- Konu Sahibi mylilapause
-
bir body shop hayranı olarak yeni aldığım şeyleri ekliyim :teytey:
saç için maske ve krem aldım. maskeyi duş sırasında kremi duştan çıktıktan sonra uyguluyorum çok güzel. saçlarım ilk defa bu kadar sağlıklı görünüyor
bir de karma/yağlı ciltler için yosunlu temizleyici toniğini aldım, ondan da memnunum. ayrıca hepsi mükemmel kokuyor.
çok seviyorum bodyshop ı :asigim:
Canım güle güle kullan aldıklarını. Ben de saç için ısırgan serisini denemeyi düşünüyorum. Sen hangisini aldın? memnun musun, içinde dimethicone var mı? Benim saçlarım yağlı. Bir de çayağacı jelini almak istiyorum. Kullanmıştım daha önce. Her gördüğüm bitkisel sabunu almaktan sıra gelmiyorkaydirigubbakcemile5 Bir de şampuan, saç kremi fiyatları nasıl?
teşekkür ederim canım güle güle kullan sen de aldıklarınıa.s.
ben de çileklisini alayım bari kuruyo bugünlerde dudaklarım
ama şu yüz temizleme fırçaları çok cici ya böyle minik minikkaydirigubbakcemile3
tatlım şanslısın o zaman, çünkü body shop saç ürünlerinde 2 al 1 öde var, kaçırma derim :lepi: benim aldıklarım poppy seed oil reviving mask (haşhaş tohumu özlü maske) şampuanladıktan snra saçını havlula kurulayıp saçına sürüyorsun 3 dk sonra suyla çıkarıyorsun. ben kırıklarım için aldım. çok hoşuma gitti, saçlarım normalde kıvırcık baya, krem kullanmama rağmen yıkadıktan sonra tararken zorlanırdım, bunu kullanınca o kadar kolay taradım ki :1shok: diğer aldığım ise amlika saç kremi. duştan çıkınca sürülüyo azcık, durulanmıyor. şekillendirmeyi kolaylaştırıyor ve parlaklık ve yumuşaklık veriyor. biri 20 biri 18 ytldi. 2al1öde olduğundan 20 verdim. uzun da yazmışım bayaa sositososito
Teşekkürler canım benim. Çok iyimiş yahihoyyyt Isırgan serisi nasıldır acaba? İçeriğine bakayım da öyle alırım. Ben tresan kullanıyordum, içinde silikon yok diyei Artık tresan'da da var silikon son aldığımda farkettim ve saçlarım bu ara daha fazla dökülüyorklava: Ben silikona bağlıyorum. Bir de kampanya şampuanı alınca kremi hediye veriyor mu? Yaıştım ya sorularımla bırakmam şimdi seni.:icecream::roflol:
canım konuyla alakasız ama saçlarım çok dökülüyo diyosan vakit kaybetmeden bi doktora git, test yaptır mutlaka. silikon da döker ama çok fazla dökülmeye sebep olmaz..
arkadaşlar bana body shop ürünlerinn fiyatlarını bulabileceğim bi link werr misinz:?warsa
Teşekkürler canım ilgilendiğin için:1hug: ama çok fazla dökülme problemi yok. Saçlarımı yeni kestirdim. Kırıklarını aldırdım. Kestirmeden önce banyoda bir iki tel dökülüyordu. Şimdi biraz daha fazla dökülüyor. Silikonlu Tresan'a da yeni başladım. O yüzden ona bağladım dökülmedeki artışı. Normalde dökülmüyorsadece banyodan sonra dökülüyor.
island silikonlu tresana yeni başladım demişsin..şampuanın içeriğimi değişmiş yoksa sen saçın dökülüyor diye silikon olduğunumu düşünüosun tresanda??? bu sonuca nasıl vardın yani öğrenebilirmiyim? ben tresan alacamda..merak ettim.konuyla alakası yok ama açıklarsan sevinirm..
ben tresan kullandım hiç memnun kalmadım saçlarımı kuruttu kaskatı yaptı yıkandıktan sonra açamıyodum saçlarımı..kremler bile fayda etmedi artık kullanmıyorum saçlarım yumuşacık oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?