Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizi sezon arasına girdi burda kimsecikler yok.
ben varım sedulu :)
bu diziye hayranım ama zırt bırt sezona girmesinden bıkkınlık geldi... neden böyle yapıyorlar bukadar sezon anlayamaıyorum..
gelecek sezon 8 şubattaymış sanırım... sezon girişleri çok heyecanlı oluyo genelde bakalım busefer ne olacak?
Bu yıl aksiyonlu başladı ve öyle de devam etti umarım sezon sonuna kadar bu hızı korur.
yeni bölüme nihayet 2 gün kaldı sezon arası hadi neysede sezon ortası arası cidden sıkıcı
bende pek beğenmedim bu bölümü yaaz önce izledim, ve tahmin ettiğim gibi pek bombastik bir sezon başlangıcı olmadı
oysa ne sabırsızlıkla beklemiştim yahu....
sıradan bi giriş oldu... tyrese ısırıldı, tek aksiyon oydu, o da pek aksiyon sayılmazdı aslında, valinin Bob'un kardeşlerin beth'in hayalinin görünmesi falan çok çok vasattı... beth'in şarkılarından da gınağ geldi artık... kız öldü gitti hala gitarla mitarla şarkı türkü peşinde
anam dünya yıkılmış kızın umurunda değil...
kısacası, çok vasattı bana göre... şöyle etkili bir sezon başı yapıp izleyiciyi ekrana kilitleyip, günlerce dizi hakkında kritik yapmamızı sağlayabilirdi yapımcı... dizi reytingden bile düşmüş artık...aaahh ah nerde o hershell'ın çiftliği, nerde hapishane, nerde woodbury
böyle giderse hep orman içinde çekip çekip bitirecekler bölümleri....
bende pek beğenmedim bu bölümü yadizi nasıl biter nasıl final yapar diye düşünüyorum ama aklıma pek bişey gelmiyor sence nasıl bitecek
![]()
tabi aksiyon yüreği ağza getirme yokdu ama çaresizliğin vurgulandığı güzel bir bölümdü tyrese çok dugusal bir adamdı anca böyle giderdi
ya anlat merak ettim söylesene kızegune'dan bişey çıkmadı, tek umut oydu.. oda fiyasko çıktı...
geriye sadece michone'un şans şans dediği Washington'a gitmek ve oraya bakmak kaldı...
ama ben Washington dan da bişey çıkmayacağını sanıyorum.. gerçi çizgi romanını okudum, sonu Washington da bitecekmiş ama bakalım nasıl uyarlayacaklar... heyecanlı bölümler gelecek ama daha var... Washington bölümleri bomba gibi olacakmış.... çizgi romanda Amerikan başkanıyla falan irtibata geçiyorlardı... neyse fazla spoiler vermeyim , ( merak eden varsa anlatabilirim ama
bilhassa bu virüsün ilk kimden yayıldığını, nasıl bulaştığını falan... şok olursunuz anlatsam :)
tek duygusal sahne tyreese di evet bencede... ama performansları çok düştü yaa, bi an önce yapımcının toparlaması lazım... ekrana boş boş bakıyoruz artık... aksiyon lazım...![]()
lütfen yazınnnnnn :)))))ı... neyse fazla spoiler vermeyim , ( merak eden varsa anlatabilirim ama
bilhassa bu virüsün ilk kimden yayıldığını, nasıl bulaştığını falan... şok olursunuz anlatsam :)
ya anlat merak ettim söylesene kız![]()
lütfen yazınnnnnn :)))))
ozaman spoiler istemeyenlere uyarı yaparak anlatayım....
SPOİLER İÇERİR , OKUMAK İSTEMEYENLERE DUYURULUR....
rick ve ekibi washingtona gidecekler... orda ayakta kalmış bir hastalık merkezi varmış... bu hastalığın nedenini araştırıyorlar... sonunda oraya ulaşacaklar... ve verilen kan örnekleri sonucunda bu hastalığın Rick'de başlamış olduğunu anlayacaklar... rick taşıyıcıymış.. hani ilk bölümde silahla vurulmuştu da hastaneye yatmıştı ya, işte o hastaneye yattığı esnada hastanede rick'den diğer insanlara geçmiş...
ama rick taşıyıcı olduğu için ona bişey olmuyor doğal olarak....
sonra Washington da bu hastalığın aşısı bulunuyor rick sayesinde... ve Amerikan başkanı bu aşıyı medya önünde oluyor..
tam aylağa dönüşecekken dönüşmüyor... aşı etkisini gösteriyor....
herkes seviniyor falan filan ama çok kötü bir şey oluyor... Rick bu hastalığın sebebinin kendisi olduğunu bildiği için , başkanın önünde kendini vuruyorintihar ediyor yani...
carl 20 yaşında olacak... diğerlerinde ölen kalan var tabi oraya gelene kadar...
şimdilik bukadar anlatayımçigi romanda böyle yazıyormuş... bende epeyce okumuştum ama sonuna gelemedim... daha doğrusu heyecanı kaçmasın dedim, ama çizgi romanı okuyanların yorumlarından bukadar bilgi almıştım...
tamı tamına romana uyarak gitmiyorlar dizide, ama birçok yönü benziyor.. sanırım sonu böyle olacak... ama görecez bakalım, yapımcı süprizler de yapabilir.....![]()
inanmıyorum şuan şoktayımhiç böyle bişey beklemiyordum
![]()
vavvvvvv rick nerden kapmış ki bu virüsü ,adam nerde ise yamyama dönüşmüşken.hayata kalabilmek için kendi kendini vurmak inanılmaz birşey,
ayrıca bu çizgi romanı nerde bulunur :))
ve açıklama için çok teşekürler,bazı insanlar aman anlatma heyecanı kalmaz diyor..ben bir film izlemeden önce konusunu okurum,kitaplarda son sayfayı :)))))))