ama kiyafetimle ilgili tek yorum yapmaz. Iste yok" gavur memleketinde calisiyormusum o paralar haram" da (Almamyadayim), zamaninda "okusan ne olucaksin sanki" gibi laflar. Gitmiyorum evine. Gecen sene dügünleri oldu gittim..ama hususi evine gitmem. Akraba bagi koparmak istemem ama bende sadece belli bir yere kadar dayanirim sonra catir catir cevabi veririrm huzursuzluk cikar. Sizde mesafe koyun biraz,ama bagi tamamen koparmayin
Tabi canım mutlaka bşye ihtiyac olsa kimseyi bulamazsın .Bizimde yoktu. Annem hepimizi büyütüp (kardeslerim kücüktü daha) ve okuttu. Su kendilerini bizim bekcimiz ilan edenler yok mu...sinir bozucu..Ama gerceken bir yardima ihtiyacin olsa yok kimse piyasada
Yuh bu kadar gerilafalılık olmaz . Sanki haram iş mi yapıyorsunuz da kazancınız haram olsun
Herkesin inançlı kendine ne dar kafalı adammış çok saçmalamış gercektenYok..ablam doktor mesela. Onun icinde "gavurlara bakiyor onun durumu daha da vahim" dedi. Yani kafada varsa herseye bir laf bulurlar
Sağol onlar için giyim tarzimi degistiremem ama zorunlu olarak gittigim zaman denerimBazı kafalar kot giymeyi teşhir malzemesi olarak görüyor, uzun etek dışında giyecek kabul etmiyorlaradı üzerinde herşeye karışan teyze bunlar!
Onlardan bağımsız diz hizasında pileli püfür püfür etekler var sneaker/ spor ayakkabı veya bez ayakkabı ve beyaz bluz ile kombin yapılıyor hem sportif hem şık terletme de yapmaz.
O zmn he diyin geçin anlamıyorlarsa bana da çok yakışıyor fln diyinMaalesef bir teyzem ondan büyük zaten diğeride annesini bile lafini demeyen yaşli anneannemle bile kavga eden biri annemi asla dinlemez annemde diyor ama onu duyan yok ki boşver kizim diyor ama
Onlara sık sık gidiyoruz her gittigimizde laf sokmalarından bıktım
Onları takmıyorlar ki onlarla da kavga ederlerannen baban müdahale neden etmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?