Tez fikirlerimizi çalan hoca

Sanırım mezun olduktan sonra bazı okullarda 4 yıl daha okulla ilişki kesilmiyor ve diplomanı alabiliyorlar, emin değilim tabii bundan ama sağlama almak lazım, hocayı rezil ederken yaptığın şeyin suç olmamasına çok dikkat et.

inşallah ya kadın çok beter kadın
öğrenci ayırır isteidğine AA verir istemediğine vermez tamamen keyfi ama görsen ortalama hesaplar güya sonra yapar kurnazlığı çok çalıştı az çalıştı kanaat notu diye ama öyle değil tamamen keyfi ...
çok fenadır çok her şeye kılıfı var her konuda...umarım yaptığı haksızlıklar başına patlar

belki bir avukat aracılığıyla yaparım bilmiyorum

Bence zaten böyle bir şeye kalkışma şaka bir yana NeuroCathy
Eger türkiyede basarılı bir aksdemik hayatının olmasını istiyorsan sakın!
Bunjn doktorası var, yeterliliği var, yar doç luk doç luğu var ...

o kadar çok sık rastlanıyor ki bu olaylara akademik camiada...çok yakın bir arkadaşımın başına benzer bir durum geldi. proposal ımızı tamamlayıp sunduğumuz bir ders vardı, bayağı da kapsamlı hazırlıyorduk. tezin official hale gelmesi durumudur bu, bilirsin. arkadaşımın proposal ını okudu onay verdi danışmanı. gayet de beğendi. meğer beyefendi o kadar beğenmiş ki bayağı ünlü bir dergide bu çalışmasının çok benzerini research article olarak bastırdı kendi adına kızın tez çalışmaları devam ederken. sonra ona zorla metot değiştirtti. bir de hiç bunlar yaşanmamış gibi pişkin tavırları vardı görsen...arkadaşım mecbur kaldı çalışmasını büyük oranda değiştirmeye. ama bu da içinde kaldı yani. bence o okulla ilişiğin kes,ldikten sonra muhakkak ifşa et. şu anda kadını yüzlesen ne fayda, onlar o kadar alışmış ki bu duruma seni muhakkak sindirirler.

alışmış diyorum ya başka arkadaşım bana dert diye anlatırken benim başıma geldi şok oldum...

alışmış diyorum ya başka arkadaşım bana dert diye anlatırken benim başıma geldi şok oldum...

bir yerde kayaya toslaması lazım ki bir daha cesaret edemesin. yoksa daha kimbilir kaç kişiye yapmaya devam edecek bu tipler...ben o zaman arkadaşıma rektörlükle, dekanla görüşmesini söylüyordum ama cesaret edemedi. aslında belki işin peşini bırakmasa bir şeyler çıkardı çünkü akademik başarıların yayınların çok önemli olduğu bir üniversite bizimkisi. hangi üni desin bilmiyorum ama devlet ünilerinde, özellikle küçük şehirdeyse daha sık görülüyor ve pek sonuç çıkmıyor bu durumlarda.

türkiyenin en iyi üniversitesi denen !!! rezalet demi
okuduktan sonra düzenleyeceğim üniversite adını ama o okuld aoluyor bu olay o okulun profu yapıyor bunu düzenli olarak her dönem....

Son düzenleyen: Moderatör:
silemedim düzenleme süresi ne azmış mune abla halleder umarım

türkiyenin en iyi üniversitesi denen xx deyim!!! rezalet demi
okuduktan sonra düzenleyeceğim üniversite adını ama o okuld aoluyor bu olay o okulun profu yapıyor bunu düzenli olarak her dönem....

ifşa olmamak adına üni yi söyleyemeyeceğim ama üniler aynı şehirde ve çok fazla ortak noktamız var diyeyim ben sana. hiç şaşırmadım.

Konu sahibesi iyice sıvanmasın diye alıntı yapmadım ama devlet üniversiteleri gerçekten rezil

İşini adam gibi yapanlar da var ama dekanın tanıdığı berikinin kankası olduğu için alınanlar da çok

Hele şimdi tanıdığın yoksa devlette kadro bulmak imkansız

Ben masterımı özel üniversitede yaptım saçmalık çekmeden mutluyum

Konu sahibesi iyice sıvanmasın diye alıntı yapmadım ama devlet üniversiteleri gerçekten rezil

İşini adam gibi yapanlar da var ama dekanın tanıdığı berikinin kankası olduğu için alınanlar da çok

Hele şimdi tanıdığın yoksa devlette kadro bulmak imkansız

Ben masterımı özel üniversitede yaptım saçmalık çekmeden mutluyum

aynen öyle dekanın kankası onun bunun yalakası akrabası
devlet üniversiteleri onlarla dolmuş durumda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…