The Walking Dead

ölemez o ya.. dizi setini basıpta darlyi o hainlerin elinden kurtarsakmı ki hı ..:2:

olur valla
bunca emek zahmet adam milletin arkasını kolladı durdu, kahraman oldu, sonra sen git terminusta öl....
ama rick reisimiz daryl'ın intikamını fena alacakmış... bütün AMC forumlarında okudum, çok çok fena şeyler olacakmış...
hatırlarsan final de rick bişey söyledi, YANLIŞ ADAMLARA ÇATTILAR

ben daha oralara gelemedim 3. sezondayım çok zaman önce ilk sezonlardayken şu rickin karısı en yakın arkadasıyla haşne fişne yaptıkları zaman bırakmıştım diziyi sonra nasıl olduysa zombilere olan hasretim köreldi.. birde darylişimin cool tavırlarından dolayı başlamış bulundum.. tabi yine sıkıldım şuan izlemiyorum ama darlyyi özledim.. izlemeye başlayacağım.. tabi kore dizilerimden fırsat bulursam

çok büyük hata etmişsin inan...devamını izle bana hak vereceksin...ilerleyen bölümlerde daryl rick'ten bile daha önde olacak...

darly ve michonne yeni sezonda onlar bu şekilde ölmemeli yahu o kadar mücadele edip bu şekilde bi son kötü olacak:2:

vay diyorum
Bir an önce başlasın ya durağan olmasın zaten şöyle ortalık hareketlensin.
Rick iyice psikopata bağlama yolunda güzel güzel

vay diyorum
Bir an önce başlasın ya durağan olmasın zaten şöyle ortalık hareketlensin.
Rick iyice psikopata bağlama yolunda güzel güzel

ne olursa olsn ne kadar psikopata bağlarsa bağlasın gönlümüzün reisidir o
özledik valla başlasa artık yaaa
ama daha çok var 12 ekim sanırım

ne olursa olsn ne kadar psikopata bağlarsa bağlasın gönlümüzün reisidir o
özledik valla başlasa artık yaaa
ama daha çok var 12 ekim sanırım

12 ekimmi kim ölü kim sağ ya... yabanci diziler çok güzel ama ara işini çok abartıyorlar

12 ekimmi kim ölü kim sağ ya... yabanci diziler çok güzel ama ara işini çok abartıyorlar

evet ya gerçekten bu çok doğru....aşırı bir sezon arası veriyorlar...bazı dizilerde bir yıl bile sürdüğü görülmüş...neden böyle yapılır anlamış değilim...
bilhassa walking dead gibi izleyici rekoru kıran bir dizinin bukadar ara vermesi çok garip....
AMC duy sesimizi

konteynerin içinde garibanlar ne halt yiyecekler çok cafcaflı yerdede kaldı

konteynerin içinde garibanlar ne halt yiyecekler çok cafcaflı yerdede kaldı

rick'in son cümlesi yanlış adamlara çattılar olmuştu, ama fragmana bakılırsa epey bir aksiyon patlaması var...
en çok da yeni sezonda daryl'ın öleceğine üzülüyorum...feci işkencelerle ölecekmiş bizim yağuşuklu

walking dead oyuuncularının kırmızı halıdaki hallerine bakın... hiç zombilerle savaşmışa benzemiyorlar ,
bilhassa maggie'ye bayıldım çok tatlı...

Çok hosuma gitti, 15 dk'lık kısa ödüllü zombie filmi.

güzelmiş ama türkçe altyazı vs olmayınca hiçbişey anlamadım...birde neresi ödüllü ki bunun.... full adamın konuşması ile geçiyor,...
en çarpıcı tarafı da burda ölülerin koşuyor olması....
walking dead'de allahtan koşmuyorlar

Konusan ölü yok içinde? Bir yerde gülen zombi gördüm sadece :)

Altyazı ingilizce oradan anlasılıyor, bir de baında ödülleri sıralamıslar....

Benim zombi makyajları cok hosuma gitti buradaki, baska zombie filmlerinde kirec sürüyorlar sanki al sana zombir.

konuşan demedim hayatım, koşan dedim, koşuyorlar ya ölüler ona diyorum...walking dead de sadece yalpalayarak yürüyebiliyorlar...
birde altyazı çıkmadı ki hiç..ingilizce falan olsa anlaşılır zaten ama hiç yok altyazı, çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…