Tez fikirlerimizi çalan hoca

her yerde paylaşacağım....
evet o e-imza işlerini bir öğreneyim bir de korumalı teslim nasıl oluyor? aynı şey mi?
Office programlarında belge üzerinde değişiklik yapmasın ve kopyala yapıştırsın yapamasın diye şifre koyuyorsunuz dosyaya.
En azından direkt emek hırsızlığının önüne geçer kopyala yapıştır yapamaz.

bakar yazar canım ne farkeder ayrıca ben kızın haberi bile olduğunu sanmıyorum sorun kadında...

Kendi danışmanıma anlattım kızlar
danışmanına söyle dedi annemle babam ben de öyle yaptım
umarım sıkıntı olmaz...

Kendi danışmanıma anlattım kızlar
danışmanına söyle dedi annemle babam ben de öyle yaptım
umarım sıkıntı olmaz...
Danısmanın ünvan olarak alt biriyse hiçbirşey olmaz. Ha, denkse bile hiçbirşey olmaz. Unutur gider. Danışmanlar öğrencisinin hakkını aramak için yoktur, onu sömürmek için vardır :)

Danısmanın ünvan olarak alt biriyse hiçbirşey olmaz. Ha, denkse bile hiçbirşey olmaz. Unutur gider. Danışmanlar öğrencisinin hakkını aramak için yoktur, onu sömürmek için vardır :)
Danışmanım Profesör iyi bir adam diğerleri gibi değil
hatta bu salak kadın onu seçtiğimde bana şey ddedi
ay o muu o hiç konuşmuyor öyle duruyor emin misin iyi bir seçim olduğuna filan demişti
kendi halinde büyük ihtimal savunmaz beni ama en azından bilsin ....

Kendi halinde olması güzel, çünkü sen o bölümden ayakların yere basacak şekilde ayrılmadıgın müddetçe üzgünğm ama hakkını arayamayacaksın. Çok üzücü ama malesef durum böyle
Bence tezine odaklan, bir an önce bitir ki altında imzan olan bir yayın olsun. Bir şey alacaksa da sana atıf yapmam zorunda kalsınlar

aa aynen kız yazın zorlarsam ondan önce biter biliyor musun:) ben bunu mu yapsam çok mantıklı geldi şu an zaten yaza bitirme gibi tee ne zamna bir niyetim vardı hehhee

Çalışma isteginden bana da biraz verebilir misin :))
Neyse almayım, ben 0 noktasına geldim, herşeye bastan başlıcam :)
kendin için çalış:)
millet illaki yıpratyor baksana halimize görüyorsun kendin de tecrübe ediyorsun
bir de kendimize güvenmemiz lazım herkes naparsa yapsın biz çalışınca daha iyisini yaparız, çalıştıktan sonra herkesi sollarız
millet belli kişilere yalakalanır durur ama göz var nizam var eninde sonunda kıymeti bilinen biz olacağız eminim
çünkü uğraşan eninde sonunda kazanır çekişen, hır çıkaran bir yerde tıkanır!

Ben sadece adalet istiyorum. Eşek gibi çalışırken hiçbir degerinin olmaması çok acı. Yaptıgım işin azıcık taktir edilmesini istiyorum. Çok mı sence?

Ben sadece adalet istiyorum. Eşek gibi çalışırken hiçbir degerinin olmaması çok acı. Yaptıgım işin azıcık taktir edilmesini istiyorum. Çok mı sence?
benim de aynı hocalar beni pek tutmaz
öğrencilerse bayılır gider gelir hocam sizden öğrendik ne öğrendiysek derler
düşünsene o kadar ilgisizler öğrencilerle birbirleriyle çekişmekten
senin de hedefin gelen hastalara en güzel muayeneyi yapabilmek olsun bence
üstlerinden ya da seninle çekişenlerden takdir boşa bekleme sen iyi yapsan da gururlarından diyemezler inan
işleri geleni pohpohlar onlar ki

Hiçbir zaman tabiri caizse yalaka bir asistan olmadım. Gururumu ezdirmedim. Bu yüzden de hep laf çakıldı, burnu havada artist denildi. Artık bi noktaya kadar:) gururlu insan akademik kariyer yaparken zorlanıyor bence :)

Tez konum calinmadi cok sukur ama benim de universitede bir hocam bir fikrimin ustune yatmisti ve ben de arkadaslardan ogrendim cunku benim yanimda bahsini acmamisti. Icime oturdu ama ne yapabilirdim o zaman bilmiyorum...

Tez konum calinmadi cok sukur ama benim de universitede bir hocam bir fikrimin ustune yatmisti ve ben de arkadaslardan ogrendim cunku benim yanimda bahsini acmamisti. Icime oturdu ama ne yapabilirdim o zaman bilmiyorum...
insanın içine oturuyor evet
size de geçmiş olsun

insanın içine oturuyor evet
size de geçmiş olsun
Sagol canim gercekten insanin icine oturuyor emeginin boyle calinmasi ve bir sey yapamamak. Birkac defa da calinma degil ama hakkim yendi hocalar tarafindan ve maalesef bu gibi durumlarda iyi diye dusundugum hocalarin bile haksiz olduklari halde birbirini kolladigini gordum. Umidi kestim. Gecmis olsun.

ciddi bir kollama değilse biz de bazen sevmediğimiz hocanın arkasından konuşan öğrenci olduğunda
yanlış düşünüyorsun vs deyip geçiyoruz çünkü etik değil maalesef bizim orada konuşmamız..
ama kollamak değil savuşturmak tabi dediğim sadece

Benim de 3. Sınıfta ödev olarak hazırlayıp sundugum ,raporunu verdiğim konuyu 4. Sınıfta hoca bir dönem boyunca ders olarak anlatmıştı sayfa sayfa fotokopisini vermişti, örneklerin çoğunu kendim uydurduğum ve çevremden bildiğim ilginç isimler olduğu için daha ilk derste anlamıştım.
Böyle böyle yukseliyolar işte yoksa o kadar şeyi kendileri üretmesi mümkün değil.

yalnız çok komik geldi
o uydurduğun örnekler şu an kaç kişiye öğretildi acaba
ahahahah
rezilliiik yalnız akademi hayatı adına biliyor musun gerçekten rezillik bu kadar olur:) Biz de öğrenciyken sallıyorduk bazen ama hocasın sen ya insan ne sunduğuna bakmaz mı incelemez mi bir

aa branşınız öğretmenlikmiş anladımm şimdi
ben uydurduğum örnek deyince
mesela işte böyle böyle deney yapıldı vs onları uydurdun anladım
tamam o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…