The Walking Dead

Yanlıs görmüsüm can..

Altyazı var, sag altta, onu ingilizce olarak on yapacaksın... :)

Daryl ölürse bu dizi benim için biter bacım darylsız zombi mi olurmuş ya ölmesiiinnnnnn

Daryl ölmeyecekmiş. Hatta Beth ile yakın olacaklarmıs bu sezon. Öyle gördüm bir yerde...

Bethi pek sevmiyorum, çok saf çok küçük o kız : ))
Amam Daryl ölmesin de kimle olursa olsun o ölürse çok boş olur dizi ya, Rick de şaşırdı iyice Carl babasını geçti valla :))

Bethi pek sevmiyorum, çok saf çok küçük o kız : ))
Amam Daryl ölmesin de kimle olursa olsun o ölürse çok boş olur dizi ya, Rick de şaşırdı iyice Carl babasını geçti valla :))

Carl basta annesinin dizinin dibinden ayrılmayan bir cocuktu, ama normal yani, cocuktu sonucta. Babasını gecmese anormal olurdu zaten, annesini öldürmek zorunda kaldı...

Rick'in karakterini cok begeniyorum, bir adam ancak böyle iyi olabilir gibi geliyor. Daryl biraz daha cocuksu gibi, olgun bir karakter degil, ama tarzı cok yakısıyor, seviyoruz kendisini. Aslında ben Daryl ile Carol'ı birbirine cok yakıstırıyordum, insanlar Beth Beth deyince herhalde senaristler degistirdi. Carol ile cok uyumlu olurlardı bence...

Kesinlikle katılıyorum. Bi siteden 5. Sezon için "bakalım bu sezonda Daryl ile Carol arasında bir yakınlaşma olacak mı?" Diye okumuştum, sevinmiştim ki inşallah da olur, Beth ile olursa Daryl'ın başına çok bela açılır

Bela acılmaz Beth'i biraz kuvvetlendiriverirler, olur biter...Carl'a yaptıkları gibin. Zaten bu sezon Beth sınırlarını epey asmıstı. : ) Gene de favorim Carol ve Daryl ikilisi. Carol, Daryl'i sekle sokabiliyor, degistirebiliyor. Daryl'e anne gibi, sevgili gibi de...Ne olursa olsun, diziyi bütünüyle seviyorum. Her sekliyle izlerim...

Bu arada bu sezon, su kızıl kafalı adam epey baskın bir karakterde olacakmıs, öyle bir sey de okumustum. Bu sezondan beklentim ''Amerikalılar dünyayı kurtardı'' filmleri gibi bir gidisat göstermemeleri. Cok sinir bozucu oluyor.

Merakla bekliyoruz.

Sezon 5'in webisode'u cıkmadı degil mi daha? Sanki sezon yayınlanmadan cıkıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…