The Walking Dead

bende şok olmuştum yaa, rick'den bulaştığını duyunca şoka girdim...
böyle bir son beklemiyordum, en kötü ihtimalle hepsi sırayla ölür gider, rick sona kalır, oda birşekilde ölür diyordum... ama bukadar değişk bir son beklemiyordum.... umarım yapımcı daha farlı şekilde bitirir...romana bağlı kalmasa iyi olur...
kırk yıl düşünsem böyle biteceğini düşünmezdim bende en fazla salgın biter rick ve çocukları kurtulur yada hepsi ölür herşey yok olur falan diye bekliyordum yahuuuuu çok şaşırdım:eek:

kırk yıl düşünsem böyle biteceğini düşünmezdim bende en fazla salgın biter rick ve çocukları kurtulur yada hepsi ölür herşey yok olur falan diye bekliyordum yahuuuuu çok şaşırdım:eek:

rick intihar etmese yine güzel bir son olacakmış ... ama rick intihar ederse fena olacak.. mendilleri hazırayalım şimdiden.. :)
ben Lori öldüğünde de çok ağlamıştım... Lori'nin ölmesine değil de, rick'in ağlayışına dayanamamıştım...
kimbilir rick'in ölümü nasıl zor olacak..üff :(
bu dizide ağladığım birkaç sahne var...
ilk ağladığım sofia diye bir kız vardı ya, carol'un kızı, günlerce kızı aramışlardı da kız ahırdan çıktı....
sonra rick vurmuştu :( orda ağladım...
hapishanede Lori doğum yaparken öldüğünde rick'in bahçede bağıra bağıra ağlamasına ağladım :(
Hershel'i vali kılıçla başını keserken ağladım...
çok etkili sahnelerdi....

bende aynen öyle, dizilere filmlere başlamadan önce wikipedi'yi okurum mutlaka...
içeriğie taabi olmadan bilinçsizce izlemem...
rick nerden kaptı bilemiyorum, bende onu çok merak ediyorum... ama en kötüsü de sanırım carl ve judith'in gözleri önünde intihar edecek olması çok feci...
aşısını buluyorlar zaten, aşı olup o da kurtulabilir ama sırf kendisi sebep olduğu için dünyanın bu hale gelmesine, vicdan yapıyor sanırım....çizgi romanını bende çok zor buldum canım ,netten okudum tek tek sayfa sayfa... biraz zor oluyor ama merakımdan okudum işte :)
film işte sonun inşallah lost gibi olmaz diyorduk..öyle olmuyormuş :))))
hem zaten o kadar uğraşmalarında gerek yoktu aslında..hepsini bir yere toplayıp yakabilirlerdi..yanınca ölüyorlar :)))))))))))))))))) ama o zamanda dizi olmazdı demi :))))))))))))))))))))))

rick intihar etmese yine güzel bir son olacakmış ... ama rick intihar ederse fena olacak.. mendilleri hazırayalım şimdiden.. :)
ben Lori öldüğünde de çok ağlamıştım... Lori'nin ölmesine değil de, rick'in ağlayışına dayanamamıştım...
kimbilir rick'in ölümü nasıl zor olacak..üff :KK43:
bu dizide ağladığım birkaç sahne var...
ilk ağladığım sofia diye bir kız vardı ya, carol'un kızı, günlerce kızı aramışlardı da kız ahırdan çıktı....
sonra rick vurmuştu :KK43: orda ağladım...
hapishanede Lori doğum yaparken öldüğünde rick'in bahçede bağıra bağıra ağlamasına ağladım :KK43:
Hershel'i vali kılıçla başını keserken ağladım...
çok etkili sahnelerdi....
canım aynen ya özellikle o kır saçlı caanım Hershel öldüğünde çok kötü oldum :KK43: o ahırdan kızın zombi olarak çıkması hele :KK43: kız unutamıyorum karakterleri hiç biri ölmesin istiyorum :KK43:şöyle bi boşlukta kaldım öldüklerinde. unuttugum ama izlediğimde baya etkilendiğim çok sahne var aslında oyy oyy :KK43: Rickten herkese nasıl bulaştı ya hayret bişeyyy :KK57::KK57:

anlaşılan herkes hemen hemen aynı sahnelerden etkilenmiş :)) hensel de şok olduk elimiz ağızımda aaaaa aaaaa aaa demekten bir hal olmuştuk

film işte sonun inşallah lost gibi olmaz diyorduk..öyle olmuyormuş :))))
hem zaten o kadar uğraşmalarında gerek yoktu aslında..hepsini bir yere toplayıp yakabilirlerdi..yanınca ölüyorlar :)))))))))))))))))) ama o zamanda dizi olmazdı demi :))))))))))))))))))))))

hepsini biryere toplamak kolay iş değil ki...
çok büyük ekolu bir ses yapmaları lazım, onu da böyle ilkel şartlarda nasıl yapacaklar :)
michone'un elindeki kılıç kadar teknolojileri var yani :KK70:

kurtlar vadisi,lost birde bu dizi ..hiç bir tahmin tuturamadım

lostu birkaç bölüm izledim, ama sıkıldım.. nedense herkes sevmiş ben sıkıldım.. hani adada kızla adam kaçarken bir yaratık gibi ses geldi ya, o esnada bıraktım... çok uydurukça bir dizimi diye.. o yaratık sesi neydi allah aşkına... izlesem mi ki?

