The Walking Dead

5 sezon oldu zaten kız yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanki. Evet gidişi bence de biraz basit oldu ama iyiydi yinede
Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldi :D sürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz :D

Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldi :KK70: sürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz :KK70:
heheheh aynen :D o valinin oldugu bölümlerde ben çok geriliyordum ama ya deli oluyordum :KK62:

vallahi bende merak ediyorum izleyen varmı diye, :KK67: çok gereksiz bir dizi...
arka sokaklara hiç bakmadım ama KURTLAR VADİSİ ni hala izliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bazen eksin yapıyorum ...bunlar çatışma sahnesi çekerden bende bilmeden ortasında kalsam,gerçeksen sansam ..sonrasını yazmıyorum uzun olur hahahahaahahhaah

arka sokaklara hiç bakmadım ama KURTLAR VADİSİ ni hala izliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bazen eksin yapıyorum ...bunlar çatışma sahnesi çekerden bende bilmeden ortasında kalsam,gerçeksen sansam ..sonrasını yazmıyorum uzun olur hahahahaahahhaah

fazla hayalperestiz demekki biz :KK70:

Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldi :KK70: sürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz :KK70:

sen washingtona geldiklerinde göreceksin aksiyonu :KK55:
görüp göreceğimiz en aksiyonlu sahneler olacakmış :KK57::KK57::KK57:

tavsiye ettiğin diziye de başladım bu arada canım gerçekten harika o nasıl dövme kızz :KK57:o_O

öylemiiii bende merak ediyordum hatta geçen aklıma geldin, baktı mı izledimi cevap yazmadı diye :KK66:
beğendinmi nasıl buldun?? birkaç bölüm izle sıkılma hemen... sonrasında başından kalkamayacaksın inan bana :KK14:

Back
X