- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Hiç bilmiyorum. Senden önce ben denerim belki kim bilir? :)isim soyisim bildiriliyor mu? yani şikayet nasıl gidiyor mesela bana zararı dokunmazsa olur neden olmasın
inşallah ya kadın çok beter kadınÖnce kendını saglama alda
Karaktersıze bak ya yanına kalmasın tabı... ınsanın elını kolunu baglıyorlar gelecegın emegın soz konusu bırseyde yapamıyorsun buyuzden
Keske bırı foyayı ortaya cıkarmak ıcın sorf bunun ıcın satın alsa o esnada kanıtlar bırıktırse sonrada gerek net ortamına gerek tum hocaların gereksede tum ogrencılerın bılgısı olacak sekılde meydana dokulse... ne guzel olur
belki bir avukat aracılığıyla yaparım bilmiyorumSanırım mezun olduktan sonra bazı okullarda 4 yıl daha okulla ilişki kesilmiyor ve diplomanı alabiliyorlar, emin değilim tabii bundan ama sağlama almak lazım, hocayı rezil ederken yaptığın şeyin suç olmamasına çok dikkat et.
Bence zaten böyle bir şeye kalkışma şaka bir yanaSanırım mezun olduktan sonra bazı okullarda 4 yıl daha okulla ilişki kesilmiyor ve diplomanı alabiliyorlar, emin değilim tabii bundan ama sağlama almak lazım, hocayı rezil ederken yaptığın şeyin suç olmamasına çok dikkat et.
alışmış diyorum ya başka arkadaşım bana dert diye anlatırken benim başıma geldi şok oldum...o kadar çok sık rastlanıyor ki bu olaylara akademik camiada...çok yakın bir arkadaşımın başına benzer bir durum geldi. proposal ımızı tamamlayıp sunduğumuz bir ders vardı, bayağı da kapsamlı hazırlıyorduk. tezin official hale gelmesi durumudur bu, bilirsin. arkadaşımın proposal ını okudu onay verdi danışmanı. gayet de beğendi. meğer beyefendi o kadar beğenmiş ki bayağı ünlü bir dergide bu çalışmasının çok benzerini research article olarak bastırdı kendi adına kızın tez çalışmaları devam ederken. sonra ona zorla metot değiştirtti. bir de hiç bunlar yaşanmamış gibi pişkin tavırları vardı görsen...arkadaşım mecbur kaldı çalışmasını büyük oranda değiştirmeye. ama bu da içinde kaldı yani. bence o okulla ilişiğin kes,ldikten sonra muhakkak ifşa et. şu anda kadını yüzlesen ne fayda, onlar o kadar alışmış ki bu duruma seni muhakkak sindirirler.
alışmış diyorum ya başka arkadaşım bana dert diye anlatırken benim başıma geldi şok oldum...
türkiyenin en iyi üniversitesi denen !!! rezalet demibir yerde kayaya toslaması lazım ki bir daha cesaret edemesin. yoksa daha kimbilir kaç kişiye yapmaya devam edecek bu tipler...ben o zaman arkadaşıma rektörlükle, dekanla görüşmesini söylüyordum ama cesaret edemedi. aslında belki işin peşini bırakmasa bir şeyler çıkardı çünkü akademik başarıların yayınların çok önemli olduğu bir üniversite bizimkisi. hangi üni desin bilmiyorum ama devlet ünilerinde, özellikle küçük şehirdeyse daha sık görülüyor ve pek sonuç çıkmıyor bu durumlarda.
türkiyenin en iyi üniversitesi denen xx deyim!!! rezalet demi
okuduktan sonra düzenleyeceğim üniversite adını ama o okuld aoluyor bu olay o okulun profu yapıyor bunu düzenli olarak her dönem....
yaw onu siler inşallah mune abla temizleseniz alıntıdan çok sevinirim:)ifşa olmamak adına üni yi söyleyemeyeceğim ama aynı şehirdeyiz ve çok fazla ortak noktamız var diyeyim ben sana. hiç şaşırmadım.
yaw onu siler inşallah mune abla temizleseniz alıntıdan çok sevinirim:)
ciddi mi:) ay ay bir gün rezil olunca kadın beni hatırlarsın cümle aleme duyurcam!düzenledim alıntıyı. bölümünü bilsem hocanı da tanıyorumdur yüksek ihtimal
ciddi mi:) ay ay bir gün rezil olunca kadın beni hatırlarsın cümle aleme duyurcam!
aynen öyle dekanın kankası onun bunun yalakası akrabasıKonu sahibesi iyice sıvanmasın diye alıntı yapmadım ama devlet üniversiteleri gerçekten rezil
İşini adam gibi yapanlar da var ama dekanın tanıdığı berikinin kankası olduğu için alınanlar da çok
Hele şimdi tanıdığın yoksa devlette kadro bulmak imkansız
Ben masterımı özel üniversitede yaptım saçmalık çekmeden mutluyum
dur özelden yazayım bölümü:)aklımda isimle dönmeye başladı bile, hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?