canım aynen ya özellikle o kır saçlı caanım Hershel öldüğünde çok kötü oldum :KK43: o ahırdan kızın zombi olarak çıkması hele :KK43: kız unutamıyorum karakterleri hiç biri ölmesin istiyorum :KK43:şöyle bi boşlukta kaldım öldüklerinde. unuttugum ama izlediğimde baya etkilendiğim çok sahne var aslında oyy oyy :KK43: Rickten herkese nasıl bulaştı ya hayret bişeyyy :KK57::KK57:

bende onu çok merak ediyorum... ilk rick hastaneye yattığında tahlillerden bulaştığı söylentileri var....
zaten ilk hastanede başlamış....ama rickin kalkıp da bir hemşireyi ısırmış olabileceğini düşünemiyorum :KK70:
sanırım rickin kanı bulaştı birine...

lostu birkaç bölüm izledim, ama sıkıldım.. nedense herkes sevmiş ben sıkıldım.. hani adada kızla adam kaçarken bir yaratık gibi ses geldi ya, o esnada bıraktım... çok uydurukça bir dizimi diye.. o yaratık sesi neydi allah aşkına... izlesem mi ki?
o yaratık daha sonra siyah bir sis oldu.ben çok begenmiştim.bir gece 2 sezon izlemişligim var sezonları biriktip çekirdek gibi bitirdim :)))))))))))))))))))))) çok keyifli idi..
hepsini biryere toplamak kolay iş değil ki...
çok büyük ekolu bir ses yapmaları lazım, onu da böyle ilkel şartlarda nasıl yapacaklar :)
michone'un elindeki kılıç kadar teknolojileri var yani :KK70:
yanlış hatırlamıyor isem yüksek ses yapacak çok şey vardı..sirenler çalışıyordu ama dediğim gibi o zaman dizi olmazdı :)))))

anlaşılan herkes hemen hemen aynı sahnelerden etkilenmiş :)) hensel de şok olduk elimiz ağızımda aaaaa aaaaa aaa demekten bir hal olmuştuk

birde ilk bölümde, morgan tüfekle karısını vurmaya çalışırken ağlamıştı ya, orda ağlamıştım....:(
ama yinede vurmaya kıyamamış karısını.. sonraki bölümlerde söylemişti.... karısı eve girip, oğlunu ısırmış oğlu ölmüş orda... sonra morga rick'i bulmaya çalışıyor hala.. ormanda ağaçlara işaretler çiziyor.. bende onları merak ediyorum...

bende onu çok merak ediyorum... ilk rick hastaneye yattığında tahlillerden bulaştığı söylentileri var....
zaten ilk hastanede başlamış....ama rickin kalkıp da bir hemşireyi ısırmış olabileceğini düşünemiyorum :KK70:
sanırım rickin kanı bulaştı birine...
kan yoluyla bulaşmamıştır bence ya başka şekilde bulaşmamıştır kandan bulaşmış olması zor temasla falan bulaşmış olabilir yoksa bu kadar kolay yayılmazdı

o yaratık daha sonra siyah bir sis oldu.ben çok begenmiştim.bir gece 2 sezon izlemişligim var sezonları biriktip çekirdek gibi bitirdim :)))))))))))))))))))))) çok keyifli idi..

yanlış hatırlamıyor isem yüksek ses yapacak çok şey vardı..sirenler çalışıyordu ama dediğim gibi o zaman dizi olmazdı :)))))

sirenli arabalar bozulmuştur artık :))))))
malum onca kış geçti üzerinden dizinin.. arabaları bulmak da mesele değil, nasıl aynı yere götürüp ses yüklemesi yapacaklar :)
kız sen şu senaristle bi konuş valla, iyi hayal gücün var.. mantıklı da aslında :)

kan yoluyla bulaşmamıştır bence ya başka şekilde bulaşmamıştır kandan bulaşmış olması zor temasla falan bulaşmış olabilir yoksa bu kadar kolay yayılmazdı

ama hep diyorlardı ya, tırnak çiziği falan bulaşmasına sebep oluyormuş....
belki öyle bişey olmuştur, yada rickin kan tahlilleri başka hastayla karışmış olabilir...

maymunlar cehnemi başlanğıçında kan yolu ile bulaşıyordu ..kesin burda öyle oldu o zaman.ya da yaralandığında onu hastaya götüren arkadaşlarına geçmiştir

sirenli arabalar bozulmuştur artık :))))))
malum onca kış geçti üzerinden dizinin.. arabaları bulmak da mesele değil, nasıl aynı yere götürüp ses yüklemesi yapacaklar :)
kız sen şu senaristle bi konuş valla, iyi hayal gücün var.. mantıklı da aslında :)
çok teşekürler :)))))) ama hatırlarsan bunlar bir kurtarma merkezine gitmişlerde orada büyük bir sistem vardı ,yada cephanelik patlada bilirlerde..dizide ilk bölümde biterde :))))))))))))))))

Back
X