• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Hobbit beklenmedik yolculuk

BURCU31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
83
0
0
Fransa
The Hobbit, üç saatlik gözlüklü yorucu bir seyirlik olsa da pür dikkat izletmeyi, heyecanlandırmayı, eğlendirmeyi başarıyor.
Yuzuklerin efendisi kadar ozenilmis ya resmen asik oldum 1 sene nasil dayancagim bilmiyorum ama kesinlikle izlenmesi gerek

The Hobbit'i geçen hafta izlemiştim.

Gerçekten harikaydı.

Filmin devamında neler olacak merakla bekliyorum..

Sürekleyici oldugu kesin yüzüklerin efendisini izliyormuş gibi hissettim kendimi bir an. devamını sabırsızlıkla bekliyorum

benim için fantastik filmler arasında ''Yüzüklerin Efendisi'' tüm serisiyle arşivlik bir yapım olmasına rağmen,bu film bana beklediğim heyecanı yaşatmadı,belkide filmin devamı beklentimi karşılar ama ilk bölümü hoşuma gitmedi.

bence cok keyif aldım cok guzeldii...yuzuklerın efendisi ile baglantılı olması eski bir ozlemi dındırdı resmen...yasasın tolkien...:P

benim için fantastik filmler arasında ''Yüzüklerin Efendisi'' tüm serisiyle arşivlik bir yapım olmasına rağmen,bu film bana beklediğim heyecanı yaşatmadı,belkide filmin devamı beklentimi karşılar ama ilk bölümü hoşuma gitmedi.

ben kardesimle izledigimde yerimde duramiyordum heycandan :) ama begenmedigim bi kisim vardi kayalarin kavgasi cok skci geldi bana

Arkadaslar hobbiti kacirdik malesef.vizyondan kalkti .esim cok uzuldu szce dvd si nezaman cikar.vizyondan kalkan filimleri hicbirsekilde izleme durumu yokmudur.esimin d.gunu yakindada.....

Son düzenleme:
İnternete düşer hd olarak ama ne zaman bilinmez. Genelde gişe filmleri vizyon tarihinden 3 ay sonra nette oluyor indirip izliyorum o şekilde kaçırdığım filmleri.

Arkadaslar hobbiti kacirdik malesef.vizyondan kalkti .esim cok uzuldu szce dvd si nezaman cikar.vizyondan kalkan filimleri hicbirsekilde izleme durumu yokmudur.esimin d.gunu yakindada.....

bence yoktur ama çok geçmeden film sitelerne düşüyo sanki
ben izledim güzeldi film bu arada sinemada izleseniz daha iyi olurdu ama

İnternete düşer hd olarak ama ne zaman bilinmez. Genelde gişe filmleri vizyon tarihinden 3 ay sonra nette oluyor indirip izliyorum o şekilde kaçırdığım filmleri.
3ay çok geçmiş ..neyse kaçırdık birkere:50:

maalesef kaçırdık artık ..inşallah erken düşerde merakımız gider:17:

buarada evde 3d bluray olarak izlemeyi düşünüyorum.cinema gb olmayacağı kesin ama hiçyoktan iyidir ne diyelim

yeni hobbit te çıkmak üzere :D :D :D

:KK25:Benim gibi bekleyen birini görmek güzel. :KK39: Geri sayım başladı, 2 haftayı geçkin var. İlk iki filmi tekrardan bir izleyip öyle gitmeyi düşünüyorum.Tam sinema keyfi yapılacak bir film.Heyecanla vziyona girmesini bekliyorum. :KK73:

ben de girmesini bekliyorum
uzun zamandır beni heyecanlandıracak bi film bekliyodum

Kitabı son bir kez okuyup, filmleri de 15. kez izledim ve son olarak biletleri aldım. Yarına hazırım. :KK53: Umarım bu sene de patlamış mısırın yanında oyuncak figür veriyorlardır. :KK53:

Back
X