- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
konuşan demedim hayatım, koşan dedim, koşuyorlar ya ölüler ona diyorum...walking dead de sadece yalpalayarak yürüyebiliyorlar...
birde altyazı çıkmadı ki hiç..ingilizce falan olsa anlaşılır zaten ama hiç yok altyazı, çıkmıyor..
Daryl ölürse bu dizi benim için biter bacımdarylsız zombi mi olurmuş ya ölmesiiinnnnnn
Daryl ölmeyecekmiş. Hatta Beth ile yakın olacaklarmıs bu sezon. Öyle gördüm bir yerde...
Bethi pek sevmiyorum, çok saf çok küçük o kız : ))
Amam Daryl ölmesin de kimle olursa olsuno ölürse çok boş olur dizi ya, Rick de şaşırdı iyice Carl babasını geçti valla :))
Carl basta annesinin dizinin dibinden ayrılmayan bir cocuktu, ama normal yani, cocuktu sonucta. Babasını gecmese anormal olurdu zaten, annesini öldürmek zorunda kaldı...
Rick'in karakterini cok begeniyorum, bir adam ancak böyle iyi olabilir gibi geliyor. Daryl biraz daha cocuksu gibi, olgun bir karakter degil, ama tarzı cok yakısıyor, seviyoruz kendisini. Aslında ben Daryl ile Carol'ı birbirine cok yakıstırıyordum, insanlar Beth Beth deyince herhalde senaristler degistirdi. Carol ile cok uyumlu olurlardı bence...
Kesinlikle katılıyorum. Bi siteden 5. Sezon için "bakalım bu sezonda Daryl ile Carol arasında bir yakınlaşma olacak mı?" Diye okumuştum, sevinmiştim ki inşallah da olur, Beth ile olursa Daryl'ın başına çok bela açılır
kizlar bu ayin onikisinde ilk bolum yayinlanacakmis dogrumu acaba ?
dogurmadan bi kac bolum izleme pesindeyimdeDogru...
dogurmadan bi kac bolum izleme pesindeyimde
evet ya baslasin artik kac aydir bekliyoruzBir an önce baslasa da izlesek...
evet ya baslasin artik kac aydir bekliyoruz
Yarin olmasi gerekmiyomu yayin akisinda yok amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?